Anoleiz 11.05.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 to jesteśmy umówione może Agduś też się uda do nas dotrzeć, albo kto tam z okolic jeszcze może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 11.05.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Mozemy sobie odbic nawet wczesniej. Jesli to nie jest sobota lub niedziela, to jeden znak i jestem. Nie wszyscy mają tak łatwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.05.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Mozemy sobie odbic nawet wczesniej. Jesli to nie jest sobota lub niedziela, to jeden znak i jestem. Nie wszyscy mają tak łatwo No nie wszyscy, ale Wy tam macie spotkanka co weekend, a my tu sierotki cos sie nie mozemy zorganizowac za bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 11.05.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Mozemy sobie odbic nawet wczesniej. Jesli to nie jest sobota lub niedziela, to jeden znak i jestem. Nie wszyscy mają tak łatwo No nie wszyscy, ale Wy tam macie spotkanka co weekend, a my tu sierotki cos sie nie mozemy zorganizowac za bardzo. Bośta sierotki My to nawet do Was potrafimy przyjechać, a w drugą stronę to ciężko coś to idzie Jeden Duchaty nadrabia za cały region i okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.05.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Mozemy sobie odbic nawet wczesniej. Jesli to nie jest sobota lub niedziela, to jeden znak i jestem. Nie wszyscy mają tak łatwo No nie wszyscy, ale Wy tam macie spotkanka co weekend, a my tu sierotki cos sie nie mozemy zorganizowac za bardzo. Bośta sierotki My to nawet do Was potrafimy przyjechać, a w drugą stronę to ciężko coś to idzie Jeden Duchaty nadrabia za cały region i okolice No dobra, dobra, juz zapowiadalam, ze w Boze Cialo lub dzien po sie postaram do Was wybrac, ale obiecac na razie niczego nie moge. Na razie odwiedzam Dolny Slask i Wielkopolske. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 11.05.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Mozemy sobie odbic nawet wczesniej. Jesli to nie jest sobota lub niedziela, to jeden znak i jestem. Nie wszyscy mają tak łatwo No nie wszyscy, ale Wy tam macie spotkanka co weekend, a my tu sierotki cos sie nie mozemy zorganizowac za bardzo. Bośta sierotki My to nawet do Was potrafimy przyjechać, a w drugą stronę to ciężko coś to idzie Jeden Duchaty nadrabia za cały region i okolice No dobra, dobra, juz zapowiadalam, ze w Boze Cialo lub dzien po sie postaram do Was wybrac, ale obiecac na razie niczego nie moge. Na razie odwiedzam Dolny Slask i Wielkopolske. Słońce, dzień po Bożym Ciele to jesteśmy w Sandomierzu umówione Chyba że masz zamiar jechać przez Warszawę... Ja zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 11.05.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 noo to przyjedzie po Ciebie i ziuut do Sandomierza obie pojedziecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 11.05.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 noo to przyjedzie po Ciebie i ziuut do Sandomierza obie pojedziecie Mi to pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.05.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Mozemy sobie odbic nawet wczesniej. Jesli to nie jest sobota lub niedziela, to jeden znak i jestem. Nie wszyscy mają tak łatwo No nie wszyscy, ale Wy tam macie spotkanka co weekend, a my tu sierotki cos sie nie mozemy zorganizowac za bardzo. Bośta sierotki My to nawet do Was potrafimy przyjechać, a w drugą stronę to ciężko coś to idzie Jeden Duchaty nadrabia za cały region i okolice No dobra, dobra, juz zapowiadalam, ze w Boze Cialo lub dzien po sie postaram do Was wybrac, ale obiecac na razie niczego nie moge. Na razie odwiedzam Dolny Slask i Wielkopolske. Słońce, dzień po Bożym Ciele to jesteśmy w Sandomierzu umówione Chyba że masz zamiar jechać przez Warszawę... Ja zapraszam Slonce, BC cale zycie jest w czwartek, a impreza w Sandomierzu jest w sobote, bo Kasia najpierw pytala mnie, jaki termin mi pasuje, a potem zrobila po swojemu, wiec wcale nie wiem, czy tam dotre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 11.05.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Mozemy sobie odbic nawet wczesniej. Jesli to nie jest sobota lub niedziela, to jeden znak i jestem. Nie wszyscy mają tak łatwo No nie wszyscy, ale Wy tam macie spotkanka co weekend, a my tu sierotki cos sie nie mozemy zorganizowac za bardzo. Bośta sierotki My to nawet do Was potrafimy przyjechać, a w drugą stronę to ciężko coś to idzie Jeden Duchaty nadrabia za cały region i okolice No dobra, dobra, juz zapowiadalam, ze w Boze Cialo lub dzien po sie postaram do Was wybrac, ale obiecac na razie niczego nie moge. Na razie odwiedzam Dolny Slask i Wielkopolske. Słońce, dzień po Bożym Ciele to jesteśmy w Sandomierzu umówione Chyba że masz zamiar jechać przez Warszawę... Ja zapraszam Slonce, BC cale zycie jest w czwartek, a impreza w Sandomierzu jest w sobote, bo Kasia najpierw pytala mnie, jaki termin mi pasuje, a potem zrobila po swojemu, wiec wcale nie wiem, czy tam dotre. Słońce, to mów od razu, że chcesz do Sandomierza przez Warszawę jechać Przyjedź w BC, zabalujemy, a w piątek zrobimy nalot na Sandomierz Ty sobie wrócisz w sobotę, a ja zostanę na poprawiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.05.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Mozemy sobie odbic nawet wczesniej. Jesli to nie jest sobota lub niedziela, to jeden znak i jestem. Nie wszyscy mają tak łatwo No nie wszyscy, ale Wy tam macie spotkanka co weekend, a my tu sierotki cos sie nie mozemy zorganizowac za bardzo. Bośta sierotki My to nawet do Was potrafimy przyjechać, a w drugą stronę to ciężko coś to idzie Jeden Duchaty nadrabia za cały region i okolice No dobra, dobra, juz zapowiadalam, ze w Boze Cialo lub dzien po sie postaram do Was wybrac, ale obiecac na razie niczego nie moge. Na razie odwiedzam Dolny Slask i Wielkopolske. Słońce, dzień po Bożym Ciele to jesteśmy w Sandomierzu umówione Chyba że masz zamiar jechać przez Warszawę... Ja zapraszam Slonce, BC cale zycie jest w czwartek, a impreza w Sandomierzu jest w sobote, bo Kasia najpierw pytala mnie, jaki termin mi pasuje, a potem zrobila po swojemu, wiec wcale nie wiem, czy tam dotre. Słońce, to mów od razu, że chcesz do Sandomierza przez Warszawę jechać Przyjedź w BC, zabalujemy, a w piątek zrobimy nalot na Sandomierz Ty sobie wrócisz w sobotę, a ja zostanę na poprawiny Toz Ci tlumacze, ze nie zrobimy nalotu na Sandomierz w piatek, bo przeciez zaproszone na sobote jestesmy, a piatek Kasia nie moze czy cos tam, cos tam, maz wyjezdza, sodoma gomora, no nie da sie i koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 11.05.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 no proszę jaka impreza się szykuje, jak się już dogadacie kto i kiedy i gdzie przyjeżdża ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.05.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Eeee, ja to jednak wole jak do Krakuffka przyjezdzaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 11.05.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 w sumie każdy chyba woli na swoim ja tam mogę jeździć, o ile tylko czas mi pozwala, a na wiele nie pozwala niestety, czemu doba nie ma 48 godzin, trochę to by mi rozwiązało braki czasowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.05.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Mnie tylko w tym wszystkim przeszkadza, ze weekendy mam robocze... No i np. Sandomierz to jest kila jesli chodzi o polaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 11.05.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 najlepszy swój własny środek lokomocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.05.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Jak sie go ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 11.05.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 noo to znaleźć kogoś kto ma taki szofer nie jest zły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.05.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Aniu, zostaniesz moim szoferem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.05.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Ó matko, ale się tu zasłoneczniło Witanko, imprezowicze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts