an-bud 11.11.2008 00:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 HALO!!!!!! jest tu kto????? pozdrówka zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 11.11.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Ja też zostawiam pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.11.2008 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 A gdzieżeś Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 12.11.2008 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 echhh... no w podróży po po ślubnej byłam... to mnie nie było długi weekend w pokoju hotelowym - saunie, basenie, saunie, w łóżku, saunie, basenie, jacuzzi, w knajpce nad malibu lub czarnym rumem, w łózku, basenie itd... no i spacerki też... ech... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.11.2008 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Raaaajuuuuu .... no zupełnie mi z tego durnego łba wyleciało, że Wy druga młodść przeżywacie!!!!!! Ale miałaś fajnie .... A to jaccuzi to nie jest aby przereklamowane.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 12.11.2008 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 jacuzzi jak jacuzzi... duża wanna z bombelkami... ale odpręża takie leżenie i bombelkowanie się wspólne, jeszcze jak cieplusia woda... mniam... za to sauna - do sauny się przekonałam, cera mi się poprawiła i jakoś człowiek taki lekki się czuje.... a co do Kazimierza - to kurcze pierwszy raz widziałam miasteczko które w 99 % ma zabudowę chałupkowo sielsko - rewelacyjną szok... normalnie gdzie nie spojrzeć to detal, albo bryła budynku superowa... ani jednego koszmaru architektonicznego i w ogóle żarcie znakomite, cisza spokój itd... re we la cja... noo a teraz tym trudniej mi się zebrać do pracy i to był strzał w 10 zrobić sobie taki wspólny prezent, zamiast tam pierścionków z diamentami i spinek z rubinów ) hiehie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.11.2008 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Suuuuper taki wyjazd, naprawdę. Marzę o tym, że i nam się kiedys uda. Na razie jeszcze się nie udało... Ale nie tracę nadziei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 12.11.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 trzymam kciuki, nam się udało po 10 latach wspólnego życia... wreszcie... naprawdę polecam kiedyś w życiu trzeba coś raz chociaż zrobić egoistycznie dla siebie nie to żebym nie lubiła z dziećmi... ale to zupełnie inny rodzaj wypoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 13.11.2008 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 nooo Kochana za dużo pracujesz znikasz no ja rozumiem nieobecność z powodu wyjazdu ale tak? nocnie witam siem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 14.11.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 jestem jestem i bywam nic nowego się nie dzieje, prąd okazało się, że możemy zostać na linii naziemnej, nie trzeba kopać od sąsiada bo całkiem nowa linia jest, tylko licznik na nowy wymienią i będzie git... no to jedna sprawa odpadła się trochę zastanawiam, bo ponieważ gdyż, podobno od nowego roku mają znieść pozwolenia na budowę... nie wiem na ile to jest realne bo jeśli tak, to nie opłaca nam się teraz spieszyć z tymi papierkami, bo do zgłoszenia będzie ich o wiele mniej pewnie jako rozbudowa a i tak remont się zacznie dopiero na wiosnę pełną parą... ech... co i rusz jakieś myślenie muszę uskuteczniać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.11.2008 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Hmmm... Może rzeczywiście warto się zastanowić i nie przyspieszać biegu spraw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 14.11.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 właśnie... trochę mnie zastanawia, bo jednak co mniej papierków to mniej, do rozbudowy wydaje mi się wystarczy wtedy mapka i projekt i wsio... zwłaszcza, że to rozbudowa istniejącego budynku, to nie interesuje mnie tak naprawdę zapis w planie zagospodarowania odnośnie granic itd... przeca budynku nie przesunę a tak opinie strażackie, przeciwpożarowe, zgody na to żeby budynek stał jak stoi ... no nie wiem zobaczę jak się sprawa rozwinie, jeszcze podpuszczę panią konstruktor, coby się sama dowiedziała jak to będzie z tymi zgodami i zgłoszeniami.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.11.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Nasze kochane Państw dba o to, byśmy się nie nudzili, a nasze mózgi miały non stop zajęcie - organ nieużywany zanika - Polakom nie grozi Buziaki zostawiam, i faktycznie może poczekajcie na decyzje... A nóż widelec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 14.11.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 czekamy czekamy a przynajmniej na decyzje kiedy będzie decyzja czy będą te pozwolenia jeszcze czy nie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.11.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 No, to dobra decyzja Lecę z psuką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 17.11.2008 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 cześć buziaki zostawiam i lecę dalej gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 17.11.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 witam witam jesiennie i trochę śpiąco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 18.11.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 haloooo pobudka dzień doberek przyszłam powiedzieć gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 18.11.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 dzień doberek ogrodzenie już przesunięte, więc jakoś trzeba będzie podjechać i zdjąć część przynajmniej ogrodzenia od naszej strony cypelka coby już zaanektować tą dokupioną część do naszej działki no i tyle planujemy jeszcze może w ten weekend pobawić się drugą stroną stodoły, tzn wynieść z niej siano, zamieść i doprowadzić do porządku bo na skład budowlany będzie akuratna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.11.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 A co z tym sianem Psia krew, czemu to tak daleko Cześć i czołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts