DPS 08.09.2008 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Kochana, mam wielką nadzieję, że uda Ci się do nas przyjechać i choć troszkę odpocząć od problemów dnia codziennego. Kciuki trzymam cały czas, bardzo mocno trzymam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.09.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 witam o.. witam się też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.09.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Dzień dobry, dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.09.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 http://www.artris.ovh.org/pliki/znicz.gif Anoleiz .... nie ma takich słów, aby mogły wyrazić tego typu uczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 19.09.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.09.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Anoleiz, chciałabym napisać coś, co byłoby odpowiednie, ale słów nie znajduję.Jestem z Tobą, choć z oddali i zapalam świeczkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.09.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Anoleiz, przyjmij wyrazy współczucia . Nie wiem co napisać, to bardzo trudne chwile dla Ciebie, ale myślami jestem z Tobą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.09.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 moje wyrazy współczucia zapalam świeczkę i pomodlę sie za spokój duszy Twojej Mamy http://polnekwiaty.blox.pl/resource/znicz.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 19.09.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 I ja się modlę razem z Tobą Anoleiz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.09.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 pamiętaj, że jesteśmy z Tobą w tych ciężkich chwilach http://www.hid.pl/images_sklep/sli_noc_96d_125x93.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.09.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 http://th.interia.pl/20,b2ac07a692637498/znicz_min.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.09.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Trzymaj się. Bardzo mi przykro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.09.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Andoleiz przyjmij ode mnie wyrazy współczucia.Trzymaj się i szybko wracaj do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 20.09.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Bardzo Ci wspolczuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.09.2008 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Anoleiz, kochanie - nadeszły dla Ciebie ciężkie i trudne dni, jedne z najtrudniejszych w życiu człowieka. Nigdy już świat nie będzie dla Ciebie taki sam.Jednak kiedyś przyjdzie dzień, kiedy ten dojmujący ból przestanie dominować i znowu się uśmiechniesz. Będziesz znowu radośnie śmiała się do swoich dzieci i Męża. Teraz myśl tylko o tym, że Twoja Mama już nie cierpi - zaopiekował się Nią Ktoś, kto daje nam wszystkim największą radość i światło - i daje to po przejściu na tamtą stronę. Mama patrzy na Ciebie i jest z Tobą - na pewno to czujesz. Wiem, że to, co bardzo boli, to świadomość, że teraz przed nami długie lata bez tej ukochanej Osoby. Ale nie jest to do końca prawda - Ona jest i będzie z Tobą, czasem może nawet bardziej, niż dotychczas. Będzie się Wami opiekować i nie pozwoli, aby Wam się cokolwiek złego przydarzyło. Spójrz czasem w słoneczny promień na łące, a czasem popatrz na ciepły blask wokół buzi Twoich dzieci - to będzie Twoja Mama. Czasem poczujesz, jak kładzie rękę na Twojej głowie, a czasem usłyszysz cichy szept - to będzie Ona. Zawsze będzie z Tobą, choćbyś o tym nie wiedziała. Ale Ona zawsze będzie. Teraz jest w świecie, gdzie ciepło, blask i szczęście towarzyszą Jej zawsze. Zawsze też ma największą na świecie Miłość. Wierz mi - jest szczęśliwa. I o tym właśnie staraj się myśleć, bo to pomoże Ci znieść ból rozstania.Będę się za Was modlić, Kochana. Przesyłam dobre myśli i czekam na Twój powrót na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.09.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Tak bardzo mi przykro. Trzymaj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 24.09.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Dziękuje Wam wszystkim bardzo za pamięć i dobre słowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.09.2008 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Andoleiz cieszę się że powoli wracasz na forum.Widzę że rzuciłaś się w wir pracy. I bardzo dobrzeNajlepiej się czymś zająć żeby za dużo nie myśleć.Trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 24.09.2008 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 I ja się cieszę, że wróciłaś na forum W trudnych chwilach dobrze jest czasami oderwać się od codzienności. Pozdrawiam.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.09.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Witaj w domu Zielona Wiedźmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts