DPS 09.03.2009 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 No w doopie z wiosną, ale JA zostałam ukarana brakiem zdjęć. Skandal, ruja i poróbstwo. Wybór pieca dokonany? Sama mam teraz przed sobą problem z ogrzewaniem stodoły, aż głowa mi puchnie od myślenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 09.03.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 ech tyle jest tych pieców że mi też głowa spuchła... jutro znajomy ma mi podesłać jakieś opisy i charakterystyki kilku które poleca, w sumie się na tym zna trochę więcej niż ja, to może coś razem uradzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.03.2009 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Normalka, znaczy się. Z piecami, no. I kominkami i wszystkim takim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.03.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 No w doopie z wiosną, ale JA zostałam ukarana brakiem zdjęć. Skandal, ruja i poróbstwo. TYYYY A JAAAA to co Z piecem nie pomogę, się nie znam, ale może ogrzewanie kominkowe??? Myślałaś o tym??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 11.03.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 kominek będzie i podłogówka z kominka, znaczy się płaszcz wodny, ale do kranów i mycia itd, musi być coś jeszcze, jakiś piec na paliwo stałe, bo przeca żeby rano zęby umyć nie będę wstawać o 5 rano i palić w kominku...albo w lecie... no takie coś na razie mamy w planach, w sumie to rodzaj pieca to chyba mogę wybrać już jak będę zakupywać, bo sobie pomyślałam, co mam się stresować itd, głowę sobie suszyć, jak i tak nie wiem jakie ceny za te kilka miesięcy będąna razie ważne że piec, i instalacja muszą być pomieszane, no i właśnie jakiś fachura musi się wypowiedzieć jak to rozwiązać z tymi rurkami mieszaniem wody przepływaniem itd, i kotłownią która będzie kawałek od domu...zapytania do fachurów wysłane, w domu w nocy jeszcze posiedzę i poszukam jakichś rozwiązań podobnych do mojego w sieci, może znajdę jakieś podpowiedzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.03.2009 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Ty pomyśl nad solarami. jak chcesz to daj maila, prześlę Ci info jak samemu solary zrobić. Mam od Adama_mk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 12.03.2009 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 noo ba pewnie ze chce nad solarami myślałam, ale, kurcze no trochę kasy one kosztują... i mnie zniechęciły skutecznie, ale jak samemu zrobić... [email protected] ) - później skasuje jakby co maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.03.2009 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Anoleiz! Wszelki duch Pana Boga chwali, Ty zyjesz! Sluchaj, mamy w Krakowie forumowe spotkanie w sobote. Moze dolaczysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 12.03.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 żyje, żyję i to całkiem dobrze się mam... a gdzie i o której? bo co prawda mam imprezę już umówioną w ta sobotę, ale może się uda pogodzić dwie i na chwilę wpaść? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.03.2009 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Anoleiz, solary to dobra rzecz i z tego co zdążyłam się zorientowac firmy produkujące kotły (różne) czasami miewają dobre pomysły, a jednym z nich jest promocyjna sprzedaż wraz z ich kotłem właśnie solarów. Przyjrzyj się uważnie producentom kotłów, w ubiegłym roku chyba Buderus i Viessman mieli takie promocje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.03.2009 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Poszło już na maila - oby się przydało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.03.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Nie dotarłaś na spotkanie, co?? już pisałam u mnie... Anoleiz, superaśny ten blog jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 17.03.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 dzieki się zawstydziłam normalnie... no od przypadku do przypadku, bo ciągle czasu nie ma na pisanie zwłaszcza ostatnio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.03.2009 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Dzień dobry! Czy są może jakieś nowe zdjęcia? I link do bloga poproszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 18.03.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 witam ) nowe zdjęcia som w aparacie, postaram się je dzisiaj zgrać i wrzucić a blog jest na naszej rodzinnej stronie - link w profilu - www no a co do nowości to rozmawialiśmy z ekipą, bardzo rozsądna tfu tfu tfu mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie, bo nie trzeba podobno ich pilnować i robią dobrze, nie są tani, ale dokładni... no i polecani przez sąsiada, a na dodatek po nas mają zaklepaną budowę dwa domy dalej, to chyba by im się nie opłacało chały odstawić bo babka będzie miała wgląd bezpośredni na to jak i co robią u nas... no więc zobaczymy - tak pocieszam się, bo jak się słucha na jakich partaczy można trafić to się słabo robi... no i czekamy na ostateczny projekt budowlano-konstrukcyjny, żeby ekipa mogła zobaczyć co dokładnie jest i jak do zrobienia, określić kosztorys no i ile by za to wzięli... tfu tfu tfu termin około czerwca by był tfu tfu tfu ) no to powoli do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.03.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Noooo, tfu...tfu..tfu... coby nie zapeszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.03.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Noooo, tfu...tfu..tfu... coby nie zapeszyć Frosia powinna odpluć swoje, to napewno by dobrze było ona w tym specjalistka jest super, trzymam kciuki, do czerwca coraz bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 19.03.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 dzięki dzięki, pluje naokoło ile się da i zobaczymy co "wypluję" zdjęciuf na razie nie ma bo nie mam czasu zgrać i obrobić i wrzucić wczoraj do 2.30 siedziałam i pakowałam paczki a dzisiaj o 6.30 radośnie do pracy czas było wstać, odwieźć dziecka i w robocie się zjawić... ten mój własny biznes mnie zabije normalnie od przyszłego miesiąca chyba przechodzę na 4/5 etatu bo się nie wyrabiam z pracą w pracy i potem biznesem w domu ... trochę za dużo tego na raz jak się zwali, to nie do odkopania się i ogarnięcia... powinnam może w ogóle z roboty na etat zrezygnować, ale szkoda mi... i trochę się boję tak hop i siup zupełnie uzależnić od niezupełnie wiadomych dochodów... no ale pożyjom uwidim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.03.2009 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Tfu, tfu, oby do czerwca. Własny biznes jest bardzo pracochłonny i ma duży element ryzyka, ale jest najlepszy na całym świecie. A dochody mogłaś już przez te parę miesięcy zweryfikować. Sądząc z ilości wysyłanych paczek, nie jest źle chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.03.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Poczekaj z tym zwalnianiem się z etatu, co Ci zależy, jeszcze trochę. Jak ten osławiony kryzys przezyjesz i nie będziesz musiała dopłacać do interesu to rzucaj etat w cholerę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts