Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom Piczmana - Komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ten sam...ale Ty sam sobie pomogłeś:) Ja tylko potwierdziłem, że masz racje:)

Bo Ja z tych upartych i samodzielnych jestem :D

Poza tym umiem doskonale posługiwać się narzędziem zwanym "internet" .

A dzisiaj jak to opanujesz to możesz zostać fachowcem w każdej dziedzinie ,,,

Nie mylić z "pseudo fachowcem " !

Cześć Piczman,

Pisze po sąsiedzku trochę, z Rzeszowa, mam pytanie o brykiet. Robię teraz wykończeniówkę, WM stara się z całej mocy wywalić wilgoć ze środka, jednak przy obecnych temperaturach musze przepalać w kominku z płaszczem, bo wciąż czekam na założenie licznika gazu. Z racji tego że siedzą malarze, a zaraz po nich goście od kuchni, chciałem kupić trochę brykietu by wkładali do kominka. Rozmawiałem z gościem z Giedlarowej, który sprzedaje brykiet - masz może jakieś info na jego temat? Chciałem pini-kay, nie wiem czy przez internet zamówić, ten z Giedlarowej ma kostkę i do niej zachęca. Co w Twoim przypadku najlepiej się sprawdziło?

Jaki z Giedlarowej ?

Coś Ci się pomieszało chyba, Ja nie mogłem Brykietu znaleźć w okręgu 100 km ode mnie !!!

Szukałem producenta aby było taniej .

Sprowadzałem w Biłgoraja !

Ten o którym piszesz ma pewnie brykiet torfowy, zbadaj to zanim się do niego wybierzesz !

Dom jak dom;-) Ale zwierzyniec to 1-sza klasa!!! Do kotów nie mam szczęścia, kolejna kotka ma 24h wściekliznę macicy, więc to ostatni kot.

No ale pies, o takim zawsze marzyłem, piękny, brałeś z jakiejś konkretnej hodowli? trzymasz go tylko na posesji czy w domu również?

uf przeczytałem co drugą stronę w końcu całe twoje komentarze.:D:D:D od jakieś 18.00. Pozdrawiam

PS. Słyszałeś o systemie PWM firmy Salus do podłogówki. http://www.salus-controls.pl/pl,main,product/category,98/salus_controls_ert50.html

ponoć to właśnie jest na tyle inteligentne iż bierze pod uwagę bezładność podłogi etc. NIe wierzę za bardzo kurcze w to, ale jak nie zamontuje to nie przekonamy się. Generalnie chodzi mi o dwie strefy w domu dzienną/nocną i tak też chciałem podzielić. Tylko nie wiem czemu w duszy czuję że to tylko chęć posiadania dodatkowych świecących LCD. :D:D:D