lelumpolelum 22.02.2008 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 stoję przed trudnym wyborem koloru frontów do mojej kuchni, może wybór nie byłby taki trudny , gdyby nie fakt, że za nic w świecie nie potrafię określić koloru na tych mikroskopijnych karteczkach ,kucnia to połączenie dwóch kolorów wenge i no właśnie drugi kolor...interesuje mnie złamana biel, kremowy ,taki, który nie wpadałby w różowy, żółty, czy morelowy. Dlatego zwracam się z prośbą, do posiadaczy kuchni, którzy wybierali właśnie z tego wzornika o pooooooooomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giness 22.02.2008 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Poproś o pomoc 2112Wojtka, on jest nieoceniony w tych sprawach. Sorrki Wojtuś, musiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts