Anoleiz 25.02.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 witam mapka poprawiona, poszła do Pani architekt... no to może coś niedługo z tego będzie, teraz szukamy ekipy w sensie umawiamy się, dzwonimy i pytamy bo może tfu tfu jakoś niedługo by coś się zaczęło dziać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.02.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Matko ... to ja nie zapeszam!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 25.02.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 no wypadałoby w końcu... czas leci i pędzi a my tu w jakiejś stagnacji no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.02.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 W stagnacji ... no ... to my jesteśmy ... no ... Ty to już tylko do przodu możesz!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.02.2009 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Nie zapeszam, na obie. Kciuki trzymam i bardzo wspieram i popieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.02.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 chrrr.....tfu, tfuuuu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.02.2009 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Frosia, uważaj, bo stoję obok i możesz trafic rykoszetem! A co tu tak mokro? Ty się jeszcze odwodnisz, nie daj Bóg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.02.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Dla Frosi ... http://www.eat-online.net/water/images/sciences/mineral_poland/image021.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 25.02.2009 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 kciukasy trzymam bry nocne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.03.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Opindalasz się "Zielona Wiedźmo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 06.03.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 w tam zaraz opindalam... witam przedpołudniowo podejmuje ciężkie decyzje, odnośnie kotłowni, ekipy, tarasu, robię kosztorys zawalam mieszkanie pudłami, pakuje mrowie paczek i w sumie jak już mam wolne o 2 w nocy, to padam na pysk i śpię jak zabita do 7 rano w domu na komputerze siedzę o tyle, że drukuje rachunki i obglądne jakiś serial i tyle, a w pracy jak to w pracy, za dużo roboty ale powoli powoli do przodu ze wszystkim idziemy, jak tylko coś się zmieni to zaraz napiszę jutro jedziemy na wieś na inspekcję po zimową, i do sąsiadów nawiązać miłe sąsiedzkie stosunki i przy okazji popytać o kogoś z uprawnieniami ppoż bo nam potrzebny ktoś taki do opinii co do odległości od granicy do domu.. porobię świeże zdjęcia i postaram się wrzucić w sobotę wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.03.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 A co wiesz na temat kotłowni w domu? Dobra, daję Ci trochę czasu na ogarnięcie tego wszystkiego Jak będziecie zacieśniać stosunki z sąsiadami to nie jedźcie samochodem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 06.03.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 na temat kotłowni wiem, że chcę ja mieć poza domem raz że szkoda mi miejsca w chałupie, dwa że jakieś groszki eko i inne wolę mieć przy stodole, nie martwić się o to że się będzie coś brudzić, łatwiejszy dojazd żeby to rozładować gdzieś wstępnie decyzja jest na ekogroszek, ale jeszcze isę wahamy, czy nie wybrać pieca jakiegoś takiego wielofunkcyjnego żeby można było palić co tam w ręke wpadnie a no i kominek oczywiście też na dole podłogówka - chociaż mi znajomi wszyscy odradzają, że niby się odchodzi od tego a na górze kaloryfery no tyle wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.03.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 No oki z tą kotłownią pzoa domem, a znasz może przybliżone chociaż koszty budowy takiego ustrojstwa?? No bo to i pomieszczenie i komin w rachubę wchodzą ... Ciekawa jestm, czy cena powala, czy też tylko lekko zgina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 06.03.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 hmmm ale ja pomieszczenie mam o to właśnie chodzi jest spory kantorek przy stodole, w sam raz by się nadał na kotłownie pytanie tylko jak daleko od ogrodzenia takie co musi być... no ale to już właśnie są szczegóły nad którymi się cały czas zastanawiam... no komin musiałabym dobudować, no ale to taki sam koszt w chałupie komin czy w przybudówce no myślenice mam i zagwozdki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.03.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 To ja życzę sukcesów!!! Porób trochę zdjęć z włości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.03.2009 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Jak na wsi, to polecam ustrojstwo, w którym mozna palić czym popadnie. Zawsze jest prawdopodobieństwo, że trafi się parę grubszych gałęzi, trochę trocin, baloty słomy czy co tam jeszcze. No i wtedy oszczędnośc jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 06.03.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 no właśnie, albo jakie stare meble jak się będzie wymieniać na nowe heh... zresztą zawsze to mniejsze uzależnienie od cen materiałów do palenia, zawsze można przezimować na czymś zupełnie odjechanym, byleby się paliło no to myślę dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 09.03.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 no to tfu tfu projekt już prawie prawie wykończony, ekipa tfu tfu na razie na widoku od czerwca by robili, solidna tfu tfu tfu bosz zapluje dzisiaj cały monitor )) no ale zobaczymy czy się dogadamy co do kasy, ważne że podobno robią tak, że nie trzeba ich pilnować, a to ważne skoro oboje nie mamy czasu codziennie stać nad robotnikami... no i załatwiają materiały sami sobie, też ważne bo z każdym gwoździem nie będą zawracać głowy... no zobaczymy co z tego tfu tfu tfu wyjdzie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 09.03.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 aaa zdjęć się nie zrobiło żadnych bo raz utonęliśmy prawie w błocie... potem zaczął padać grad a potem to już szybciutko od sąsiada do sąsiada biegaliśmy, co by załatwić jak najwięcej się da i ugadać co się da no więc zdjęcia będą jak się w końcu do choler..stwa słońce pokaże w weekend a nie podczas tygodnia pracy taki mój strajk przeciwko niesprawiedliwości pogodowej bo co to za porządki, jak siedzę w pracy wiosna, pitaszki pitolą, słonko świeci i w ogóle, a w weekend leje ... no to nie ma tak ! HOWGH ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts