DUSZKA 22.02.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Witam wszystkich,posiadam projekt gotowy domu z bala o grubości 18x34 cm + ocieplenie wełną mineralną 5 cm + boazeria. Znalazłam wykonawców, którzy budują tylko z bala o grubości 10x20 cm, proponują ocieplenie wełną mineralną od wewnątrz gr. 20cm i wykończenie boazerią 5 cm. Domki wykonane przez tę firmę bardzo mi sie podobają i wiem, że są bardzo ciepłe.Nasuwa się jednak pytanie czy mogę wybudować dom wg. własnego upodobania nie trzymając się ściśle projektu gotowego? Czy jest to dozwolone ? Czekam w tej chwili na pozwolenie na budowę. Nie zaznaczyłam w papierach jednak żadnych zmian dot. grubości bala, podobno nie trzeba tego robić, a o ew. zmianach może zadecydować kierownik budowy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts