neti 21.09.2008 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Tynki sobie schną a Wy już chyba na urlopie? Miłego wypoczynku Cześć Andulka! Zgadza się, wtedy wygrzewalismy na gorących plażach Italii Oczywiście urlop udany i teraz ruszamy dalej z budową. A jak u Ciebie? Czekasz na warunki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neti 21.09.2008 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Gratuluję postępów Kasiu, dziękuję za zdjęcia paneli!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 25.09.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 ekspresowa i fajna robota.domek juz calkiem calkiem wyglada.szwagier do pozazdroszczenia.u nas tez z kominami byly przeboje.mamy skonczone i pieknie oblozone klinkierem,ale nie sa wmurowane w scianie tylko przy niej.wyczystka wychodzi mi na salon.mam nadzieje ze beda dobrze sie sprawowac.zycze powodzenia.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neti 28.09.2008 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Dzięki Aga. Oj kominy to naprawde ciezki temat... Ale wyprzedzając i to sporo mój dziennik zdradzę, ze już są skończone!! Efekty niebawem umieszczę, ale mam duzo zaległości.. Aga, nie prowadzisz dziennika? Również zyczę powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 12.10.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Neti, dzięki za odwiedziny A gdzie obiecane fotki z wyjazdu? Ja teraz czuję się różnie i dużo sypiam, więc mniej czasu spędzam na forum, ale będę zaglądać czy się coś pojawiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 16.10.2008 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Ciiiiisza tu.... A może Wy już mieszkacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 16.10.2008 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 hej co tam nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neti 17.10.2008 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Czesc dziewczyny!Hehe, nie jeszcze nie mieszkamy w nowym domku.Chociaz dzieje sie sporo. Skończyli juz ocieplenie zewnętrzne, teraz robią podbitkę, a w przyszłym tygodniu juz bede miała kolor polozony!!!! Na jednaj scianie, szczycie przy sypialni juz połozyli!! Podoba mi się, taki jaśniutki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 28.10.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Czesc dziewczyny!.... a chlopaki to co??!! Oj piękne te fotki z zaległej ślubnej, krajobrazy, architektura i .....nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neti 28.10.2008 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Dzięki naLesnik I przepraszam, nie chciałam nikogo dyskryminować! Czytałam, że czekasz na cieśli. Spokojnie napewno niedługo będą. Trzymam za to kciuki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 01.11.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Piękne zdjęcia z podrózy a co nowego na budowie słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neti 01.11.2008 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Dzięki! A na budowie elewacja zewnętrzna zrobiona! Mam ambitny plan zeby we wtorek byc na bieząco z dziennikiem to się pochwale kolorkiem. Będę miała wolne za dzisiejsze święto to może uda mi się wszystko wrzucić. Andulka, a jak Ty się czujesz???? Jak Maleństwo???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 05.11.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 U Was pięknie postępuje praca na budowie, u nas na razie grzebiemy się w papierologii. Maleństwo rośnie, powoli zaczyna dawać o sobie znać, na razie tylko ja to czuję, ale może wkrótce mocniej pokopie Czuję się różnie, ale i tak zdecydowanie lepiej niż na poczatku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 21.11.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Widzę, że ładnie Wam idzie budowa. U nas temat elewacji na ten rok został prawdopodobnie zakończony, ponieważ na kładzenie tynku zrobiło się za zimno. My przeprowadzkę planujemy na 6.12... A wy planujecie jeszcze coś na ten rok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neti 21.11.2008 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Elewacja i kolorek są juz skończone, zdążylismy przed przymrozkami W najbliższy poniedziałek przychodzą ocieplac poddasze, pewnie jakieś 3 tyg zejdzie się z tą wełną i płytami k-g... A właśnie, Natalia, ile dawaliście wełny, tzn jak grubą??? Ja póki co mam zamówiona 15 stke. Wykonawca mówi że wystarczy, ale słyszłam ze i 25 się daje często. Z kierbudem nie możemy się skontakotwac... Po ociepleniu zabierzemy się prawdopodobnie od razu za glazury, terakoty i gresy. Nie wiem czy coś jeszcze od razu będziemy robić ze względu na niską temperaturę. Paneli nie położymy bo się wypaczą jeśli nie będziemy ogrzewać... Może po glazurach sobie spokojnie będziemy malować. Mamy ambicje żeby zrobic to samemu. Zawsze to juz trochę zostanie w kieszeni.... To Wy już za 3 tyg bedziecie mieszkać!!! Super!!! Już gratuluję Wrzuć jakies nowe zdjęcia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 21.11.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Nie wiem czy powinnaś pytać mnie o wełnę, bo wszyscy jak słyszeli ile dajemy wełny i styro to się dziwili, ale mamy ogrzewanie elektryczne, więc wolimy teraz zainwestować niż później płacić. No więc wełny daliśmy 30 cm , a styro z zewnątrz 20 cm . Zdjęcia dam po weekendzie, bo teraz jak wieczorem robimy, to w świetle żarówek wychodzą nienaturalne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neti 21.11.2008 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 O kur...czaczki.... 30 wełny?????? Bo jeśli chodzi o styropian to się tak bardzo nie dziwie, ja mam 15 i mniej bym chyba nie dała. No tak to ja jednak bede próbowala dalej skontaktowac się z kierowniekiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 21.11.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 No, mówiłam, że mnie lepiej nie pytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 08.12.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Świetnie wam idzie z ociepleniem Jeśli można to na PW jakieś krótkie info o cenach jakie płacicie za robociznę - ocieplenie. ps. połączenie zieleni z kremowym kolorem w glazurze całkiem całkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 21.12.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Niech Wam darzy Boża Dziecina błogosławieństwem na czas Świąt i cały następny rok Asia, Andrzej i Maleństwo http://www.edycja.pl/upload/kartki/226.jpeg[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts