braza 28.04.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Pobudka!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 28.04.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 no dzisiaj wieczorem wstawię zinwentaryzowane mienie ruchome ) aniołek wyszedł śliczniaście - artystycznie na zdjęciach... a reszta... no resztę to zobaczycie wieczorkiem ... ale późnym, bo ja ostatnio dopiero po 21 mogę się do komputera dorwać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.04.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Aniołka chcę zobaczyć, koniecznie!!!! Może jak na mnie on tez popatrzy to jakiego kumpla do mnie przyśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.04.2008 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Brazunia, ja mogę na Ciebie popatrzeć, na Anoleiz też. Ja przecie aniołek jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.04.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Brazunia, ja mogę na Ciebie popatrzeć, na Anoleiz też. Ja przecie aniołek jestem. To dawaj mi tu jakiego kolegę!!! Tylko takiego co to cuda umie robić!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.04.2008 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 No, my też z Mojnym czasem cuda umiemy robić. Jak w tym powiedzeniu:Rzeczy niemożliwe robimy natychmiast. Cuda zajmuja nam jakieś 10 minut czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.04.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 No, my też z Mojnym czasem cuda umiemy robić. Jak w tym powiedzeniu: Rzeczy niemożliwe robimy natychmiast. Cuda zajmuja nam jakieś 10 minut czasu. Mogę poczekać te 10 minut, jeno mi działkę skombinuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 28.04.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 dorzuciłam troszkę zdjęć z weekendowej inwentaryzacji ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.04.2008 05:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Brazunia, popatrz, jaką fajną ruinkę ma nasza Anoleiz. Zapatrz się, leć i ... kupuj taką samą. Anoleiz, ruinka nie jest taką znowu ruinką, jest naprawdę fajna i wiejskie klimaty z niej pachną aż miło. Piec jest do poprawki chyba? Płyty żeliwne ma mocno zużyte, zdałoby się wymienić. Popytaj sąsiadów, gdzie kupują takie rzeczy nowe, na pewno znają najlepszy sklep z takimi sprawami. Reling i rant trzeba by srebrzanką pomalować. Będzie pięknie błyszczało. Jakiś czas. I w ogóle na podwórku to coś jak u nas we wsi, bardzo mi się podoba. Jesteś pewna, że te cudnie kwitnące kwiaty chcesz skosić? Równiutki trawniczek jest ładny, ale taka kwietna łąka ma więcej chyba uroku i koloru, a jaka jest ekonomiczna - nie trzeba kosić. Dzieciaki uwielbiają się na takich łączkach bawić, można im kocyki rozłożyć i zabawa wre, dziewczynki robią wianuszki (nauczyć je trzeba, umiesz?), chłopcy próbują nadążyć za konikami polnymi i jaszczurkami... Ech, dzieciństwo... Jako dziecko jeździłam na wieś na wakacje, uwielbiałam to, temu teraz jestem na wsi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 29.04.2008 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Anoleiz, bardzo klimatowe te pamiątki A w ogóle bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 29.04.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 angielskiego trawnika mieć na pewno nie będziemy bo ja lubię łąki a wianki wić jak najbardziej umiem tyle tylko, że trzeba trochę wyrównać teren, przeorać gdzieniegdzie no i kosić, żeby nas nie przerosło a chwasty w żartobliwym znaczeniu, że nie jakiś tam kwietnik.. tylko właśnie łaka płyta masz rację że jest mocno zużyta i do wymiany, ale to duużo później, na razie będzie stał i cieszył oko - nasz piec cieszę się, że się Wam moja ruinka podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.04.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Boszszsze, jak tam u Ciebie cuuudnieeee!!!!!! Aniołek jest ... no po prostu jest cudowny!!! A taką ślubną pamiątkę to i moi Rodzice mają, wisi nawet na ścianie u Taty w mieszkaniu Ładnie wyszli!!! Widziałam kiedyś, gdzieś u kogoś te obrazki 3 w jednym!! No czadowe!!!!!! Anoleiz, masz cudowne miejsce!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdalena lachman 29.04.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 O kurcze, pięknie. Zaraz przypomina mi się dom moich dziadków, w którym spędziłam dzieciństwo. Ten obrazek z lampkami powinien mieć z tyłu kabelek, którym można się podłączyć do kontaktu i wtedy świeci...(jak choinka )Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 29.04.2008 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 nie zaglądałam mu do tyłu... ale no spróbuje następnym razem to cyknę fotkę z oświetleniem full wypas ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.04.2008 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 nie zaglądałam mu do tyłu... ale no spróbuje następnym razem to cyknę fotkę z oświetleniem full wypas ) Ale będzie czadowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.04.2008 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Zapomniałam. Miałam napisać, że zdjęcie aniołka od zedwnątrz, od strony bzu, jest przecudne i powinno zostać na jakiś konkurs zgłoszone. No sama przyjemnośc patrzeć, takie klimatyczne i nastrojowe. Gratuluję oka i kadrowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.04.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Jeszcze raz: witaj w elicie!!!! http://www.lebork.pl/fotki/fajerwerki.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 30.04.2008 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 dziękuje się porobiło Panie dziejku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.04.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 dziękuje się porobiło Panie dziejku... U Ciebie siem porobiło Popatrz, jaka ze mnie gaduła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 30.04.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 noooo faktycznie... ) co to ja z marnym tysiącem ) gratuluje, że tak powiem taakiej ilości postów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts