braza 02.06.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Ano berek, berek Anoleiz, gdzieś Ty??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 02.06.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 aa kurcze pieczone, trochę nie mam czasu ostatnio, już wakacje planuje, egzaminy w szkole mam w sensie moje dziecię, trochę załatwiania z wyjazdami czerwcowymi, w każdy weekend w sumie coś wypada, szukam ekip, latam po papierki jeszcze no i tak znikło mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.06.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Znalazłaś może tańszą ekipę - ja też zaraz lecę w miasto, tak na szybko pytam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 02.06.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 właśnie nie, znaczy tańsza by może i była, ale nie mam do nich zaufania, tzn są tak "znikąd" wolałabym jednak ekipę z jakiegoś polecenia.. no więc szukam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.06.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Się przywitać przyszłam Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 02.06.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 hej hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.06.2009 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Z tymi budowlańcami to jakaś paranoja jest, odkąd pamiętam, zawsze fachowcy to problem. I mnóstwo kasy. Przez to Sołtys musiał nauczyć się wszystko sam robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.06.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 ja też się witam, musisz popatrzeć za inną ekipą jeszcze, może akurat się coś trafi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.06.2009 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 No tak ... fachowcy... Powodzenia w poszukiwaniach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.06.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 05.06.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 witam dzisiaj mam totalne wariactwo... nawet nie mam kiedy przygotować się na wyjazd do W-wy ech... trochę mnie pokręciło ostatnio z robotą zawaliło totalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.06.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Hhmmm, to chyba dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 05.06.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 ech w sumie to chętnie bym odpoczęła rzuciła wszystko w pizdu i normalnie odpoczęła a nie pędziła jak z piórem wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.06.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Jak wszyscy Ale dopiero, jak roboty brak, to się ją docenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.06.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Znalazła się jakaś ekipa z cenami do przyjęcia?? Kiedy zaczynasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 08.06.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 na razie odpracowuje zlot w W-wie... pojechałam, zobaczyłam, kręgosłup mi siadł, wymęczyłam się za wszystkie czasy, nawkur..wiałam na kierowców Warszawskich i ... nigdy więcej tzn mogę pojechać jako obserwator a nie wystawca howgh do dzisiaj jeszcze się rozpakowywałam, doliczałam stanów magazynowych itd i leczę kręgosłup, który po 8 godzinach stania prawie bez przerwy przy stoisku się jakoś dziwnie przestał chcieć zginać i bolał przy tym nieziemsko dchodzę do siebie, z ekipami trwają niespieszne rozmowy, ale się już nie wkurzam, bo to wiecie... będzie w poniedziałek, ale nie wiadomo którego roku no .. maniana i kwiat lotosu i w ogóle osiągnęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.06.2009 04:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Z tymi targami w Wawie to ja Cię doskonale rozumiem, w całej rozciągłości - warszawscy kierowcy chyba nie są tacy źli, na nas nie trąbili, choć wjechanie na sąsiedni pas nie jest łatwe. Stanie przy stoisku - fatalna sprawa... Podróż do i przez Wawę - koszmar... Zamieszanie - kosmiczne... Wspomnienia - fajne też na pewno są, ale męczące to wszystko koszmarnie. Dobrze, że osiągnęłaś spokój ducha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.06.2009 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Jezioro chcesz do kompletu??? Odpoczywaj!!! A Wawy to i ja staram się unikać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 09.06.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 ech... jezioro do kompletu też... na nas tez nie trąbili, ale trąby jedne kilka razy by spowodowali wypadek ... a my raczej spokojnie jechaliśmy bo i się miasta nie zna, i dzieci wiezie a tu jeden z drugim zamiast patrzeć na drogę to się gapią na auto po wypadku i wjeżdżają na sąsiedni pas nie kontrolując co robią :| albo zajeżdżają drogę jadąc 130 na godzinę wciskając się na siłę, no wrzody żołądka gwarantowane... ale ważne że przeżyliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.06.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 http://www.zgapa.pl/zgapedia/data_pictures/_uploads_wiki_mini_300x00/j/Jezioro_Rusalka_Poznan.jpg Jest jezioro Miłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts