Anoleiz 24.03.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 to ciekawe dla kogo ja w każdym razie znalazłam z 10 odmiennych opinii o tym co i jak powinnam załatwić, gdzie i co złożyć, co mieć a czego nie muszę, czy kasy fiskalne i inne, jak się rozliczać...no szok... mówiłam... za dobrze mi idzie i stąd te wszystkie problemy zachciało mi się interesa robić i mam teraz za swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.03.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Skoro kazdy US w Polsce ma swoja interpretacje ustawy o VAT to raczej madrych na to nie ma. Jedyna obrona to wypytac sie dokladnie w swoim wlasnym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 24.03.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 tak czy siak, czeka mnie trochę decyzji i papierków, swoją drogą dobrze, że teraz się zorientowałam a nie po fakcie, bo prostowania by było i korekt i innych brrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.03.2009 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Anoleiz, mam to samo. Glowkuje, jak objac dokumentacja dzialalnosc wirtualna - nie jest to proste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 24.03.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 najgorzej z tą bezsensowną dokumentacją papierkową już mi urosły 3 segregatory kurde balans, jakby nie można było w wersji elektronicznej, to mnie dobija... mam program księgowy z kluczami i innymi, a i tak wersje papierowe wszystkiego muszę trzymać, oszaleć można... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.03.2009 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 A najlepszy jest ZUS. Podpis elektroniczny miec musisz, wypelniac deklaracje co miesiac, a jak do nich po cos pojdziesz to pani Frania musi isc do archiwum i poszukac. Ty to wysylasz elektronicznie, a oni to drukuja i... gubia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 24.03.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 ja dlatego sobie odpuściłam elektroniczną drogę i drukuje i im wysyłam bo co mam się z podpisem męczyć, załatwiać jak i tak papierek im potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.03.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Niestety, w firmie powyzej 20 osob jest to obowiazkowe, a i tak papierki drukuja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 28.03.2009 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 to i ja przyszłam "popluć" może to coś da dzien doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 31.03.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 ha.. nie udało się na spotkaniu być, pół dnia spędziliśmy na wiosce a potem jakos tak ludzie się zjechali znaczy goście zwalili no i siedzieliśmy przy grilowym ognisku do wieczora... może i dobrze bo pogoda wybitnie plenerowa była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.03.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Ja się tylko przywitam i życzę sukcesów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 31.03.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 a dziękuje bardzo... na razie pozytywnie, tylko kurcze ten wiek chałupy mnie trochę zaniepokaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.03.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Hej, o jaki wiek chodzi???? O czym ja nie doczytałam??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 31.03.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 no okazało się że najprawdopodobniej nasza chałupa ma bliżej 100 lat niż myśleliśmy... no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.03.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Ale jeśli nie jest w rejestrze ani w spisie zabytków to ... ruina i nikogo nic nie obchodzi! Jest gdzieś zanotowana?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 31.03.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 nie jest, ale bardziej mi chodzi o to, że wiesz no kurka wodna stuletnia chałupa... to tak powinna być wypieszczone jakoś i w ogóle specjalnej troski a ja tu planuje pół ściany zburzyć i potraktować ordynarnie ech i już widzę jakie kwiatki mogą po drodze wychynąć z czeluści tych stuletnich cegieł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.03.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Skarby znajdziesz!!!!! I będzie po problemie finansowym!!!! Stuletnia, czy nie ... ścianę burz, jeśli ściana jest uprzejma nie stać w tym miejscu, w którym powinna!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 31.03.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 ona w sumie powinna tam stać uprzejmie, gdzie stoi, tylko się zdeczko krzywi... może jej miejsce nie pasuje? czy klimat może bardziej za wilgotny był no na razie śpię spokojnie, będę się martwić jak jakieś granaty na ten przykład znajdę albo łupki a nie, łupki będę skrzętnie przed archeologami chować albo wrzucać sąsiadowi do ogródka coby se znaleźli ale trochę dalej niż stoi chałupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.04.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 no.. aleś przyszła następnym razem to bez telefonu ani rusz a tak się cieszyłam, że Cię poznam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 01.04.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 no niestety się poskładało nie tak jak planowałam, ale mam nadzieję że następnym razem się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts