KrzysiekS 28.08.2003 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2003 Czy ktos z Was zetknął sie z srodkiem do impregnacji drewna o nazwie Fire Stop? Zamierzam impregnowac cisnieniowo wiezbe. Mam oferte 100 zł/m3 impregnacji cisnieniowej srodkiem Fire Stop. Czy to dobra cena? Czy ten srodek jest dobry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Rari 28.08.2003 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2003 A ilustopniowa impregnacja? Ja dostalem cene brutto ponad 2 razy wyzsza. Tez jestem ciekawy, co to za jakoscPozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekS 01.09.2003 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 Dwustopniowa, bez przeciwogniowej. Za trzystopniową mam oferte na 185 złotych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drozdek 01.09.2003 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 Ponadto środek ten nadaje się do impregnacji pędzlem lub w wannach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekS 02.09.2003 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Czy zamierzacie impregnowac przeciwogniowo? Mi wydaje sie to niecelowe. Wiezba bedzie od spodu i z boku zabezpieczona welną mineralną. Wiec zrezygnuje z tego dodatkowego zabezpieczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts