Anoleiz 07.05.2008 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 ja tam sie i tak narażam... na wszystkich frontach bo nie dość że zapraszam dawno nie widzianą rodzinę, coby odnowić znajomości niech dzieci swoich kuzynów poznają lepiej... takie wyciągnięcie ręki ) to w dodatku urządzam przyjęcie zamiast w domu i na pożyczonych przez sąsiadów krzesłach to w STODOLE i z cateringiem zamiast od tygodnia angażować rodzinę w robienie bigosów, pieczenie ciast itd... aaa i zapomniałabym w dodatku teściowym i mamom nie chce powiedzieć co będzie, jak będzie... musi żreć ich ciekawość nie chce pomocy w niczym, sama wszystko załatwiam i dopinam... no i na koniec clou wszystkiego nie będzie tortu w kształcie księgi ani żadnego innego ... komunijnego... bo nie lubię robić czegoś, co wypada - wbrew swoim przekonaniom i chęci... ) obraza i wstyd i hańba i rodzina będzie miała o czym gadać do dziesiątego pokolenia ... ) ale jakoś przestało mi to przeszkadzać za to będzie rodzinnie, swojsko bo u siebie przy chałupie dzieci i komunista przede wszystkim będzie się dobrze bawił bo będzie miał gdzie i z kim latać, biegać i szaleć... i to jest najważniejsze a to przecież jego dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.05.2008 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Jak najbardziej popieram Twoje podejscie, ale chyba wiesz, o czym mowie... Najlatwiej sie robi czyimis rekami. Jak to catering? Jak to cala wies nie pomaga? :o Zycze milej imprezy i dobrego humoru mimo wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Ponieważ wsi pod ręką nie miałam, to zrobiłam w lokalu i też widział focha na twarzach co niektórych A do tego ... nie zaprosiłam pewnych osób, bo na to nie zasłużyli - odwrotnie niz u Ciebie, Anoleiz, mam ochotę zamknąć rodział "Rodzina" w związku z niektórymi osobami No to będzie zaczepiste przyjątko, zobaczysz!!!!!! Wpadłam tylko dzień dobry powiedzieć, a jak się rozgadałam, no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 08.05.2008 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 wiem wiem o czym mowa ) ale zauważyłam że niektórych nic nie zadowoli bo i tak Oni wiedzą lepiej jak powinno być, u Nich tak by być nie mogło itd... ale co tam... już końcowe odliczanie jak będzie to będzie ja się w każdym razie cieszę, bo udało mi się zrobić tak jak chciałam asertywna byłam w stosunku do teściowych z przyległościami no... ważne że zrobiłam tak jak ja chciałam i jak sobie umyśliłam bez żadnych kompromisów w stosunków do oczekiwań innych ) i dzieńdoberek... idę zaklinać pogodę kszzzzzzz kkksssszzzzzzzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2008 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 To ja jeszcze splunę ... hrrhrrrhrrr ... TFUUUUU!!!!!(Nieeee, no Frosi nie dorównam!!!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.05.2008 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 A dzień dobry powiem, a co!!!! Kulturalna jestem taka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.05.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Udanej uroczystości życzę!!! I uściski sla młodego komunisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.05.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Anoleiz czyżbyś miała jutro komunię??? No to i ja trzymam mocno zaciśnięte kciukasy żeby się wszystko udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 10.05.2008 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 no mam mam komunistę w rodzinie jak ten czas normalnie leci szybko... wszystko już przygotowane, odprasowana, właśnie się idę wyspać w tygodniu powrzucam zdjęciów włości, jak się prezentowały podczas uroczystości po komunijnych )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.05.2008 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Ja to sobie tu czasem wpadam pod bzem posiedziec :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.05.2008 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 No to ja posiedzę sobie obok Ciebie, dobra? Taki piekny dzień dzisiaj, tak miło na wsi jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.05.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 To ja też się dosiadam Fotelik już mam!! Posiedzimy sobie tak we trzy, możemy nawet razem, wspólnie pomilczeć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.05.2008 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Ło matko, tak mi dobrze było, ażem się nie spostrzegła, że to już dzisiaj jest... Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.05.2008 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Ło matko, tak mi dobrze było, ażem się nie spostrzegła, że to już dzisiaj jest... Dzień dobry! To myśmy tak całą noc przesiedzaiły pod tym bzem Dzieńdoberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 12.05.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 ha... no... i po wszystkim teraz tylko nas czeka jeszcze "biały" tydzień... i następna impreza za 5 lat uffffffff było super, ale jestem padnięta trochę, pewnie z nerwów, niby się nie denerwowałam, ale tak wewnątrz... to normalnie jednak jest to wzruszające bardzo stodoła zdała egzamin, nawet w czasie deszczu, tylko w jednym miejscu przeciekła sobie, ale na szczęście wiedzieliśmy o tym przecieku wcześniej i profilaktycznie nikt tam nie siedział, ani stół nie stał catering rewelacja, i generalnie rodzina zadowolona bardzo a ja też bo wszystko wyszło jak sobie zaplanowałam spróbuje dzisiaj wrzucić jakąś fotorelację późnym wieczorkiem a pod bzem siedzi się wspaniale... pachnie bossko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.05.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Serdecznie gratuluje, szczegolnie nie poddania sie presji i zrealizowania wlasnej wizji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.05.2008 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Dzień dobry spróbuje dzisiaj wrzucić jakąś fotorelację późnym wieczorkiem huraaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.05.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Super!!! Warto się nie poddawać!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 12.05.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Gratulacje! Pierwsza wielka impreza za Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 12.05.2008 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Dzięki ) niestety "wczoraj" nie zdążyłam nic wrzucić ja nie wiem gdzie mi się ten czas podziewa ... a wiem już o 21 dopiero z majówek i innych atrakcji wróciliśmy z komunistą do domu... i się dziwie co ja tak nie zdążam ze wszystkim ) jeszcze pranie wieszam i spać... zdjęcia wrzucone co prawda na komputer, ale nie wybrane ani nie obrobione, poczekają do wieczora mam nadzieję, że wybaczycie... ale biały tydzień zobowiązuje, jutro świece w akcji komunistycznej... ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts