braza 30.04.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 ... co to ja z marnym tysiącem )... Z czym do .... wiedźm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 30.04.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 ale tak sobie myślę, ... że jak ruszę z remontem i będzie się coś dziać... to i częściej będę pisać... tak planuje przynajmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.04.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Noooo ... ja myślę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.04.2008 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 fotorelacja wyszła Ci rewelacyjnie wczoraj mi się zdjęcia nie chciały pootwierać, dopiero dziś mogłam sie napatrzeć.. ale ten dom ma klimat.. i duszę.. to miło wiedzieć, że żyła tam taka pobożna rodzina, przynajmniej dla mnie to ważne, że się tam raczej nic złego nie działo a najbardziej to wzruszył mnie ten obraz ślubny.. kiedyś pewnie i po nas zostanie tylko takie coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.04.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 ale tak sobie myślę, ... że jak ruszę z remontem i będzie się coś dziać... to i częściej będę pisać... tak planuje przynajmniej Super ta Twoja chalupka i super znaleziska. Wszyscy umieraja z ciekawosci, jak tam bedzie wszystko wygladalo po remoncie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.05.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.05.2008 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 No nieeeee!!! Ja tu uśmiechy ślę, a nikt nie raczył nawet się skrzywić choćby w odpowiedzi Okropnie wychowane Towarzystwo Cześć i czołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 06.05.2008 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 ) to ja się oduśmiechnę ) na razie fotorelacji nie będzie, bo ciężko pracowaliśmy w piątek przy chałupie, normalnie od rana do 10 prawie zastała nas noc... ciemno tam jak ... w przysłowiowej... studni znaczy na działce ostatnie poprawki przy piaskownicy robiliśmy już o zmroku przy świetle latarki no i z tego zapracowania nie fotkowaliśmy nic generalnie wszystko już przygotowane na niedzielę jeszcze tylko w sobotę pewnie poupychamy gdzieś te taczki i inne, żeby wstawić stoły i stołki i wsio lecę pracować miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.05.2008 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Pracować lubisz?????Ja myślałam, że lubisz pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 06.05.2008 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 lubię pracę lubię )) praca mnie fascynuje wręcz swoją drogą ciekawe, że po pracy na swoim, nawet bardzo ciężkiej, ale na świeżym powietrzu, człowiek zupełnie inaczej się czuje... jakoś tak ta praca ma wydźwięk bardziej pozytywny niż robota w robocie )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.05.2008 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 A pewnie!!! Swoje, to swoje, nawet ból krzyża jakiś takiś przyjemniejszy się wydaje być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.05.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 lubię pracę lubię )) praca mnie fascynuje wręcz swoją drogą ciekawe, że po pracy na swoim, nawet bardzo ciężkiej, ale na świeżym powietrzu, człowiek zupełnie inaczej się czuje... jakoś tak ta praca ma wydźwięk bardziej pozytywny niż robota w robocie )) w pełni się zgadzam. Ja po pracach działkowych chociaż padnięta jestem jak np. dzisiaj, to jednak szczęśliwa Uwielbiam prace działkowe, zwłaszcza ogrodowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.05.2008 04:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 A ja uwielbiam jak jest "po". Popatrzeć na wyplewione i wyrównane grządki, śliczne rządki roślinek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.05.2008 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 A ja uwielbiam jak jest "po". Popatrzeć na wyplewione i wyrównane grządki, śliczne rządki roślinek... Bezcenne Witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 07.05.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 )) Witanko popołudniowe zawsze fajnie patrzeć na to co już jest zrobione... ja w ogóle lubię widzieć efekt tego co robie, i to szybko najlepiej natentychmiast... jakaś taka niecierpliwa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.05.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 zbliżamy się do wielkiego dnia, jak tam przygotowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 07.05.2008 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 noo już chyba wszystko mam nadzieję, że niczego nie zapomniałam... a zresztą najważniejsze, że komunista jest, strój ma, to reszta mniej ważna ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.05.2008 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 No i takie podejście do sprawy bardzo mi się podoba - ja zupełnie niepotrzebnie spaliłam kupę nerwów. Bez sensu, przecież chodzi o to, żeby się spotkać z bliskimi i cieszyć się tym, a nie latać i cudować. Anoleiz, tak trzymaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.05.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.05.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 noo już chyba wszystko mam nadzieję, że niczego nie zapomniałam... a zresztą najważniejsze, że komunista jest, strój ma, to reszta mniej ważna ) Hej, tylko zebys sie tu nie narazila na wyzywanie od wyrodnych matek, co to nie chca sie urobic po pachy i pasc na twarz jak w innym watku bywalo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts