retrofood 15.02.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Nie rozumiem czemu Redakcji tak zalezy na naszej edukacji seksualnej. Mają jakieś niecne plany ???? Zależy im, żeby pojawiały się następne pokolenia Forumowiczów kurna, to stąd cenzura w tematach dla samców i dla kobiet. Sadyści... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 15.02.2009 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Nie rozumiem czemu Redakcji tak zalezy na naszej edukacji seksualnej. Mają jakieś niecne plany ???? Zależy im, żeby pojawiały się następne pokolenia Forumowiczów kurna, to stąd cenzura w tematach dla samców i dla kobiet. Sadyści... Żeby naturalnie było, to znaczy bez dopingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 26.02.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Mnie tam panie do dupcenia nijakiego dopingu ani tego, jak mu tam, no... interneta nie potrza! Na nasej wiosce babów jak mrówków, i żadna psiakrew nie kce leżeć odłogiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 06.03.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 batko lenin - jakby nie to żeś mało wiarygodnie logowany - to bym rację nawet przyznał - i podpuścił gawiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 07.03.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 ...mało wiarygodnie, to znaczy jak, mądralo? Bo ja "aluzju nie poniał" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 12.03.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Mnie tam panie do dupcenia nijakiego dopingu ani tego, jak mu tam, no... interneta nie potrza! Na nasej wiosce babów jak mrówków, i żadna psiakrew nie kce leżeć odłogiem Jo , a potem "wszystkie dzieci nasze są"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 12.03.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 No, moi mili, nie bądzcie tacy zasadniczy, co-wasze poczucie humoru diabli wzięli?!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 30.12.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Tren dziecioroba Na suchą gałąź zarzucam sznurwyszedłszy na życia rozdrożeszarpnęła me trzewia jak wraży szczurwiadomość, że się rozmnożężegnaj wolności czasie beztroskinie było nam razem źlebo przyjdzie na kształt kwoki kuronioskipowagą otoczyć potomstwo swe Serce rozkrwawia ta myśl żałosnaże życia umarł władca i panprogenitura - owoc rzemiosłai chuci obrzydłej sprawiła ten stanteraz już tylko pot krew i łzywyrwanie włosów, koszuli trzaskżycie na raty kredytu od chatyi szantażysty małego wrzask I pełzać będą po komnat wnętrzachpałacu mdłości larwy zaplutepasożytnicze naleciałościobsiądą biedny łeb twój zakuty I będzie pękał niczym stodołaprzeładowana od spodu wzwyżi pęknie niczym bańka z trocinya potem drugie i trzecie tyżA było lepiej pilnować wackaby hasać nie mógł jak pasikonikw pijanym widzie rzygnął znienackapo coś go głupcze wypuszczał z dłoni?! I pomnij worze spermą pękniętychwile koszmarem przyprawionekiedy poznałeś piękną dziewicęi przekształciłeś ją w tłustą żonęod tamtej chwili rosła ci będziew odpowiedzialną zmieni matronęa na twą głowę rachunki złożyi dziecioroba ciężką koronę http://www.jedynamasc.art.pl/spiewnik.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
El_majster 24.08.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Ja juz dzisiaj po prostu nie moge!!!! Ile mozna, czlowiek nie krolik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 24.08.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Ja juz dzisiaj po prostu nie moge!!!! Ile mozna, czlowiek nie krolik... To ile może królik, a ile człowiek dziesiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychu1975 02.09.2010 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Tak się ostatnio zastanawiałem czy ci aktorzy którzy grają w filmach szkoleniowych to odczuwają jeszcze jakąś radość z tego. Słyszałem że wcinają magiczne niebieskie tabletki i nagrywają sceny po kilka godzin dziennie. Taka praca potrafi zmienić przyjemność w konieczność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
El_majster 16.09.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Tak się ostatnio zastanawiałem czy ci aktorzy którzy grają w filmach szkoleniowych to odczuwają jeszcze jakąś radość z tego. Słyszałem że wcinają magiczne niebieskie tabletki i nagrywają sceny po kilka godzin dziennie. Taka praca potrafi zmienić przyjemność w konieczność. Najlepiej zostać takim aktorem epizodycznie. W mig się przekonasz ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychu1975 28.09.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Nie chce eksperymentować z niebieskimi tabletkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts