braza 24.11.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Wieczornie witam ... śnieg znowu pada, a co dziwniejsze leży jeszczeten, który spadł przedwczoraj. No oniec świata, drodzy Państwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 24.11.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 no zima panie dziejku zima ) szkoda tylko, że opon nie zdążyłam wymienić i teraz jeżdzę jak kaleka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 24.11.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 no zima panie dziejku zima ) szkoda tylko, że opon nie zdążyłam wymienić i teraz jeżdzę jak kaleka to tak jak ja gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.11.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 to wymieńcie wreszcie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.11.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 to wymieńcie wreszcie ... kaleki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 24.11.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 to wymieńcie wreszcie ... kaleki aaa, eeee, iiiiiii moje kółka mojny ma wymienić ale bo ja tam wiem focha szczeliłam to może mi nie wymieni gosia podpisuję, co by Gwoździk wiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.11.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 a Ty nie bądź taka mądra ... Ty se podkowy wymień .... ... no może nie sobie ... to do Brazy było .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 24.11.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 heheh... no wymieniam, wymieniam... tyle, że najpierw trza kuper wyklepać żeby w ogóle astra jeździła, a w jeepie... łojezu no całe felgi z oponami trza, kuupa kasy, już do mnie lecą kurierem i jak najszybciej wymienię się złożyło, proszę mnie tu nie napiętnować ) swoją drogą fajosko się ostatnio jeździło jak mi tył odstawiał taniec na lodzie niezależnie od przodu, dobrze że 4x4 mogłam włączyć i jechać bardziej jak ludź a nie kaleka )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.11.2008 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Noooo nie, to Wy jeszcze na letniaka? Chybaście powariowały. I pewnie marzycie o długim i bezproblemowym życiu? No, proszę Was... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 25.11.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 przylazłam witam się cieplutko choć mróz na dworze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 25.11.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 bo zima nie tylko zaskoczyła drogowców ja się czuje w pełni zaskoczona, bo jeszcze tak marzyłam o kilku dniach jesieni... wpadłam w czarna dziurę, albo ktoś ukradł mi z jeden miesiąc bo dopiero był wrzesień... a już zima i za niedługo święta... no toż to szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.11.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 dzień dobry witam się szybciutko, bo ostatnio czasu mi brakuje na dyskusje forumowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.11.2008 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Braza to się na zimę podków pozbywa, bo na nich się jeździ jak te kaleki na letniakach Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.11.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Hejeczka!!!! Robota Cię pokonała, czy jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 26.11.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 czuje się zimowo senna a robocie się nie daję, co mnie tu będzie jakaś robota pokonywać trochę w pracy za to zapracowana jestem i nawet od rana nie zdążyłam czytadeł żadnych przeglądnąć więc dopiero teraz się witam po południowo i zmykam zarabiać na ten planowany remont Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.11.2008 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Nie rozumiem, jak można w pracy nie mieć czasu na czytadła Buziaki!!! Miłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 26.11.2008 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 czuje się zimowo senna a robocie się nie daję, co mnie tu będzie jakaś robota pokonywać trochę w pracy za to zapracowana jestem i nawet od rana nie zdążyłam czytadeł żadnych przeglądnąć więc dopiero teraz się witam po południowo i zmykam zarabiać na ten planowany remont mój szanowny mówi, że "drukuje" kasiorkę na remont witam popołudniowo gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 26.11.2008 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 jestem pierwszy raz, więc się witamnie wiem czy wypada tak od razu z grubej rury, ale trudno: Zamieniłabym jadalnie z kuchnią na miejsca. Ciekawe klimaty się zapowiadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 26.11.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 witam w moich skromnych progach... tu wszystko wypada więc się nie krępować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 26.11.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 a tak w ogóle możesz uzasadnić zamianę kuchni z jadalnią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts