Anoleiz 09.07.2008 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 ja się zabieram za albumy jak pies do jeża normalnie... od kilku lat i kończy się na zgranie na płytce - chociaż w katalogach z datami i tyle... nie mam pojęcia kiedy uda mi się znaleźć tyle czasu żeby zrobić z tego albumy, albo cokolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.07.2008 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Ja to nie mam dobrego programu, który robiłby wszystko w jednym. Mam takie o wąskiej specjalizacji - albo poprawia, albo ramki tylko tworzy, a efekty do luftu, albo jeszcze co inszego. Dobry program fotograficzny majątek kosztuje, niestety!!! No i się miotam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.07.2008 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Co nowego, co nowego????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.07.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 cisza nam odpowiada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 14.07.2008 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 mam nadzieję, że wszystko się ułoży i kiedyś nastąpi kontynuacja dziennika powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.07.2008 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Dzień dobry mówię Wszystko w porządku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.07.2008 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 dzień dobry czekamy na odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.07.2008 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Nic nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.07.2008 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Anoleiz, wszystko w porządku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 18.07.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 tak sobie w sumie nie najlepiejgeneralnie w swoim domu nie byłam w tym tygodniu jeszcze...cały czas do pracy dojeżdżam od mamy, ok 60 km po pracy zaraz spowrotem dziecko mnie się pyta przez telefon, czy za dwie minutki będę w domu, a ja dopiero jutro się tam pojawię jak dobrze pójdziena urlop miałam jechać w poniedziałekto wyprawiam męża z dziećmi i kuzynką z rodziną samycha ja jadę z powrotem na urlop u mamy przy łóżkugeneralnie czuje się niezbyt dobrze, zmęczona jestem i niewyspanawszyscy coś ode mnie chcą plany się poszły kochać na razie jakiekolwiek na czele z wypoczynkiem na urlopiew pracy zapieprz przed zniknięciem na urlop trzeba wszystko podopinać na ostatni guzikno i takdlatego nie ma mnie na raziei nie wiem kiedy wrócę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.07.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Anoleiz, trzymaj się! Domyślam się, że nieciekawie ... no cóż ... na pewne rzeczy nic nie jesteśmy w stanie poradzić, mogę tylko zapewnić, że wspieram Cię mocno !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.07.2008 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 ja również jestem z Tobą, trzymaj się dzielnie, człowiek dużo wytrzyma.I jak będziesz się chciała wypłakać, to pamietaj o nas, bo my pamiętamy o Tobie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.07.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Trzymaj sie cieplo. Czekamy z utesknieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.07.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Anoleiz, Słonko nasze!!! Wszystko okey????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 04.08.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 wróciłam z urlopu właśnie wczoraj...tydzień zapomnienia o problemach...nawet nie zdążyłam się wypakować i przebrać, jak musiałam do szpitala gonić...niby chrzanów niedaleko, a jednak kurcze wyprawa.... no i tak, praca w pracy, po pracy do szpitala, potem do domu powrót późno i znów...na razie się wykańczami nic z tego nie wynika niestety bo jest coraz gorzejw sumie to nie wiem...trzymam się chyba tylko dzięki temu, że normalnie nie wierze że to się dziejenie planuje nic dłużej niż kilka godzini tyle no więc raczej marnie bywam na sieci, marnie u mnie z humoremi ogólnie nieciekawie ale dzięki wielkie za pamięć jesteście wszystkie cudowne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.08.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Anoleiz, po prostu trzymaj się! Mogę się tylko domyślać, że dzieje się coś złego ... bardzo złego ... ale .... na pewne rzeczy nie mamy wpływu, niestety. Mam nadzieję, że wszystko ułoży się w miarę dobrze. Wspieram Cię cały czas!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.08.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 wróciłam z urlopu właśnie wczoraj... tydzień zapomnienia o problemach... nawet nie zdążyłam się wypakować i przebrać, jak musiałam do szpitala gonić... niby chrzanów niedaleko, a jednak kurcze wyprawa.... no i tak, praca w pracy, po pracy do szpitala, potem do domu powrót późno i znów... na razie się wykańczam i nic z tego nie wynika niestety bo jest coraz gorzej w sumie to nie wiem... trzymam się chyba tylko dzięki temu, że normalnie nie wierze że to się dzieje nie planuje nic dłużej niż kilka godzin i tyle no więc raczej marnie bywam na sieci, marnie u mnie z humorem i ogólnie nieciekawie ale dzięki wielkie za pamięć jesteście wszystkie cudowne... Anoleiz, witam po długim niebycie u Ciebie. Smutne rzeczy wypisujesz Przykro mi, że mama ma problemy zdrowotne Zwłaszcza, że jest w chrzanowskim szpitalu Trzymaj się, choć wiem, ze to niełatwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.08.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Anoleiz trzymam kciuki żeby sie wszystko dobrze skończyło i żebyś szybko do nas wróciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.08.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 czekamy tu na Ciebie i jesteśmy z Tobą, jak tylko się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 25.08.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 jestem na chwilkę, dzięki za pamięć Mama w tej chwili jest w Krakowie na oddziale paliatywnym w szpitalu wojskowym... nie mam czasu na nic, codziennie po pracy kilka godzin spędzam u niej, a potem dopiero do domu wracam nic mi się nie chce, nawet myśleć nie bardzo, zresztą może i dobrze, bo co tu myśleć, nie bardzo sobie wyobrażam co będzie dalej i wolę się nad tym nie zastanawiać w każdym razie wszystko się toczy na razie beze mnie, dom na głowie szanownego małżonka, i cała reszta też w większości jeszcze raz dziękuje, za to że pamiętacie i za dobrą energię - bardzo się przydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts