braza 24.10.2008 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Rany, ale Ty masz fajnie, ja w swojego szczelać nie mogłam, z tej przyczyny, że to On miał broń a ja niiiiiii.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 25.10.2008 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 witam się słonecznie mam nadzieję, że fotorelacja jakaś z tego szczelaniabędzie? chwalę się: BRAZA zrobiła nam łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 25.10.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 fotorelacja pewnie będzie jak zdobędę zdjęcia od kolegów, niestety ja aparatu nie miałam, bo mi się w kieszeń nie zmieścił i bałam się, że go zgubię... oprócz strzelania jeszcze była jazda na quadzie, ogólnie fajnie było... teraz odsypiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.10.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Widzę, że Ty też lubisz mocne wrażenia Dzień dobry piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 26.10.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 no ba... ) żałowałam tylko, że błotniaka nie wzięłam, było by gdzie pojeździć, i byłaby dodatkowa atrakcja... ale za to śpiewanie przy ognisku i piwie też miało swoje uroki i dzień dobry - piękna pogoda, trzeba wykorzystać czas chyba na jakąś wycieczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.10.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 No ja też, ale ostatnio jakby mniej ... chyba się starzeję Ale na Hubertusową Gonitwę to bym się wybrała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 27.10.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 witanko po weekendowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.10.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Hejeczka!!!!! Zaszczeliłaś kogoś????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 27.10.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 w weekend wyjątkowo nie ale w piątek to kilka osób kulkami, ze śrutu kilka wieczek od dżemu truskawkowego marki wiśnicz szefa się zaszczelić nie udało, bo spryciarz się zmył wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.10.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Facet ma wysoko rozwinięty instynkt samozachowawczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.10.2008 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 wiedział co mu grozi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 27.10.2008 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 swoją drogą... Ci szefowie to rzadko potrafią się bawić przecież linczu byśmy nie zrobili, raczej szefa lubimy wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.10.2008 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Ha fajnie tak sobie postrzelać... Chociaż ja tak generalnie nie bardzo pionierskie klimaty lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 28.10.2008 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 none witanko a ja to bym sobie ciut postrzelała ale z tym bieganiem to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 28.10.2008 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 witam witam w moich skromnych progach hmmm bieganie też nie ten teges... ale no jak szczelać kazano to mus był się po krzaczorach chować, coby kulką bez łeb nie dostać to i biegania trochę było w te i nazad no ale się poudzielałam już sportowo i teraz mi na długo starczy tera będę siedzieć na tyłku i zapracowywać na urlopik w przyszły weekend wybieramy się do Kazimierza ech w taką rocznicową podróż poślubną bez szkodników rzecz jasna 3 dni laby, byczenia się w hotelu i spokojne zwiedzanie okolic i knajpek ciekawe jak to jest tak... nic nie robić dobrej nocy życzę i padam na pyszczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.10.2008 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Oooo, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!!! Taki wyjazd to fajna sprawa musi być. Może kiedyś i my spróbujemy... W każdym razie - bawcie się dobrze, odpoczywajcie i nabierajcie sił! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 29.10.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 dziękuje... w podróży poślubnej nie byliśmy to sobie teraz odbijemy chcieliśmy, żeby ta 10-ta była taka specjalna bosz... jak ten czas zleciał szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 29.10.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 sto lat, sto lat wieczornie się witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 29.10.2008 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 dziękuje, dziękuje ) wieczornie... ha - nocnie bardziej i w takim razie dobrej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.10.2008 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Wszystkiego dobrego Anoleiz I przyznam się po cichu, że ja ten Twój wiersz mam zapisany, ten o listopadzie ... http://www.ekartki.wolsztyn24.pl/kartki/38/1835.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts