Anoleiz 28.03.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 ja w grach też nie bardzo raczej liczę na siebie, ale łut szczęścia się bardzo przydaję, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.03.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Ten łut w moim przypadku to najczęściej taki łucik jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.03.2008 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Dżem dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.03.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Dżem dobry Wolę powidła, śliwkowe Witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.03.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Dżem dobry Wolę powidła, śliwkowe Witanko eeee tam, porządny dżem truskawkowo-poziomkowy pyszotaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 28.03.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 a nie marmeladaaa? dzisiaj logistycznie zaczynam sobie układać zorganizowanie tego przyjęcie komunijnego... i wpadłam jak śliwka w kompot... z krzesłami i stołami właśnie usiłuje znaleźć jakąś firmę, która może wypożycza coś takiego... ech bo inaczej to nie wiem... a może zmęczona jestem po prostu i już rozwiązań prostych nie widzę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.03.2008 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 a nie marmeladaaa? dzisiaj logistycznie zaczynam sobie układać zorganizowanie tego przyjęcie komunijnego... i wpadłam jak śliwka w kompot... z krzesłami i stołami właśnie usiłuje znaleźć jakąś firmę, która może wypożycza coś takiego... ech bo inaczej to nie wiem... a może zmęczona jestem po prostu i już rozwiązań prostych nie widzę ) no widzę moja droga, że my som mamy Komunistów Ja poszłam na kompletną łatwiznę i wynajęliśmy salę w restauracji, którą prowadzi moja przyjaciółka więc rozbieranych pań i tańców przy rurze, tudzież innych ekscesów nie będzie z doświadczenia rodzinnego wiem, że wyniesie to nie wiele drożej niż organizowanie w domu. U mnie przynajmniej sobie tego nie wyobrażam, ja nie tylko stoły musiałbym pożyczyć, ale wszystko inne też, nie mam np 25 jednakowych talerzy, sztućców itp. Nieeeeee, w domu odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 28.03.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 no ja w domu tez nie... bo na naszych 50 m sobie w ogóle nie wyobrażam upchnięcia ponad 30 osób no ale właśnie dlatego wymyśliliśmy że w stodole... jest miejsca dosyć, tylko logostycznie muszę teraz to dobrze poprzemyśliwać... generalnie w Krakowie jak podliczyłam w restauracji taki obiad... no troszkę by mnie wyniósł a poza tym kurde no mam ten kawałek ziemi, niech zacznie się przyzwyczajać do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.03.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 no ja w domu tez nie... bo na naszych 50 m sobie w ogóle nie wyobrażam upchnięcia ponad 30 osób no ale właśnie dlatego wymyśliliśmy że w stodole... jest miejsca dosyć, tylko logostycznie muszę teraz to dobrze poprzemyśliwać... generalnie w Krakowie jak podliczyłam w restauracji taki obiad... no troszkę by mnie wyniósł a poza tym kurde no mam ten kawałek ziemi, niech zacznie się przyzwyczajać do nas no pewnie, niech się przyzwyczaja w zeszłym roku byłam na takiej Komunii, którą robiła restauracja z tym że w domu. Catering normalnie, ze stołami, talerzami ze |WSZYSTKIM. Przyjechali parę dni wcześniej uzgodnić kolor zastawy stołowej, obrusów serwet Pięknie to wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 28.03.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 no właśnie ... coś się wymyśli do przyszłego tygodnia... żeby zacząć już organizować i dopinać... bosz... to już za półtora miesiąca ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.03.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Ja na szczęście mam to za sobą. Ale też była restauracja - kolegi zresztą Firmy cateringowe na pewno jakoweś sa tylko ... usiądź, weź oddech albo kilka, jezioro....lotos....spokój..... i poszukaj w sieci. A ziemia musi się przyzwyczaić do opiekunów, nie ma bata, to świetna okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 29.03.2008 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 będę częstym gościem (i podglądaczem:))i plan zastany parteru podobny do mojego i kształt budynku oraz historia podobna (tyle że ja dopiero na starcie) tylko mój planowany efekt będzie trochę inny (planuję niskie piętro i zachowanie stylu stodoły) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.03.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Wpadam i wypadam, ale w begu dzień dobry mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KSERO 29.03.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 poszukaj lokalnej sali ludowej sztućce, talerze i krzesła powinni albo mieć własne, albo znać namiary na kogoś, kto niezbyt drogo wypożycza, popytaj u sąsiadek często w jednym domu znajdzie się ok 15 krzeseł W kole gospodyń znajdziesz Panie, które często świetnie gotują i pieką z pewnością nie za cenę jaką oferują firmy kateringowe i o wiele smaczniej Grunt, to się zaprzyjaźnić z okolicą :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KSERO 29.03.2008 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Stodoła na przyjęcie jest ekstra - dużo miejsca pod dachem i potańczyć można Na gary przydaje się wanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.03.2008 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Podpisuję się obiema rękami pod tym, co pisze Ksero. Miejscowe rozwiązania zawsze są najlepsze. -ytaj o koło gospodyń wiejskich, mów sąsiadkom jaki masz problem. Pomogą bankowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.03.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Se przyszłam, a co Mam nadzieję, że Tobie też pogoda dopisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 31.03.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 witam witam w sobotę średnio dopisywała, ale i tak udało nam się już większą część zalegającego stodołę siana wywieźć i spalić... zostało już tego niedużo, więc jakiś postęp jest wiosna się pojawiła na działce zakwitły żonkile.... wszystkie drzewa już mają listków mrowie... czeka nas teraz inwentaryzacja budynku, ale zaskoczyli mnie trochę ceną - 1500 zł a koncepcja wraz z projektem budowlanym i złożeniem PnB (pełnobranżowy projekt plus zagospodarowanie terenu, architektura, instalacje wod-kan, elektryka, konstrukcja i opisy) - 11 tys... no i mam o czym myśleć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.03.2008 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Raaanyyyy...uzbierało się tego grosza do zapłacenia, nie powiem A może jaka konkurencja mniej zaśpiewa Witanko popołudniowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 31.03.2008 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 A moze zrezygnuj z takiego pełnego projektu weź tylko budowlany (potzrebny do pozwolenia) a potem się zobaczy albo wykupisz projekt wykonawczy, szczegłówe rysunki itp albo będziesz dalej ciągnąc to sama (..tak jak ja np to robię.. uprzedzam, że to wykańcza i znajmuje każda wolną ( i niewolną) chwilę ale jaka satysfakcja...... ) No w każdym razie taki projekt budowalny powiien kosztowac z połowę mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts