Gosia-Anbudowa 10.06.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 faaaajne to jezioro dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.06.2009 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Anoleiz, nad jeziorem siedzisz Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.06.2009 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Aniu, jak by co, to idziemy jutro z Karina (anirac) na piwo do Bunkra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.06.2009 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Przy najbliższej bytności w Stołecznym Królewskim Mieście muszę ten Bunkier sobie obejrzeć Witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 12.06.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 ale że jak to tak beze mła? no niestety wszystkie weekendy w czerwcu mam zajęte wyjazdowo... więc żaden Bunkier nie wchodzi w grę, a szkoda... ale za to przygotowywuje się do WAKACJI i urlopu ha... no należy mi się jak psu kość i nie ma że boli, a na działce dzisiaj byliśmy - trawa po pas prawie kosiliśmy w deszczu bo dzisiaj jaka pogoda była każdy widzi fuksja mi piknie zakwitła, wszystkie róże, nawet te co się nie przyjęły, to się przyjęły no i wszystko rośnie i mi wybucha zielonością i nic tylko plewić, albo przesadzać no... to jak wrócę to się odezwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.06.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Przygotowuj się, pewnie, sama radość takie przygotowania Zdjęcia robiłaś?? Wrzuć parę, jak będziesz miała chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.06.2009 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Super, że rośnie. A nie zapomnij z wakacji zdjęć wrzucić i pokazać nam trochę świata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.06.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Aniu, tylko nie mow, ze na zlot nie dotrzesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 13.06.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 na zlot dotrę oczywiście, to jeden z planowanych wyjazdowych weekendów ) zdjęciuf będą jak wrócę do domu i się wyrobię ze zrzucaniem pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.06.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Aniu, skoro tu juz jestes, to moze masz jakas posciel w domu, ktorej chcialabys sie pozbyc? http://forum.muratordom.pl/pomagam-w-swieta,t146655-1920.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 13.06.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 jak tylko chwilunie znajdę wolną to obszukam szafy za tą pościelą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.06.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.06.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 http://www9l.incredimail.com/scache/im//gallery/content/200806181240/content_3328_prev.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 17.06.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 bry kawe roznoszę http://www.kartki.wabi.pl/kartki/agnieszka_korneluk/moze_kawa_duza.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 17.06.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 dobry dzień kawa się myślę przyda a ja znowu w biegu, bo koniec roku, wakacje, planowanie, koniec miesiąca i inne aaaaaaaaaaaaa i nowość budowlana zdaje się, że remont poczeka trochę, plan zagospodarowania z niewiadomych przyczyn stracił ważność no i musimy składać o WZ-tke... i znów papierkologia, a myślałam, że to już za mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.06.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Kochana, jaki koniec miesiąca? 17ty Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 17.06.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 e tam 17 to już bliżej niż dalej, mi te dni migają z prędkością światła... jeszcze jutro do pracy, piątek koniec roku i wolne i na działkę trza jechać zwalczyć mszyce, które paskudnie mi róże żrą i już weekend w weekend jadę się szlajać krajoznawczo i już 22 prawie będzie tydzień jak z bicza trzaśnie i kurde co? znowu weekendowo wycieczkowo w Urzucie i lipiec już prześwituje no wiem co mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.06.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Siemano Zielona Wiedźmo Co z tym planem? Czy ktoś Was informował o tym, że może wygasnąć? (jeśli to głupie pytanie to wybacz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 17.06.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 raczej nic nie było wiadomo, okazało się teraz dopiero posprawdzałam i popytałam, że jakieś przekręty z tym planem były i go właśnie znieśli... tylko, że pewnie gdzieś ogłosili w jakimś dzienniku urzędowym czy cuś rozporządzeniem, ale przeca na bieżąco z takimi rzeczami nie jestem... kto by w ogóle czegoś takiego się spodziewał no i w kropie ciemnej jesteśmy jako ta tabaka... mam nadzieję, że WZ pójdzie szybko bo nic nie mogę zacząć i wszystko mi się opóźnia tragedii nie ma, jak nie w tym roku to w przyszłym, no ale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.06.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 e tam 17 to już bliżej niż dalej, mi te dni migają z prędkością światła... jeszcze jutro do pracy, piątek koniec roku i wolne i na działkę trza jechać zwalczyć mszyce, które paskudnie mi róże żrą i już weekend w weekend jadę się szlajać krajoznawczo i już 22 prawie będzie tydzień jak z bicza trzaśnie i kurde co? znowu weekendowo wycieczkowo w Urzucie i lipiec już prześwituje no wiem co mówię Ty mnie nie strasz, bo ja do konca czerwca musze bilans zlozyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts