Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom Anoleiz - komentarze

DPS

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Anoleiz, kochanie - nadeszły dla Ciebie ciężkie i trudne dni, jedne z najtrudniejszych w życiu człowieka. Nigdy już świat nie będzie dla Ciebie taki sam.

Jednak kiedyś przyjdzie dzień, kiedy ten dojmujący ból przestanie dominować i znowu się uśmiechniesz. Będziesz znowu radośnie śmiała się do swoich dzieci i Męża. Teraz myśl tylko o tym, że Twoja Mama już nie cierpi - zaopiekował się Nią Ktoś, kto daje nam wszystkim największą radość i światło - i daje to po przejściu na tamtą stronę. Mama patrzy na Ciebie i jest z Tobą - na pewno to czujesz. Wiem, że to, co bardzo boli, to świadomość, że teraz przed nami długie lata bez tej ukochanej Osoby. Ale nie jest to do końca prawda - Ona jest i będzie z Tobą, czasem może nawet bardziej, niż dotychczas. Będzie się Wami opiekować i nie pozwoli, aby Wam się cokolwiek złego przydarzyło. Spójrz czasem w słoneczny promień na łące, a czasem popatrz na ciepły blask wokół buzi Twoich dzieci - to będzie Twoja Mama. Czasem poczujesz, jak kładzie rękę na Twojej głowie, a czasem usłyszysz cichy szept - to będzie Ona. Zawsze będzie z Tobą, choćbyś o tym nie wiedziała. Ale Ona zawsze będzie. Teraz jest w świecie, gdzie ciepło, blask i szczęście towarzyszą Jej zawsze. Zawsze też ma największą na świecie Miłość. Wierz mi - jest szczęśliwa. I o tym właśnie staraj się myśleć, bo to pomoże Ci znieść ból rozstania.

Będę się za Was modlić, Kochana. Przesyłam dobre myśli i czekam na Twój powrót na forum.