bobiczek 23.02.2008 04:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Że niby te ich przychówki są najmądrzejsze????Guzik prawda!!!Szkodzą, czasem sąsiadów doprowadzają do frustracji......Rybki w akwarium potrzebują więcej zachodu(filtry, porody, wymiana wody,i wiele innych)Mój kozioł rząda głośno codziennie siana, buraków, suchego chleba, marchewki, wody i przytulania)Drze ryja na cała wiochę.Czesania, bodzenia.......A i tak zostaje sam cały dzień, nie szkodzi, nie szkodzi.Kto wymyślił psy i koty jako te najlepsze i najmądrzejsze i te do kochania?A krowa?Struś?Inni hodującyNie dajcie sięOpowiadajcie i wklejajcie swoich "innych pupili"Warci są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 23.02.2008 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Że niby te ich przychówki są najmądrzejsze???? Guzik prawda!!! ..... Mój kozioł rząda ........, bodzenia....... do tego rogi zakładasz, czy już masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 23.02.2008 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 czasem mnie swędzi czółko, ale jeszcze nie wyłażą. Więc pilnuje się jak mogę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 23.02.2008 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 czółko Cię swedzi a rogi nie wychodzą ? może masz niedobór wapnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 23.02.2008 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 a ja myślę że to magnez. Wypłukałem piwem za dużo z organizmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts