braza 13.04.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Paryż by nighthttp://www.radiopik.pl/images/user/0/0157960c0fc8e5fb76c0e7d21cf43b26.jpg Chociaż pomarzę i powzdycham ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 16.04.2008 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 uff.... no to jestem... na razie przestawiam się na pracę i Kraków strasznie małe to miasto takie jakieś się teraz wydaje zdjęcia część już wklejona na naszej stronie, jak obrobię i powybieram i poprzeglądam - bo wszystkich zrobiliśmy ponad 2000 zdjęć - to powklejam tutaj też kilka ) ale na razie się zbieram i planuje co to mam do załatwienia, odrabiam zaległości niby tydzień mnie nie było a się nazbierało trochę ) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 16.04.2008 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 ha, to ja sie przynam że z tegoż Krakowa podglądam podobny do swojego Wasz scenariusz..., z północnego. jeszcze przez jakis czas Zapewne zaczniecie przede mną dużo bo jak się okazuje, mam przed sobą drenaże i ekspertyzę jako warunek do projektu przebudowy a to skolei swietny powod dla banku by warunkowac co sie da zwlaszcza jak sie ma dzialanosc a nie etat pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.04.2008 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 No to witaj w domu (wracaj na ziemię z tych obłoków!!! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.04.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Anoleiz, fajna ta stronka No i w końcu mogłam Cię zobaczyć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.04.2008 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Disnaylandu cóci nie pokazałam ... bo i co z tego, że już nastolatka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 16.04.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 no wracam wracam powoli z obłoków ) ale bardzo powoli, podpisy pod zdjęciami już są z pierwszych dwóch dni, następne się robią a w międzyczasie jeszcze mnie czeka załatwiania w urzędach, miałam wszystko zrobić przed wyjazdem no i na czas mi papierek nie przyszedł... ech polskie urzędasy... no a w sobotę będziemy mieli inwentaryzację, i wstępną koncepcję architektoniczną przebudowy... nooo i wykłócać się pewnie będziemy o cenę projektu i może już zburzony pseudo kurnik, za że tak powiem materiał który zostanie po wyburzeniu sąsiad się deklaruje, to skorzystamy, przynajmniej do kieszeni nie trzeba będzie sięgać... jakoś do pustaków serca nie mam to i niech bierze je na zdrowie no i tyle na razie z nowości a Paryż cudowny... disneyland superowy ale tylko na raz w życiu przybyłem, zobaczyłem i wracać nie ma po co za to do Paryża pewnie wrócimy niedługo, ale sami... romantyczne wieczory i te sprawy... bo jednak z dziećmi to nie to samo ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.04.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Zazdroszczę Ci tego Paryża, naprawdę!!!!! Właśnie te romantyczne wieczory .... tylko ja, On i .... ewentualnie miliony innych turystów z całego świata Dobrze mieć sąsiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 17.04.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 hehe... miliony turystów są anonimowe w sumie i tak nie przeszkadzają, jak zupełnie nie anonimowa dwójka szkodników w postaci własnych dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.04.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 No tyż prowda Szkodnik w postaci własnego potomstwa ma to do siebie, że go nawet wytępić nie można Dzieńdoberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 17.04.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 dokładnie dlatego też tępić nie tępię, udzieliłam się rodzinnie, następnym razem rodzice będą mieli Paryż dla siebie )) a w sobotę czeka nas odcinanie prundu od pseudo kurnika i przegląd dobrodziejstw w nim trzeba zrobić, coby z czystym sumieniem móc pozwolić mu legnąć w malowniczych gruzach fajnie w sumie że sąsiad się okazał taki miły, bo odpadnie nam zastanawianie się co z tymi pustakami zrobić i gruzem itd... mam nadzieję, że dalej współpraca z koparkowym sąsiadem się będzie tak układać )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.04.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Może być tak, że dobrodziejstwa będa występować w formie nie budzącej wstrętu Takie budynki mieszczą w sobie czasami ciekawą zawartość.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 17.04.2008 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 no z ciekawej zawartości mamy czadowe taczki...takie duuże hmm no coś w stylu taczek... takie skrzyżowanie wozu drabiniastego z taczkami..., w rewelacyjnym stanie i na chodzie i bardzo się przydały przy wożeniu siana... jeszcze z dobrodziejstw mamy jakieś milion garnków i kilka skrzyń, ale o ich stanie przekonam się jak je ściągniemy ze strychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.04.2008 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 A pokażesz te taczki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 17.04.2008 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 zrobię zdjęciuff w sobotę bo niestety kurcze chyba nie załapały się na żadne zdjęcie do tej pory ale obiecywam poprawę solennie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.04.2008 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 No prosze mi tu zaraz naprawić tę gafę paskudną i taczki uwiecznić!!!!! Lubie takie cudeńka oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.04.2008 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 A pokażesz te taczki ... i resztę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 17.04.2008 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 obiecywam obiecywam.... jeszcze mam takie coś no do robienia sera chyba tzn ściskania... ale nie mam do tego czegoś wieczka, czy też górnej części... no i zabytkowe grabie udało mi się złamać ostatnio ... a takie fajoskie były, no ale... coś tam jeszcze znajdę do obfotografowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.04.2008 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 To ja wiernie czekam ... zabytkowe grabie ... no wiesz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 17.04.2008 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 aaaaa... jeszcze mam trochę dużo obrazków świętych... nie świetnych... tylko właśnie świętych... a jeden to normalnie taki że HO HO... aż kapie z niego różnymi tymi no... lampkami, świecidełkami czy co to tam ma... oj pracowitą zdjęciowo sobotę chyba będę miała )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts