Anoleiz 21.10.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 mój poziom wnerwienia już wczoraj przekroczył granicę, ale w tygodniu jakoś niezbyt mam czas tym spychaczem i koparką, za to właśnie zaplanowałam w weekend, ale zaprzęgam całą rodzinę, coby na dłużej ten "porządek" zrobiony wystarczyl i było zrobione raz a dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.10.2008 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Musiałyście mi o porządkach przypomnieć, prawda? Musiałyście? Co ja z Wami mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 21.10.2008 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 szkoda, że mi nie ma kto przypomnieć o porządkach... a Ty Depeesiu nic o porządkach nie mów... bo u Ciebie jak no nie wiem gdzie, wszystko oporządzone i w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.10.2008 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Kochana, tak optymistyczny pogląd na sprawy może u Ciebie wynikać wyłącznie z faktu, że jeszcze u mnie nie byłaś. Wierz mi, że wiele do zyczenia pozostaje, bardzo wiele. A Wy mi tutaj o porządkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 21.10.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 ale zdjeciów widziałam kilka to i pogląd mam... ja porządki robię dopiero jak już naprawdę muszę... i dlatego teściowa, że tak powiem mnie wyklina ale... w sumie szkoda mi życia na sprzątanie bez przerwy... no i tak potykam się o odkurzacz no przez tydzień albo dwa... bo jak już go wyciągnę to i schować mi się czasem nie chce... mały metraż mnie denerwuje, bo nic nie ma swojego stałego miejsca tylko znajduje się tam gdzie akurat da się to upchnąć... trochę wstyd no, dlatego zrehabilituje się porządkami w weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.10.2008 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 No o tych porządkach to ja już gadać nawet nie będę. Ale za to mogłabyć jakieś zdjęcia z hacjendy wrzucić no i napisać jak tam Twój sklep się miewa - rozwija się interes? Wypaliło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 22.10.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 interes się rozkręca powoli zobaczymy, początki zawsze są trudne, ale ważne, że idzie, znaczy się wypaliło jak na razie z chałupy zdjęcia będą jak dotrę tam może w weekend na razie dzisiaj małżonek szanowny pojechał załatwiać z podłączeniem wody kanalizację będziemy mieć dopiero za jakieś 2-3 lata bo plany już są, nasza chałupa uwzględniona w planach, więc pewnie też musimy wziąć pod uwagę podłączenie docelowe teraz załatwiam ze strażą pożarną opinie przeciwpożarową czy cuś ze względu na przybliżenie się do granicy znaczy my się nie przybliżamy, tylko chałupa stoi blisko ) no i tak się kręci jakoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.10.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Skoro interes się rozkręca, to już powód do zadowolenia Życzę, oby już niedługo bardziej się rozpędził!! Czy Ty coś wspominałaś o małej powierzchni Ja już się boję garderobę otwierać ... zazwyczaj coś spada mi na głowę Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 22.10.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 nic nie wspominam o małej powierzchni bo nerwa dostaję i oko mnie lata na ten temat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.10.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Żeby tylko oko ... mnie na ten temat to wszystko lata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 22.10.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 pywitać się przyszłam a o porzadkach moja babcia mawiała, że: KOBIETY DO WYŻSZYCH CELÓW STWORZONE SOM bo dom do mieszkania a nie sprzątania no i ciągle porządki robiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 22.10.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 hehehe... no tak to bywa... może i stworzone były do wyższych celów jak prababciami będąc służbę osobistą miały jakiś majordomus, pokojówka i te sprawy by się przydały... ale też na zdecydowanie większym metrażu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 23.10.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 dzień doberek gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 23.10.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 witam ... dzisiaj zdecydowanie śpiący dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.10.2008 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 I co - śpisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 23.10.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 e tam śpię... nie dają mi zasnąć w pracy a jutro jadę zaszczelić szefa albo dać się zaszczelić czyli będę ganiać po lesie i się naparzać z kolegami z pracy.... tia... błoto za oknem wygląda bardzo zachęcająco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.10.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 ja tam błotka nie lubię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 24.10.2008 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 błota ja też nie bardzo... dlatego trochę z przekąsem o tym błotku ale szczelanie się i owszem, raz na jakiś czas trzeba się wyżyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.10.2008 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Do kogo Ty chcesz szczelać Czy to jest to PainWar czy coś w tym rodzaju??? Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 24.10.2008 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 no owszem paintbole czy inne kulki a szczelać nooo w szefa przeca nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts