GGGosik 22.02.2008 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Mój wykonawca powiedział, że to są bardzo dobre fugi i nietrzeba ich impregnować, ale minął już m-c od ich położeniai przy myciu płytek mam ścierkę kolorową.... (fugi niebieski i brązowe)Czego mogę w takim razie użyć do ich impregnacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 24.02.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Ja impregnowałam HG. Mniej wchłania wodę i lepiej się myje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GGGosik 24.02.2008 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Dzięki, właśnie ten środek kupię, bo wszyscy go polecają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 24.02.2008 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Tam jest załączona taka pipetka plastikowa, ale to niewygodne, ja malowałam pędzelkiem. Na ścianach (badrzo przydatne kolo wanny) w ogóle jest możliwe tylko pędzelkiem. Malowałam wszystko dwa razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts