braza 28.02.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 hmm.. ja tam jestem ukierunkowana już mniej więcej... dworkowy musi być, bo jakoś mi pasuje do tego co w tej chwili jest, do miejsca, do spełnienia marzeń... i w ogóle Żelazowa Wola pasuje jak ulał To teraz trzeba się zastanowić, jak tą Żelazową Wolę przenieść pod Kraków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 28.02.2008 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 hmm.. ja tam jestem ukierunkowana już mniej więcej... dworkowy musi być, bo jakoś mi pasuje do tego co w tej chwili jest, do miejsca, do spełnienia marzeń... i w ogóle Żelazowa Wola pasuje jak ulał To teraz trzeba się zastanowić, jak tą Żelazową Wolę przenieść pod Kraków jak - jak ?? Jak się tyle osob z foruma zaweźmie to ja tam problemu nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.02.2008 05:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Koncepcja, widzę, już jest, znaczy połowa sukcesu! Matko, jak sobie wyobrażę, jak tam pięknie będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 29.02.2008 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Na pewno będzie pięęęęęknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 29.02.2008 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Koncepcja, widzę, już jest, znaczy połowa sukcesu! Matko, jak sobie wyobrażę, jak tam pięknie będzie... .... to biorąc pod uwagę, że większość ludzi sobie to wyobrazi, Anoleiz będzie miała na głowie wszystkich odwiedzających Kraków Depessiu masz rację, koncepcja to ta większa połowa sukcesu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 29.02.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Mi to tam nie będzie przeszkadzać... jakby co stodoła jest a siano też się znajdzie ) więc spać będzie gdzie a co do koncepcji... to pi razy drzwi jest już od baaardzo dawna, ale niestety, albo i stety (bo chyba warto było czekać na akurat tą ruinę...) nie było środków ... ale nie ma tego złego, coby na dobre nie wyszło, pewnie tak miało być, że byliśmy sobie przeznaczeni... tzn my i ruina )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 29.02.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 aaa i mi się przypomniało... nawet małego "Frycka" mamy na razie pianino, a nie fortepian... to zalążki Żelazowej Woli mamy jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 29.02.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Spanie na sianie to duzo frajdy więc dlaczego nie Tak to w żcyiu jest, że nic się nie dzieje bez przyczyny. Widocznie miałaś czekać na tę swoją ruinę, jak to określasz Nie mogę się doczekać tych zmian jakie planujesz, bo totalnie inaczej jest patrzec na nowo powstające domy a inaczej na takie przemiany, jakie Ty Anoleiz planujesz, czy jak robiła Depeesia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 29.02.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 a propos pianina ... ostatnio wpadąłm na szatański pomysł, ze chcę się nauczyć grać Oczywiście mąż mnie lekko wyśmiał, ze chyba rozum postradałam ale ... co mi tam, kolejne marzenie trzeba spełnić Nie wiem tylko, czy doba mogłaby mi się ciut rozciągnąć ... Pewnie zacznę ale po zakończeniu budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 29.02.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 ech ja się też nie mogę doczekać... ) ale powolutku... dobrze trzeba to przemyśleć i pokombinować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 29.02.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 ech ja się też nie mogę doczekać... ) ale powolutku... dobrze trzeba to przemyśleć i pokombinować... hehe ... widzę, że kolejna niecierpliwa się znalazła Pewnie masz tak jak większość osób, które coś już ma na wyciągnięcie ręki - nie chce się czekać niewiadomo na co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 29.02.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 no tak to już jest... chociaż samo sprzątanie, ustalanie, remontowanie, robienie czegoś własnymi ręcami ma swój urok... to że tak powiem jestem rozdarta... bo z jednej strony fajnie będzie tak wymyślać, planować, wykonywać itd... a z drugiej już bym chciała żeby tam móc zamieszkać i już ) no ale właśnie... wszyscy tak mają ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 29.02.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Anoleiz, a w jakim czasie planujecie rozłozyc ten remont ?? Rok, dwa ?? Tak czy inaczej - ten czas szybko minie. Sama wiesz jak czas ucieka i nawet się nie obejrzysz a będziesz pakowała graty w kartony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 29.02.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 hmmm... nie mam pojęcia... optymistyczne prognozy są, że boże narodzenie w tym roku już będziemy tam spędzać ... ale niekoniecznie to oznacza, że wszystko będzie zrobione )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 29.02.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 boże narodzenie w tym roku już będziemy tam spędzać ... ale masz niezłe tempo, oby się udało! Musisz jeszcze wziąć poprawke na ekipy i ich terminy, w tej kwestii ostatnio jest troche kiepsko ale może dobrze trafisz i będzie ok! Bierz się szybko za papierkologie bo to trwa i trwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 29.02.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 biorę poprawki na ekipy... i z poprawkami pewnie skończę dom w przyszłym roku ale nikt nie powiedział, że nie mogę się wprowadzić do jeszcze nie całkiem wykończonego )) ha.. optymistka ze mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.02.2008 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 I dobrze, że jesteś optymistką!!!! Pesymitom wiecznie pić się chce, bo szklanka do połowy pusta Ja kibicuję wiernie i nieważne, czy to będzie ten rok czy przyszły - ale będzie!!!!!! I wódki się z Tobą na tej parapetówie napiję!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 29.02.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 trzymam Cię za słowo ) bo ja na Twojej napić się też zamierzam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.02.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 No to się trzymamy za słowa i oby coś z tego trzymania wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.03.2008 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Anoleiz, robiłaś coś na działce???? Czemu tutaj tak cichutko???? Oj, nie podoba mi się ta cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts