Jakubowa 22.02.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 interesują mnie opinie o firmie CERAMIKA GRES z Końskicg. mam zakupiony ich gres szkliwiony i gdzieś usłyszałam że ich produkty nie są takie znowu dobre. a może ten ktoś pomylił ich z drugą firmą z Końskich (bo są dwie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 23.02.2008 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Jak już kupiłaś gres to się nie męcz psychicznie. Kładż i koniec. Chyba, że możesz zwrócić towar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jakubowa 23.02.2008 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 no niby racja ale nie chciałabym za dwa lata zrywać podłogi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts