o_c 23.02.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 kchętnie oddał bym go komuś za stówkę i kupił inny. Za stówkę to biorę;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 24.02.2011 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Co byś teraz wybrał? To : http://www.portal-technika.pl/userfiles/image/uniwersalne/unica%20max/unica-max_przekroj.png Moderator . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 24.02.2011 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Za stówkę to biorę;] To nie była oferta kupna ale dam znać, niedługo przejdę na prąd, wtedy wywalam kocioł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
o_c 24.02.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Domyślam się, że nie była to oferta, co nie zmnienia faktu, że za stówe biorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carpenter78 24.02.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 To nie była oferta kupna ale dam znać, niedługo przejdę na prąd, wtedy wywalam kocioł. To ja zamawiam bufor!!!!! P.S. Przekrój pieca w linku odpada za krótki obieg spalin i trudny do czyszczenia choć podobny do logiki Cichewicza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 24.02.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Na bufor nie licz. Jak znam Piczmana przejdzie z ładowania bufora węglem na ładowanie prądem w G12. To ma być układ ekonomicznie bezobsługowy, a nie tylko bezobsługowy. P.S. Na kociołek tak od razu się nie wypinaj. W okolicy zawsze będzie coś do spalenia , więc jeszcze może się przydać, chociaż może... Ja mam naturę trochę chomika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.02.2011 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 To ja zamawiam bufor!!!!! P.S. Przekrój pieca w linku odpada za krótki obieg spalin i trudny do czyszczenia choć podobny do logiki Cichewicza. Współczuje czyszczenia tych rurek... U nas też jest kocioł dolnego spalania i jesteśmy zadowoleni. Jedynie czego nam brak to ruchomego rusztu... tzn, wajchy co by poruszała rusztem aby nie grzebać pogrzebaczem w piecu. My jesteśmy z rozwiązania jak na razie zadowoleni. Bufor sprawdza się i polecam, palenia w kotle już nie bardzo mogę polecić i nie dziwię się Piczmanowi, że chce na prąd... Mój mąż już myśli nad solarami, pompą ciepła albo jakieś inne rozwiązanie, bo jakoś nam się nie uśmiecha biegać w lato i palić w piecu. Ale jak na razie wyjścia nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 25.02.2011 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Współczuje czyszczenia tych rurek... Paliłaś kiedyś brykietem drzewnym ? Jak ciąg dobry to zero czyszczenia, uwierz !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 25.02.2011 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 (edytowane) Ja mam naturę trochę chomika Ja odwrotnie, wywalam wszystko co mnie wkurza, jak leci ! Tylko Żonę oszczędzam Edytowane 25 Lutego 2011 przez Piczman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 25.02.2011 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Tylko Żonę oszczędzam Dobrze się zastanów, rachunki na pewno spadną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
o_c 25.02.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Dobrze się zastanów, rachunki na pewno spadną Przy prądzie nie koniecznie bo zyski bytowe znacznie spadną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
o_c 25.02.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Co do moderatora.Znam jednego użytkownika, na początku przeklinał ale się nauczył palić sobie chwali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARKOLA1 25.02.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Witam Piczman oglądałem dziś ciekawy program o budowie domu pasywnego na TVN METEO - Dobre Klimaty Następna powtórka będzie w sobotę o 16,35Polecam są pokazane ciekawe rozwiązania.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzy27 26.02.2011 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Wczoraj wracałem nieco później i miałem okazje zobaczyć oświetlenie. Wspaniale to wygląda. Zdjęcia tego nie oddają. Aparat widzi inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 28.02.2011 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Wczoraj wracałem nieco później i miałem okazje zobaczyć oświetlenie. Wspaniale to wygląda. Zdjęcia tego nie oddają. Aparat widzi inaczej Dokładnie, mimo że wyciągnąłem z tego wszystko co się dało, statyw i długi czas naświetlania. Takie rzeczy trzeba oglądać na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 28.02.2011 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Jak zdjęcia Piczmana nie dają rady to co z resztą zdjęć ? Muszą być jeszcze bardziej przekałamane pozdra adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 28.02.2011 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Przekłamane są, ale nie wszystkie w jedną stronę Magia Photoshopa, dbam o szczegóły ,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 28.02.2011 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 A tych robionych komórką w ogóle nie powinno się brać pod uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 28.02.2011 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Też majstrowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 28.02.2011 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Jani 63 aż tak brutalny to nie bądź ja tylko elektrykę robiłem aparatem aby zbliżenia lepsze można robić, cała reszta z komórki i wyszło nie najgorzej. Nie byłbym w stanie na każdym etapie budowy latać z aparatem bo na koniec musiałbym go doliczyć do kosztów budowy pozdr adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts