braza 03.07.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Jak Was listonosz do rodziny przyjął, o good, niczego do szczęścia więcej nie trza Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.07.2008 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Te wiśnie i czereśnie u Mayland - przedmiot mojej dzikiej zazdrości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.07.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Te wiśnie i czereśnie u Mayland - przedmiot mojej dzikiej zazdrości... Brzydkie uczucie Też go doświadczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.07.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 No wieczór przed północą Priva wysłałam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.07.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 http://www9l.incredimail.com/scache/im//gallery/content/200806181240/content_11918_prev.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.07.2008 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Dzień Dobry z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 07.07.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 witam właśnie dzisiaj wysłałam jednego szkodnika na obóz, dopiero co odebraliśmy obydwa szkodniki z zakopanego od babci, i przez jeden dzień już miałam dość ciągłych przepychanek między nimi... no to teraz dwa tygodnie znowu spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.07.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 A mój szkodnik wraca za tydzień ... chyba mi już brakuje szkód ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.07.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 A mój szkodnik wraca za tydzień ... chyba mi już brakuje szkód ... jak wróci to nadrobi z nawiązką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 07.07.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 no to tak jest... kurcze z chęcią się wyrzuca w domu, ale bez szkodników jakoś pustawo no... taki ekosystem jakiś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.07.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 no to tak jest... kurcze z chęcią się wyrzuca w domu, ale bez szkodników jakoś pustawo no... taki ekosystem jakiś to nawet poważna biocenoza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.07.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Mój szkodnik to już chyba tęskni potężnie, bo dzień w dzień chce, żeby do Niej dzwonić Na początki to trzy dni się nie odzywała Co tam Pani u dworu słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 08.07.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 w sumie nic ciekawego się nie dzieje... tzn dzieją się, ale prywatne problemy chorobowo - rodzinne, od których raczej chcę odpocząć niż je roztrząsać a poza tym w sobotę jedziemy porobić zdjęcia i zwizytować włości no i dogadać się na przesuwanie ogrodzenia naszego cypelka od sąsiada i od razu nielegalnie przeciągniemy wodę i prąd na naszą stronę, żeby już potem nie musieć kopać... a przyłącza się zaprojektuje i zawarunkuje później w niedzielę wybieramy się do Ochotnicy w okolicach Turbacza odwiedzić szkodnika i zobaczyć jak też tam mu się wiedzie, bo w telefonie oczywiście "wszystko ok" i "świetnie" i nic poza tym nie można z niego wydobyć ) no i tyle ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.07.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Trzymam kciuki za zdrowie chorujących. Te przyłącza to nawet łatwiej będzie zaprojektować i zawarunkowac, jak już będą Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.07.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 czyli w sobotę na jakieś zdjęcie można liczyć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.07.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 no, kciuki też trzymam, mocno, mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 09.07.2008 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 dziękuje bardzo... się przydadzą kciuki, a zdjęcia, no się staram... jeszcze zaległe mam do wklejenia, tylko żywcem nie mam kiedy je obrobić i wrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.07.2008 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Anoleiz, ja ostatnio w temacie zdjęć siedzę namiętnie i jakoś mi tak już ten zaczyna dziwnie brzydnąć Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 09.07.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 hehe no tak porządkowanie zdjęć zwłaszcza na dysku jak jest ich tyyyle to no praca syzyfowa normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.07.2008 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 hehe no tak porządkowanie zdjęć zwłaszcza na dysku jak jest ich tyyyle to no praca syzyfowa normalnie Nooooo, a jeszcze mi się zachciało albumy potworzyć Odbiło mi dokumentnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts