lukasz_p 02.03.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Dzial Marketingu firmy Gerda reklamujac wszystkie swoje produkty przyznaje w powyzszej wypowiedzi oficjalnie ,ze tylko drzwi do mieszkan w blokach nadaja sie do polecenia czyli kupna i uzytku. A wiec reszta wlasnych produktow to zlom. DZIEKUJEMY ZA OSTRZEZENIE PRZED WLASNYMI PRODUKTAMI Skąd takie informacje? Jakoś nie chce mi się wierzyć, że tak rzeczywiście "reklamują" swoje produkty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 02.03.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Dzial Marketingu firmy Gerda reklamujac wszystkie swoje produkty przyznaje w powyzszej wypowiedzi oficjalnie ,ze tylko drzwi do mieszkan w blokach nadaja sie do polecenia czyli kupna i uzytku. A wiec reszta wlasnych produktow to zlom. DZIEKUJEMY ZA OSTRZEZENIE PRZED WLASNYMI PRODUKTAMI Skąd takie informacje? Jakoś nie chce mi się wierzyć, że tak rzeczywiście "reklamują" swoje produkty. Przeczytaj cały wątek-jest tam odpowiedź na twoje pytanie. Yaneq tylko wysnuł logiczne, jak się wydaje, wnioski z odpowiedzi firmy Gerda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafał.wwa.zach. 02.03.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 W drzwiach GERDY jest jeden problem... Stalowa ościerznica...troszkę to przemarza Mam drzwi Gerdy..po 6 latach ( okleina machoń ) wyglądają jak idź stąd i nie wracaj...popękana pozawijana okleina..eehhhh Do obecnego domu raczej kupię dzrw PCV... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawciol 02.03.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 http://forum.muratordom.pl/drzwi-gerda-rozwarstwiaja-sie,t119441.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siemka 02.03.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Witam, Powodowany troską o firmę Gerda napisałem do działu marketingu maila: Witam Pani B......, planowałem zakup drzwi firmy Gerda, ale znalazłem takie oto opinie opinie na forum muratora na temat Waszych produktów, które mnie mocno do tej decyzji zniechęcają . Czy skomentuje Pani tą sytuację? Pozdrawiam oto odpowiedź: Chyba nie skomentuje, bo co tu pisać Polecam nasze drzwi jednak do mieszkania w bloku jak najbardziej B...... Dział Marketingu i Reklamy G E R DA tiiiaaaa... Pozdrawiam wszystkich niedoszłych posiadaczy drzwi firmy Gerda... ale kanał......a wybierałem sie zamówic w srode 2 pary do Przedstawiciela.......w zamian.....wysłałem mu link do forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszul 16.03.2009 03:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Drodzy Forumowicze! Niestety naleze do grona niezadowolonych klientow Gerdy. System zamkow jest ok, ale problemow z odchodzeniem okleiny od drzwi nie unikniecie. Uzytuje drzwi serii SX od 4 lat i powiedzialem sobie, ze wybralem te firme po raz ostatni. Drzwi sa chronione roleta, podczas slonca czy deszczu zasloniete i nikt nie moze powiedziec dlaczego tak sie dzieje. Po prostu lipa! Jesli macie duzo ciepliwosci i kasy (wymiana paneli jest kosztowna) to Wasza sprawa. Nawet w drzwiach PTZ nic takiego sie nie dzieje, co w przereklamowanej gerdzie.ODRADZAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawciol 17.03.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Drodzy Forumowicze! Niestety naleze do grona niezadowolonych klientow Gerdy. System zamkow jest ok, ale problemow z odchodzeniem okleiny od drzwi nie unikniecie. Uzytuje drzwi serii SX od 4 lat i powiedzialem sobie, ze wybralem te firme po raz ostatni. Drzwi sa chronione roleta, podczas slonca czy deszczu zasloniete i nikt nie moze powiedziec dlaczego tak sie dzieje. Po prostu lipa! Jesli macie duzo ciepliwosci i kasy (wymiana paneli jest kosztowna) to Wasza sprawa. Nawet w drzwiach PTZ nic takiego sie nie dzieje, co w przereklamowanej gerdzie. ODRADZAM. panel 1,5 roku temu 700zł plus 200zł wymiana. Na szczęście jeszcze uznali mi w ramach gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryloon 06.04.2012 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Witamodświeżam wątek i pytam o model GWX20 Hanower SW1 - z szybką pionową, coś na wzór Hormana TPS700.Wasze opinie a może nastąpiła poprawa w jakości? MAm wejście od zachodu skąd dodatkowo zacina deszczem więc trza mi pewnych drzwi.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ClNEK 07.04.2012 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Sprzedaje Gerdę już 15 lat i z własnych obserwacji widzę, że odkąd zaczęli panele zabezpieczać także od tył to reklamacje ustały. Ciągle trafiają się wymiany paneli ale na modelach sprzed 4 lat lub więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xiz 10.05.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Drzwi Gerda SX zakupiłem w 2004 roku. Są zamontowane od strony południowej i tu zaczyna się dramat. W 2008 roku (po wielomiesięcznych bojach z Gerdą od 2007) doszło do wymiany panela ze względu na jego popękanie i wybrzuszenia. Teraz po czterech latach sytuacja jest identyczna, panel popękał, odłazi, koszmar. Gerda nie reaguje na moje maile. Gdzie można wogóle nabyć taki nowy panel, ktoś się orientuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przedstawiciel drzwi 10.05.2012 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 W necie znajdziecie serwis i na stronie gerdy. Znowu problem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek75 12.12.2012 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 dopisuję się do większości wypowiedzi i tytułu wątku - żadnej Gerdy więcej! Za badziewne drzwi (po 5 latach panel się odkształcił) za kontakt (mimo maila z oficjalnej strony i odp automatu że przyjęli i szybko się skontaktują - nigdy to się nie stało), za ani razu nie odebranie telefonu z oficjalnej strony. I wreszcie za odpowiedź na mój list, że minęło 5 lat i mam spadać do ich lokalnego przedstawiciela i kupić sobie to co się zepsuło. ŻENADA.Kup sobie gerdę - za parę lat wrócisz do tematu. I wydasz pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matlub 23.09.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Witam a ja widze tu jeden prosty problem to że sprzedawcy drzwi nie uprzedzili swoich przyszłych klientów o tym że drzwi panelowe Gerdy nie bardzo sie nadają właśnie z tej prostej przyczyny TO JEST PANEL MDF i to wcześniej czy pózniej nastąpi, tak samo macie z drzwiami drewnianymi a jeszcze jak karty gwarancyjnej nie przeczytacie i nie poznacie warunków gwarancji to dopiero jest zabawa. Ciekawi mnie jeszcze jedna rzecz ze względu na wage tych drzwi a co za tym idzie tzw. beczkowanie ościeżnic i ewentualne wypaczanie paneli ile ościeżnic bylo cementowane? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ClNEK 24.09.2013 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Ciekawi mnie jeszcze jedna rzecz ze względu na wage tych drzwi a co za tym idzie tzw. beczkowanie ościeżnic i ewentualne wypaczanie paneli ile ościeżnic bylo cementowane? Pozdrawiam Ciężar skrzydła takich zjawisk nie powoduje, zarówno na pianie jak i na betonie. Gerda przedłużyła gwarancje na drzwi panelowe do 3 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micmatus 09.12.2021 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2021 Słuchajcie, drzwi zewnętrzne termo Premium gerda. Montaż wykonany przez dewelopera, a nie fachowców z gerdy. Po ok 1 miesiącu problem z domykaniem. Trzeba porządnie się nagimnastykowac. Czy gerda rozpatrzy reklamację czy będzie mieć w D...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandzik 09.12.2021 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2021 Zgłaszasz usterkę do developera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 09.12.2021 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2021 Słuchajcie, drzwi zewnętrzne termo Premium gerda. Montaż wykonany przez dewelopera, a nie fachowców z gerdy. Po ok 1 miesiącu problem z domykaniem. Trzeba porządnie się nagimnastykowac. Czy gerda rozpatrzy reklamację czy będzie mieć w D...? Ech, marzenie. By producent jechał rozpatrywać każdą reklamację.. Tylko czemu ma to robić, jeśli rzecz która jest zgłaszana niemal na pewno wynika z montażu, z którym Fabryka nie ma nic wspólnego... Z reguły żadna z dużych firm nie montuje detalicznie. Nawet jeśli gdzieś funkcjonują autoryzowane podmioty, to nadal w ich gestii leży weryfikacja reklamacji. Dopiero wadliwe elementy naprawia / wymienia producent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 13.12.2021 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2021 W momencie zakupu mieszkania od dewelopera to on jest niejako "gwarantem" działania wszystkiego. Takie usterki w początkowym okresie zgłaszasz do niego. Jak jest coś grubszego (tutaj pewnie regulacja) to on zgłosi to sobie do Gerdy czy innej firmy już poza Tobą. Ciebie obchodzi tylko efekt finalny - poprawnie zamykające się drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts