naLeśnik 23.12.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Niech ten szczególny czas cudownychŚwiąt Bożego Narodzenia będzie dla Wasokazją do spędzenia miłych chwil w gronie najbliższych,w atmosferze rodzinnego ciepła, wielkiej radościi wzajemnej życzliwości,pod żywą choinką dużo prezentówa w Waszych pięknych sercach wiele sentymentów,Świąt dających radość i odpoczynekoraz nadzieję,że Nowy Rok będzie szczęśliwszy. http://img386.imageshack.us/img386/8194/christmascard2lh2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 18.03.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Witaj - wybrałam płytki tez z Paradyz bambus . Mam prosbe daj zdjecia ,jak wygladaja rzeczywiście , czy jeszcze raz bys zrobiła .? Ja mam obawe czy nie bedzie za ciemno jesli dała dodatek do kremu płytke verde i seledyn.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neti 18.03.2009 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 witam, u mnie płytki są nawet już położone więc postaram się w najblizszym czasie wrzucić zdjęcia Mi osobiście verde nie bardzo się podoba, za ciemny, a zefir - czyli ten niby seledynek jest całkiem przyjemny. Ale jeśli chcesz dać większośc kremu a tylko, jak piszesz dodatek verde, to może tez będzie ładnie. Aha, mimo, że to podobno I gatunek to płytki nie grzeszą równością. Wykonawca trochę narzekał. A jak zaczął kłaść gres to ju z i ja się wkurzyłam. Okazało się, ze gres zefir jest mniejszy o gresu beżowego. Oczywiście różnica minimalna, może ok 2 mm, ale jak przymierzył sie do kładzenia to przestała wychodzić odpowiednia fuga!! Radził, żeby go wogóle nie kłaść, ale juz się przyzwyczaiłam do mojej wizji i nie popuściłam. Ten zielony gres (jest z niego jeden pasek - taki jakby chodniczek) jest położony prawie bez fugi i wcale jakoś bardzo źle to nie wygląda. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 19.03.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Dziekuje za odpowiedż.Neti ja jeszcze nie kupiłam tych płytek i teraz zaczynam sie zastanaiać jesli sa takie nierówne , to może lepiej zrezygnowąc ?. Juz troche sie przyzwyczaiłam do tych płyteki znów szukac cos innego ?Wczoraj juz wszystko rozrysowałam na papierze, bo w programie z PARADYZ cos mi inaczej wychodziło z ilością płytek. Mam łazienkę na dole małą , tj 165cmmx 167cm .Więć musza byc płytki raczej jasne . Nie chcę całej łazienki w kremie- beżu , pragne tę łazienke rozweselic kolorami. Na podłoge zas chce dać verde . Czy aby sie nie bedzie gryzło ze ścianami zefir, krem ?Prosze wyslij mi zdjęcia Twojej łazienki. pozdrawiam cieplutko mimo chłodu na dworze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 22.03.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Neti to znów ja. Zauważyłam ,że pisałas ,że masz drzwi wew. z CLASENU . Ja przymierzam sie do PORTA , ale są dosyc drogie , czy TY faktycznie kupiłaś te z CLASENU i jaka jest ich jakość. ? Nie widze żadnych zdjęć , więc dlatego pytam jakie masz ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neti 31.03.2009 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Hej, przepraszam, że nie zamiesciłam zdjeć łazienki... Tak szczerze, to poprostu nie mogę się jakos zebrać aby odpalic stacjonarny komputer i je zgrać... Co do drzwi, to jednak zrezygnowalismy z Classena, tyle się nasluchalismy o ich jakosci, że jednak nie chcielismy ryzykować. Mamy drzwi firmy DRE, w najtańszej okleinie niestety... ale ponoć i tak duzo lepszej niz Classen, a w cenie podobnej. Wzór modern w kolorze wenge http://www.dre.pl/drzwi/modern.htm Jakby mnie było stać to pewnie tez bym zdecydowała sie na Porta, ale cóż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 10.04.2009 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 **___**_**___**_________****_**___**_______**___****_**__**_______*___**___**__**__*______*__**__***__**___**__*____*__**_____**__*____**_**__**_**________**____**___**__**___*___________*__*_____________*_*____0_____0____*_*_______@_______*_*_______________*___*_____v_____*_____**_____**_______*****_______ Wesołego królika co po stole bryka,Spokoju świętego i czasu wolnego,Życia zabawnego w jaja bogategoI w ogóle kurcze, wszystkiego najlepszego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facet27 05.05.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Hej, przepraszam, że nie zamiesciłam zdjeć łazienki... Tak szczerze, to poprostu nie mogę się jakos zebrać aby odpalic stacjonarny komputer i je zgrać... Co do drzwi, to jednak zrezygnowalismy z Classena, tyle się nasluchalismy o ich jakosci, że jednak nie chcielismy ryzykować. Mamy drzwi firmy DRE, w najtańszej okleinie niestety... ale ponoć i tak duzo lepszej niz Classen, a w cenie podobnej. Wzór modern w kolorze wenge http://www.dre.pl/drzwi/modern.htm Jakby mnie było stać to pewnie tez bym zdecydowała sie na Porta, ale cóż... Niestety drzwi nie są tanie natomiast Porta znajduje się w segmencie tych z niższej pólki cenowej naprawdę drogie drzwi to Sapeli Interdoor gdzie jeden komplet kosztuje ~2.500. Przyznam się że i Classena i Dre nie uważam za dobre firmy ale jeśli jużmusimy wybierać z tych dwóch to Dre bedzie lepsze natomiast w przysłości jeśli chce mieć Pani niedrogą Portę to prosze spojrzec na drzwi w okleinie Porta_decor nie są drogie wręcz przeciwnie a na pewno lepsze od tych dwóch pozostałych. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
namrypl 07.09.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 witam - nie wiem, czy ktoś mnie jeszcze tu usłyszy. Budujemy nastrojowego (są już stropy) i strasznie chcielibyśmy zobaczyć wasze dzieło czy można prosić o zdjęcia? czekamy z niecierpliwością na info. Męczą mnie okna w salonie, coby tu zmienić żeby było łatwiejsze do ustawienia i żeby nie dzielić tarasu z rodzicami. pozdrawiamy AIR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts