madric 11.01.2012 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 mozesz powiedziec dlaczego jan-gaza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 11.01.2012 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Bo jest dobrze wykonany i ma bardzo dobre podzespoły .Poza tym prosty w budowie, wymiana wentylatora to 5 minut .Wszystko łatwo dostępne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 12.01.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 powiadomienia dochodzą super to akwarium i widzę że stopkę zmieniłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek- 13.01.2012 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Pewnie, że dochodzą Akwarium bomba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 13.01.2012 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Pewnie, że dochodzą Akwarium bomba... To ten sam Przemek który mi to wszystko pomógł urządzić ? Wielkie dzięki za pomoc i czekam na chwilę kiedy będę mógł się odwdzięczyć przy GWC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek- 13.01.2012 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 ten sam...ale Ty sam sobie pomogłeś Ja tylko potwierdziłem, że masz racje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 13.01.2012 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 ten sam...ale Ty sam sobie pomogłeś Ja tylko potwierdziłem, że masz racje:) Bo Ja z tych upartych i samodzielnych jestem Poza tym umiem doskonale posługiwać się narzędziem zwanym "internet" . A dzisiaj jak to opanujesz to możesz zostać fachowcem w każdej dziedzinie ,,, Nie mylić z "pseudo fachowcem " ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carpenter78 13.01.2012 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Bo Ja z tych upartych i samodzielnych jestem Poza tym umiem doskonale posługiwać się narzędziem zwanym "internet" . A dzisiaj jak to opanujesz to możesz zostać fachowcem w każdej dziedzinie Ja też, także uważaj bo wykorzystam Twoją technologię Do zobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 13.01.2012 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Do zobaczenia! Gdzie ? Kiedy ? O czymś nie wiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carpenter78 13.01.2012 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 I do tego jaki szybki jesteś...!!!! Kiedyś się wproszę, pogadać, podglądnąć co nieco.Generalnie zasięgnąć opinii u źródła.Kiedy okazja się nadarzy. Będziesz Pan poinformowany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jane Says 18.01.2012 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Cześć Piczman, Pisze po sąsiedzku trochę, z Rzeszowa, mam pytanie o brykiet. Robię teraz wykończeniówkę, WM stara się z całej mocy wywalić wilgoć ze środka, jednak przy obecnych temperaturach musze przepalać w kominku z płaszczem, bo wciąż czekam na założenie licznika gazu. Z racji tego że siedzą malarze, a zaraz po nich goście od kuchni, chciałem kupić trochę brykietu by wkładali do kominka. Rozmawiałem z gościem z Giedlarowej, który sprzedaje brykiet - masz może jakieś info na jego temat? Chciałem pini-kay, nie wiem czy przez internet zamówić, ten z Giedlarowej ma kostkę i do niej zachęca. Co w Twoim przypadku najlepiej się sprawdziło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 18.01.2012 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Jaki z Giedlarowej ?Coś Ci się pomieszało chyba, Ja nie mogłem Brykietu znaleźć w okręgu 100 km ode mnie !!!Szukałem producenta aby było taniej .Sprowadzałem w Biłgoraja ! Ten o którym piszesz ma pewnie brykiet torfowy, zbadaj to zanim się do niego wybierzesz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jane Says 18.01.2012 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Znalazłem go poprzez przekierowanie ze strony Barlinka. Jest wymieniony na liście "autoryzowanych dystrybutorów". Ma i Barlinek i jakiś inny, twierdzi dębowo-bukowy, tańszy, też polski. Jak chcesz dam ci namiary na niego na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 18.01.2012 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Jak chcesz dam ci namiary na niego na prv. Jeszcze się pytasz ,,, Dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jane Says 18.01.2012 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Poszło. W wersji rozszerzonej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 25.01.2012 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Dom jak dom;-) Ale zwierzyniec to 1-sza klasa!!! Do kotów nie mam szczęścia, kolejna kotka ma 24h wściekliznę macicy, więc to ostatni kot.No ale pies, o takim zawsze marzyłem, piękny, brałeś z jakiejś konkretnej hodowli? trzymasz go tylko na posesji czy w domu również? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 25.01.2012 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Kojec i posesja. Często chodzę z nim w teren, tak 2-3 razy dziennie . Do domu wpuszczam jak Żony nie ma Kupiłem w "hodowli" pod Kielcami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
o_c 25.01.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Wydatek na ogrzewanie i ciepłą wodę użytkową ok. 1500 zł rocznie . Ile z tego (orientacyjnie) przypada na sezon grzewczy bo nie wiem czy planować w budżecie jakiś panel na ścianie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 25.01.2012 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 1200 zł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madric 26.01.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 uf przeczytałem co drugą stronę w końcu całe twoje komentarze.:D:D od jakieś 18.00. Pozdrawiam PS. Słyszałeś o systemie PWM firmy Salus do podłogówki. http://www.salus-controls.pl/pl,main,product/category,98/salus_controls_ert50.html ponoć to właśnie jest na tyle inteligentne iż bierze pod uwagę bezładność podłogi etc. NIe wierzę za bardzo kurcze w to, ale jak nie zamontuje to nie przekonamy się. Generalnie chodzi mi o dwie strefy w domu dzienną/nocną i tak też chciałem podzielić. Tylko nie wiem czemu w duszy czuję że to tylko chęć posiadania dodatkowych świecących LCD. :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts