malgos2 11.06.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 http://www.gifownik.pl/gify_02xxz/3d/8.gif - je tu kto... Je... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 11.06.2008 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 bywa bywa... ale teraz kurcze się przygotowuje do wyjazdu w piątek... trza z robotą nadgonić na weekend do Wrocławia jedziemy, trochę się zdenerwowałam, bo na wesele, prosiliśmy Pana młodego coby nam zarezerwował hotel, jak zgłaszaliśmy chęć przyjazdu czyli odpowiedzieliśmy na zaproszenie... tyle tylko, żeby ten hotel o jeden nocleg więcej, coby skorzystać i Wrocław zwiedzić, dzieciom pokazać do zoo się wybrać... no i wczoraj dostałam informację, że hotel mamy, na mnie zarezerwowany, linka do strony dostałam patrzam na cennik i zdębiałam kurcze tyle to w paryżu za hotel nie płaciłam szok mało, tutaj więcej niż dwa razy tyle... no i kurde blaszka dzisiaj cały dzień wydzwaniałam i szukałam na gwałtu rety jakichś noclegów bosz... tak na odpieprz się ... nienawidzę jak ktoś tak coś załatwia i nie chodzi o to że mnie nie stać, tylko kurka wodna, że dla zasady, jak można taniej, w tej samej okolicy, dwie noce się przespać, to wolę te 500 zł dodatkowe wydać kurcze na obiad jakiś fajny, na zoo i inne przyjemności ... a nie gwiazdki w hotelu... no i na szczęście znalazłam, ale co się nawkurzałam to moje ... no i tak, do jutra swój projekt muszę jeszcze zamknąć, w pracy zgłoszenia swoje też, bo jak znam życie w piątek już się ktoś będzie rzucał, że nie zrobione, a nieobecni nie mają racji, zwłaszcza jak są na urlopie ) no ale... bywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.06.2008 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 bywa bywa... ale teraz kurcze się przygotowuje do wyjazdu w piątek... trza z robotą nadgonić na weekend do Wrocławia jedziemy, trochę się zdenerwowałam, bo na wesele, prosiliśmy Pana młodego coby nam zarezerwował hotel, jak zgłaszaliśmy chęć przyjazdu czyli odpowiedzieliśmy na zaproszenie... tyle tylko, żeby ten hotel o jeden nocleg więcej, coby skorzystać i Wrocław zwiedzić, dzieciom pokazać do zoo się wybrać... no i wczoraj dostałam informację, że hotel mamy, na mnie zarezerwowany, linka do strony dostałam patrzam na cennik i zdębiałam kurcze tyle to w paryżu za hotel nie płaciłam szok mało, tutaj więcej niż dwa razy tyle... no i kurde blaszka dzisiaj cały dzień wydzwaniałam i szukałam na gwałtu rety jakichś noclegów bosz... tak na odpieprz się ... nienawidzę jak ktoś tak coś załatwia i nie chodzi o to że mnie nie stać, tylko kurka wodna, że dla zasady, jak można taniej, w tej samej okolicy, dwie noce się przespać, to wolę te 500 zł dodatkowe wydać kurcze na obiad jakiś fajny, na zoo i inne przyjemności ... a nie gwiazdki w hotelu... no i na szczęście znalazłam, ale co się nawkurzałam to moje ... no i tak, do jutra swój projekt muszę jeszcze zamknąć, w pracy zgłoszenia swoje też, bo jak znam życie w piątek już się ktoś będzie rzucał, że nie zrobione, a nieobecni nie mają racji, zwłaszcza jak są na urlopie ) no ale... bywam do Ivonesci klikaj, może przenocuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 12.06.2008 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 znalazłam już właśnie na szczęście... taniej, lepiej, niedaleko... ze śniadaniem zamiast telewizora w pokoju i SPA w hotelu akurat w wyszukiwaniu jestem dobra, tylko jak mało czasu to nerwy no ... bo równie dobrze mogło już nic nigdzie nie być wolnego akurat na weekend co się nadenerwowałam to moje, no ale jedziemy jutro z samiutkiego rana... byle tylko pogoda była... ale juz sama nie wiem, czy zaklinać słońce czy raczej deszcz bo jak za gorąco to nie fajnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.06.2008 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Udało się wesele????? Przyszłam dzień dobre popołudnie powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 16.06.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Wesele było super... hotel w końcu 4-o gwiazdkowy... full wypas tzw przed śniadankiem sauny, jakuzzi i basen, potem bufet na śniadanko, i zwiedzanie wrocławia... pogoda rewelacyjna, ślub piękny, panna młoda urzekająca, weselicho bardzo bardzo udane no i trochę niewyspana jestem ale impreza jak najbardziej in plus ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.06.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Wyszalałaś się, to teraz do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.06.2008 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 i żadnego zdjęcia z wesela nie będzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 17.06.2008 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 enoo... nie moje wesele, to co zdjęciami będę rzucać na forum ale z Wrocławia i zoo, to owszem, jak tylko się wyrobię z robotą, ściągnę i obrobię to wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.06.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Ja to wesela nie chcę, ale na malpy w zoo to bym chętnie popatrzyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.06.2008 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 małpy i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.06.2008 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Hej, zapotrzebowanie na jakieś zdjęcia zostało złożone i co??? Dzień doberek Co tam Pani we dworze słychać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.06.2008 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Ekhm... co to ja chciałam ... hmmmyy ... Aha, dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.06.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 No ja teraz tylko grzecznie powiem, że przeginasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 23.06.2008 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 trochę padłam otwierałam sklep, jeszcze tyyyle do zrobienia na działce byłam przelotem zobaczyć tylko co rośnie, albo czy czegoś nie brakuje i tyle okazało się że mamy 9 drzew wiśniowych w owocach całych myślę, że za tydzień zbiory będą, jak szpaki czy inne latające nie zeźrom wszystkiego no i wiśniówka się będzie pędzić a na razie... przerwa bo padam na ryjek ze zmęczenia ostatnie 2 miesiące to był maraton praca, po pracy do 1-2 w nocy siedzenie na kompie, dopiero teraz zaczynam odrabiać się z zaległościami... sorki jak tylko odsapnę, to wrzucę fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.06.2008 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Okey, to wybaczam Jaki to sklep .... Jeśli internetowy, to może co i dla mnie się znajdzie ... Odpocznij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 23.06.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 internetowy, hobbystyczny, ale niestety dla koni nic w nim nie ma ) raczej do wyrobów papierowych albumów i takich tam rzeczy, scrapbookingu tzw teraz jeszcze troszeczkę i myślę, że wreszcie wyjdę na prostą ja to tak zawsze kilka rzeczy naraz robię i mam za swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.06.2008 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Nazwa brzmi nawet groźnie, powiedziałaym Albumów nie produkuję, więc pociechy ze mnie nie będziesz miała, ale prywatnie bedę zaglądać, choćby z ciekawości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 23.06.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 http://www.artpasje.pl z ciekawości można zaglądać oczywiście, że to jeszcze nie wszystko, ale została najprzyjemniejsza rzecz, czyli wprowadzanie produktów, więc już bliżej końca niż dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.06.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Witaj Anoleiz, Myślałem, że śledzę większość siedliskowych adaptacji a tu nagle ... pewien wpis w moich komentarzach (za który dziękuję). Zaglądam do Ciebie a tu .... braterskie tematy, fajowy domek ( z tym zajefajnym piecem i "potrójnymi" obrazami ) no i działka jeszcze większa od mojej . Moja żonka chciała właśnie mieć coś takiego !!! No ale ja ją uraczyłem "gwoździkową". Działaj na działeczce i opisuj. Będę śledził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts