DPS 23.02.2008 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Kciuki trzymam i... do pracy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.02.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Depeesiu kochana - siem trochem pospieszyłaś z tymi komentarzami, bo to oznacza, że Anoleiz juz do mnie będzie mniej zaglądać To się nazywa mieszane uczucia Ale jestem!!!!! Do roboty!!!!!! Czekam na relację!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 24.02.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 no to założyłam ufff... się nawklejałam tych fotek... )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.02.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Kawał dobrej roboty odwaliłaś!!!! Chałupa jest ekstra!!!! Anoleiz, to będzie kiedys cuuudoooo!!!!! Mamuniu, kiedy ja będę tak mogła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 24.02.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Super sympatyczna chałupka, dużo możliwości do przeróbki , może z niej powstać piękny dom. Piękna, duża działka, w ogóle doskonały zakup. Powodzenia! Będę obserwować poczynania, zwłaszcza, że teren bliski - w zasadzie - jak to ktoś powiedział - za miedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.02.2008 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Ekstra!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 24.02.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Okolica bardzo ładna,cudo. Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 24.02.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 dzięki, dzięki... my właśnie te możliwości zobaczyliśmy... a że jeszcze działeczka niczego sobie... to już w ogóle cud miód... i nie bezpośrednio przy drodze, tak jak niektóre wiejskie chałupki są z oknami prawie na ulicy... to nam się spodobało, taki prawdziwie nasz kawałek świata )) ech... no teraz tylko czeka nas masa cała pracy, żeby doprowadzić to wszystko do porządku )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 24.02.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Ale taka praca to sama radość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.02.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Poczytałam, pooglądałam i teraz będę kibicować . Chałupa, działka i widoki ekstra. Cieszę się razem z Tobą Anoleiz . Ciekawa jestem bardzo, z której strony Krakowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 24.02.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 to jest południowy zachód Wołowice gm. Czernichów (okolice Liszek, Rącznej i innych) ale ta część Wołowic na górze, nie pod wałami wiślanymi czyli - niezalewowa )) 15 km do rynku w Krakowie plus minus no jakieś powiedzmy pół godzinki samochodem... i po dobrej stronie Wisły, czyli przez żaden most nie trzeba się przeciskać to straszny plus w dobie korków porannych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.02.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 To jak się dobrze naprężymy będziemy mogły sobie z okien pomachać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 24.02.2008 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 noo proszę, nie skojarzyłam, że Ty też w tych okolicach )) to ja się spręże i Ci pomacham w weekend nawet na to konto wlezę do stodoły bo stamtąd mam lepsze widoki i prześcieradło jakieś znajdę duuże i białe i będę machać ) o albo mogę sygnały dymne puszczać... bo trochę do spalenia jakichś szpargałów się tam znajdzie tylko żebym razem z dymem nic więcej oprócz sygnałów nie puściła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.02.2008 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 To jesteśmy umówione , będę wypatrywać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 25.02.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Dzien dobry Anoleiz Nie mogłam nie zajrzeć Gratuluję Cudowny kawałek własnego świata - jak napisałaś. Trzymam kciuki za siły do pracy Zeby żadne tam tafle, jeziora i wdechy nie byly Ci nigdy potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.02.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 I ja tez sie tu przywlokłem Dzień Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 25.02.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Witam serdecznie wszystkich ) i dziękuje za trzymanie kciuków i za dobre słowo piękna pogoda się zrobiła znak, że trzeba zacząć wiosenne porządki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.02.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 To bierz się za te porządki, bo ja ciekawa jestem niezmiernie, co dalej Dzień dobry wszystkim!!! Tydzień się zaczął, gdyby ktoś nie zauważył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 25.02.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 To bierz się za te porządki, bo ja ciekawa jestem niezmiernie, co dalej Dzień dobry wszystkim!!! Tydzień się zaczął, gdyby ktoś nie zauważył Z tych ciekawskich to nie Ty jedna Ja tez To widać, ze się tydzien zaczął. Niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.02.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Reyzel, w Twoich komentarzach zostawiłąm pogodę ducha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts