DarioAS 17.04.2008 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 niezłe zabytki znalazłaś no, to ja też niecierpliwie czekam do soboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 17.04.2008 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 no .... zabytkowe ale biję się w piersi że przypadkiem zupełnym i w ferworze pracy no.... a nie żeby tam z lenistwa czy cuś, te grabie tak... no dobra spróbuje je naprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.04.2008 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 no dobra spróbuje je naprawić No!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.04.2008 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 te obrazy to może jakie drogocenne są?? Było sporo malarzy, co świętych malowali szukaj podpisów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.04.2008 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Dario ma rację, Ty się najpierw zorientuj, a potem śmiej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 17.04.2008 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 e tam ) ja już wstępnie zorientowana jestem bo to raczej takie odpustowe som, np. obrazek trójwymiarowy... taki z jakąś niby roletką pionowa, co to jak się na niego patrzy to z każdej strony inny obrazek przedstawia... no tego typu... albo jakiś wydruk w ramach... swoją drogą ramki rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 17.04.2008 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 za to jeszcze aniołka gipsowego do mojej kolekcji znalazłam też ... trzeba by go odnowić i się postawi gdzieś na regale, albo nad drzwiami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.04.2008 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 To ranki zostaw, a resztę tych arcydzieł won!!!! Bardzo stary ten aniołek?? Bo im starszy, tym bardziej doświadczony w pilnowaniu - mi by się taki przydał (3 moje janioły już na urlopy zdrowotne poszły) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.04.2008 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 taki przedłużony?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.04.2008 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 taki przedłużony?? Noooo!! Podobno mają nerwicę sytuacyjną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 17.04.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 zmacam aniołka w sobotę to powiem coś więcej na razie rzuciłam tylko na niego okiem )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.04.2008 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Najfajniejszy etap prac chyba, albo prawie najfajniejszy z remontu. Skarby ze strychu i stodoły, fantastyczna sprawa. Ech, jak ja potrzebuję drewnianych kół... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.04.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 To i ja sie przywitam!Zapowiada sie sielsko - bede zagladac! PS. Sekretarzyk piekny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.04.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Melduję się!!Nie mogłam wejśc na Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 20.04.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 ja się melduje padnięta... ale skruszona też, bo zapomnieliśmy aparatu wziąść... w tygodniu pewnie nadrobię przy spotkaniu z architektem na miejscu cyknę kilka fotek... stodoła ma nowe oblicze, przynajmniej częściowe wewnątrz tzn własnymi ręcami zrobiłam ją na biało małżonek szanowny wapno jako pomysł odrzucił i malowałam jedyneczką zamiotłam też, teraz tylko piaskiem podsypać nierówności zakupić jakąś najtańszą wykładzinę budowlaną i można będzie spokojnie obiadować wewnątrz a ja leczę dłonie, bo pęcherze mam takie że uuuch... nawet nie wiem kiedy podczas pracy mi się zrobiły i od razu popękały wrednie... a no i inwentaryzacje mamy zrobioną wszystko opisane itd, teraz konstruktor wejdzie jak tylko ustalimy koncepcję spójną z architektem na temat co i gdzie chcemy wyburzać a co dobudowywać wstępna koncepcja mi przedstawiona poszła do kosza zupełnie goście nie wyczuli klimatu, łącznie z tym, że zapomnieli sobie i wywalili mi na planach piec kuchenny )) tia... coś czuję że nie wiem czy z nimi się dogadam lecę smarować łapki i do spania... bom zmachana okrutnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.04.2008 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Jestem srodze zawiedziona brakiem obrazków ze stodoły. U nas też stodoła emulsją malowana, ze względu na brudzenie wapnem na biało . Prosimy o fotkę przygotowanej sali balowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 21.04.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 solennie obiecywuje poprawę )) ja też się zawiodłam jak tak po całym dniu pracy chciałam uwiecznić swoje dzieło a tu ... zonk aparatu nie ma... co za sromotna klęska ... ale teraz oprócz kluczy mam w spisie rzeczy koniecznych do zabierania do Wołowic również aparat wpisany kluczy raz udało mi się zapomnieć, dobrze że to faktycznie niedaleko i można było się wrócić spokojnie i jeszcze coś porobić ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.04.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 niedobrze... wpadłam z ciekawością fotki poogladać, obrazy popodziwiać.. szybko nadrobisz zaległości mam nadzieję pęcherze zejdą, ale praca własnymi ręcami daje dłuuuugą satysfakcję no i dobrze, ze to nie wapno, bardziej elegancko będzie się sala prezentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.04.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 To ja już nie będę marudzić o tych fotkach!! Ale się popraw!! Kuchnię wywalić Pogięło ich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.04.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Heeejjj, co jest Ciszę słyszę!!! Dlaczego ja tylko ciszę słyszę Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts