Anoleiz 24.05.2008 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 dziś już zaliczone ) ale się staram noo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.05.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 dziś już zaliczone ) ale się staram noo Za mało!!!!! Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 25.05.2008 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 dzień dobry... ja dzisiaj odpoczywam, w sensie że kino, dłuuugie spanie i relax z daleka od komputera wieczorem mnie czeka robota, ale... to dopiero wieczorem, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 26.05.2008 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 no to listę obecności podpisuje przy chałupie nic się nie dzieje... trawa jest koszona, grill uskuteczniamy, w środę do notariusza, więc na razie marazm ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.05.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Marazm Ja taki marazm chętnie bym już przeżyła... Cześc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 26.05.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 no to ja z uśmiechem mówię że marazm... bo jakoś tak przestało nam się spieszyć nagle... i tak nie ma szans żeby skończyć w tym roku remont z przebudową, to w sumie po kiego grzyba się szarpać na spokojnie załatwiamy swoim rytmem, i tak za bardzo nie ma czasu na to żeby szaleć z planami i remontami, bo praca, praca po pracy i masa obowiązków no ale wszystko w swoim czasie byleby do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.05.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Ahoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 28.05.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 hej hej, ja dzisiaj spóźniona bo po notariuszach się szlajałam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 28.05.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Witaj! Piekne zdjecia komunijne i wzruszajace wspomnienia Przezywalysmy w tym samym czasie z ta roznica, ze u mnie cora. No i swietny pomysl z przyjeciem w stodole! I mozliwosc wyjscia na ogrod przy takiej pieknej pogodzie! Super Jesli chodzi o sam domek... To wypada mi Cie tylko podziwiac! Czeka Cie strasznie duzo pracy i pieniedzy do wydania. Wiem, co pisze, bo od lat remontujemy taki wlasnie wiejski domek i w efekcie... postanowilismy stawiac nowy! To naprawde skarbonka. Niemniej jednak zycze powodzenia w realizacji marzen!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 28.05.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 hmmm dzięki za odwiedziny... z tymi strasznymi pieniędzmi do wydania, to myślę, że wszystko zależy jaki domek w efekcie chcemy z tej chałupy mieć... jednemu starczy 150 tys, innemu i 400 by nie starczyło zobaczymy, jak wyjdzie tak wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.05.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 moje gratulacje z okazji cypelka trzebaby to oblać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 28.05.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 ha cypelki są wprost wymarzone do oblewania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.05.2008 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 No to chlup http://bi.gazeta.pl/im/2/1898/z1898392X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 28.05.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 hmmm dzięki za odwiedziny... z tymi strasznymi pieniędzmi do wydania, to myślę, że wszystko zależy jaki domek w efekcie chcemy z tej chałupy mieć... jednemu starczy 150 tys, innemu i 400 by nie starczyło zobaczymy, jak wyjdzie tak wyjdzie Mam nadzieje, ze bedzie po Twojej mysli Chodzi mi tylko o to, ze zwykle zalozona kwota jest stale przekraczana, bo zawsze cos 'wyskoczy' w starych domach - to poprawic, to docieplic, to wzmocnic... Ale tego pewnie jestes swiadoma Moim niespelnionym marzeniem jest kupno starego zniszczonego palacyku i przywrocenie mu dawnej swietnosci... Pomarzyc mozna, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 28.05.2008 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 ech no ... pomarzyć ) ja tam wolę się nie zastanawiać na ile się skończy remont, w sumie i tak wszystkiego nie dam rady przekalkulować, nawet przy budowie nowego domu to po co się denerwować ważne że chałupa sto, ważne gdzie i ile ziemi ma wkoło... reszta... mniej ważna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 28.05.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 ważne że chałupa sto, ważne gdzie i ile ziemi ma wkoło... reszta... mniej ważna Masz racje - lokalizacja i ilosc ziemi godna pozazdroszczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.05.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Jeszcze dzisiaj zdążyłam!!!!! Podpisuję listę obecności - za jutro od razu też!!!! Hejeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.05.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 ciekawe kto Ci będzie kosił tą całą zieleninę.... trochę tego jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 29.05.2008 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 na szczęście mój szanowny małżonek uwielbia kosić trawę więc będzie akurat... dobra kosiarka spalinowa i jeden dzień roboty w sumie jeśli tylko się będzie robiło to regularnie... nie jest źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.06.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Niedzielne Hoka-Hej Jak tam prace postępują?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts