Gość Zrozpaczona 28.08.2003 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2003 Cześć mam pytanko co sądzicie o oknach z firmy Montex - mam zamiar takie kupić ,czy nie robię błędu, błagam pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.08.2003 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2003 Nie rozpaczaj tylko rusz głową i nogami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość sympatyczny 28.08.2003 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2003 Niestety nic na ten temat nie wiem ,ale słyszałem że MONTEX to słaba firma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertOC 28.08.2003 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2003 Proponuję wziąć okna renomowanej firmy. Znajomi kupili okna z firmy "uduś" (nie pamiętam nazwy) po atrakcyjnej cenie. Wszystko było dobrze do czasu reklamacji. Potem zaczęły się przepychanki nt. kto winien, kto powinien ponieść koszty reklamacji itd. A sprawa jest prosta - tylko sprzedawca do końca nie wie co sprzedaje i na zamówieniu wpisał inne wyposażenie dodatkowe niż chciał nabywca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.08.2003 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2003 Mam okna z Montexu od 2 lat - żadnych problemów. Szczelne, białe, lekko chodzą, nienajgorzej wygladają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość norbi2 30.08.2003 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2003 tylko nie montex weź cos z oryginalnego niemieckiego profila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts