DPS 02.02.2009 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 A ja po prośbie dzisiaj. Proszę wszystkich o wejście tutaj: http://konfraternia.org/blogi_autorskie/wordpress_maciek/ i zalicytowanie czegoś poprzez komentarz do danej rzeczy. Trzeba pomóc choremu dziecku, bardzo bym chciała jakoś ich wesprzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 05.02.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Witanko dopołudniowe wracam powoli do normalności tzn do pracy i obowiązków, odgruzowuje codzienność po troszeczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.02.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 No, to witaj w realnym świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 05.02.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 noo ba... aż nadto realny się okazał wracam jak z zaświatów normalnie, wszystko się na mnie rzuciło do załatwiania no ale po kolei się będzie odkreślać z listy, teraz na pierwszy rzut ten wymęczony projekt, uzgodnienia ostatnie i będziemy zgłaszać mapkę się okazało musimy poprawić, bo Pan geodeta psia jego mać (nie obrażając psów...) sobie zapomniał zmierzyć chałupy z zewnątrz po obrysie i na mapie jest klocek o za małej szerokości same problemy by z tego wynikły, więc trzeba poprawić póki można w jednym miejscu a nie wszystko później poprawiać... no to do dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.02.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Boszsze ... jak ja "kocham" takich niechlujów Ale ... do pracy, Koleżanko, pokaż już coś nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 06.02.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 no pracuje się pracuje cały czas myślimy nad kotłownią i chyba wymyśliliśmy coś w sensie, żeby była w ogóle poza domem, tzn w kanciapie przy stodole nie bardzo mi się uśmiecha specjalnie robienie piwnicy pod dobudowywaną częścią domu żeby tam jakieś groszki czy palety trzymać... a tak byłoby w niewielkiej odległości, a jednocześnie osobno i cały bałagan bym miała z dala od domu, zresztą teraz chyba nawet weszły nowe przepisy, że kotłownia nie może mieć wejścia z domu tylko ma mieć z zewnątrz na razie do pokazania nic nie ma chociaż jak znajdę zimowe zdjęcia działki to wkleję... teraz trwają prace myśleniowe kombinatorskie itd, szukanie ekipy jak tylko coś będzie to się pochwalę od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 06.02.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Swietne opisy,klimaty starych domów, z piecami znam-...... nie do opisania, dlatego tym bardziej przy Twoich opisach i wrażeniach budziły się i moje!to całe oczyszczanie, planowanie, remontowanie i wymyślanie i upiększanie- doskonale Cię rozumiem.... życie zawiera róźne momenty, taakkk,.... chwile do mysleń daje, to tak już jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 06.02.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 dzięki i witam w moich skromnych progach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 13.02.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 ferie się zaczynają dzisiaj... stop! zmykam do zakopanego stop! śniegu nasypało, stop! trzymajcie kciuki cobym wróciła w całości bo narty na nogi ubieram... pozdrawiam śnieżnie i optymistycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.02.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Baw się dobrze!!! stop! Wracaj jak najszybciej ze zdjęciami! stop! Buziaki .... stop ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.02.2009 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Nadrobiłam zaległości w Twoim dzienniku. Mam nadzieję i trzymam kciuki za to, żeby w tym roku żadne złe sprawy nie przeszkodziły Wam w realizacji Waszych marzeń i budowie Waszego domu - dworku. Plany są, więc teraz to już tylko brać się do realizacji! Jak tam Twój sklepik internetowy - rozwija się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 15.02.2009 00:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 http://www.kwestiasmaku.com/desery/czekolada/biale_trufle/files/biale_trufle01.jpg http://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_wloska/panna_cotta/files/page86_3.jpg http://www.kwestiasmaku.com/zielony_srodek/granat/panna_cotta_granat/files/panna_cotta_z_granatem01.jpg wspaniałych ferii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 15.02.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 wróciłam na kilka dni do strefy internetu śniegu w Zakopanym całe zaspy i dalej sypie normalnie ciężko się odkopać, za to orły na śniegu się wywija koncertowo w zaspy się zakopuje po sam nos, no rewelacja ) a sklepik internetowy się rozwija aż za dobrze, trochę liczyłam na to że mniej dynamicznie to pójdzie, bo na razie brak miejsca i czasu... na dwa etaty tak ciągnąć... ale niech tam, od nadmiaru podobno głowa nie boli śnieżne pozdrowienia przesyłam i zdjęciami się pochwalę, jak wrócę na stałe do sieci, bo przez komórki ciężko zdjęcia przepychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.02.2009 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Kochana, kryzys, a Ty na nadmiar narzekasz? Chyba do Guinessa Cię do księgi rekordów zapodam. No to niech tak dalej się wszystko rozwija, oby Was domek rósł jak na drożdżach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 19.02.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 http://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_polska/drozdzowe_wypieki/paczki/files/page203_3.jpg dla PRACUSI miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 19.02.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 ufff... no jestem w ten weekend pracuje, wolna chatę mam, to w końcu może się z zaległościami wszystkimi wyrobię, dziecka na feriach, małżonek tudzież też zaraz wstawię zdjęcia z Zakopanego zupełnie zakopanego pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.02.2009 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Tylko uważaj - fotosik każe sobie płacić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 19.02.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 ale ja nie trzymam zdjęć na fotosiku tylko na picassie to chyba nie to samo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.02.2009 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Picasa to jest ZUPEŁNIE inna bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 19.02.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 noo to jestem uratowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts