DPS 11.03.2008 05:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Nic z tego. Kto przyjedzie, ten zobaczy. Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 11.03.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 aaa ) chociaż rąbka byś uchyliła )) a tak co... zero zachęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIN 11.03.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Trzymam kciuki. Dodać do tego duże możliwości w ogrodzie jakie masz i będzie cos pięknego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 11.03.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Hej, hej!!!! Dopiero trafiłam do tego dziennika. Tak to jest jak ktoś wpada na chwilę i nie ma czasu wszystkich nowości dojrzeć. Chałupka superaśna, piękne miejsce, masa możliwości. Bardzo mi się to wszystko podoba i teraz już będę kibicować wszystkiemu. My na nasze ruiny staramy się o pozwolenie na budowę. Najpierw dostaliśmy warunki zabudowy, a teraz robimy projekt i będzie pozwolenie. Ale chcemy większość wyburzyć, podnosić całą chatę, kłaść nowy dach. To by było ryzykowne bez pozwolenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 11.03.2008 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 my zrobimy projekt, i będziemy się starać o pozwolenie, ale w trakcie czekania już będziemy pewnie robić to co pozwolenia nie wymaga... ale zobaczymy co jutro w ogóle powie konstruktor... )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 11.03.2008 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 To jest dobry pomysł. Jesteście na miejscu i możecie robić jakieś pierwsze robótki. Czekanie na pozwolenie zawsze trochę zajmuje, a to już wiosna tuż tuż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.03.2008 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 aaa ) chociaż rąbka byś uchyliła )) a tak co... zero zachęty Ależ zachęcam gorąco!!! Do przyjazdu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.03.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Jestem!!! Czy ktoś tęsknił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 12.03.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 kurcze wszyscy tęsknią ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 12.03.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Anoleiz, piekna masz ta riune; zakładam ze w o/ Krakowa mozna wiedziec dokładnie gdzie? mozesz nie odpowiadac, bo to róznie bywa potem... w kazdym razie dom jest piekny i mysle ze masz bardzo gustowne wyobrazenia o jego przyszłym wygladzie, powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 12.03.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 i tak już napisałam i powiedziałam wkoło ) Wołowice okolice Liszek - gm. Czernichów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.03.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Dzień dobry powiem, a taka będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 13.03.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 witam witam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.03.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 witam witam ) Jak miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 13.03.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 ) tak trochę za spokojnie coś... leniwie się zrobiło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgagit 15.03.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Dzień dobry, dotąd tylko z wypiekami (i zazdrością...) czytałam wszystkie starociowe dzienniki i wreszcie postanowiłam się przywitać. "Ruina" cud-miód, możliwości wspaniałe, a ta działka... Ech.My (=mój mąż i ja) marzymy o tym, żeby się wynieść z wrocławia na wieś, znaleźliśmy gospodarstwo, o którym juz mówimy "nasze", choć formalności związane z kupnem ciągną się od października i na przemian popadamy w euforię i zwątpienie. a też już chcielibyśmy działać, bo pogoda sprzyja.Trzymam kciuki mocno, powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.03.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Jak znam życie jesteściew ruince a Ty z rozwianym włosem biegasz po terenie!!! 100 tysięcy pomysłów: tutaj zrobię to, tam zrobię tamto, a tam to jeszcze co innego I wiesz co???? Rób tak dalej!!!! Myśl, kombinuj, ustawiaj, przymierzaj i .... wyjdzie cuuudooo nad cuuudaaamiiii Jak wrócisz i będziesz w stanie jeszcze kiwnąć palcem, to poklikaj trochę w klawiaturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.03.2008 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Dzień dobry w piękny bo słoneczny dzień! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.03.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Dzień dobry w piękny bo słoneczny dzień! Iiieeetaaaammmm zaraz słoneczny Ale nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 15.03.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 witam witam dzisiaj okropna pogoda... wieje i ziimno brr i jeszcze mokro bo cały czas przelotnie pada byliśmy na działce, postrzelaliśmy z łuku ale długo nie wytrzymaliśmy, bo ziąb prace odłożone na po świętach najpierw musimy uporać się z tym sianem w stodole to priorytet, bo w maju przyjęcie komunijne właśnie tam zamierzamy zrobić rozmawialiśmy dzisiaj z sąsiadem w sumie to po to na ten ziąb tam pojechaliśmy no i jesteśmy umówieni na odkupienie cypelka z jego działki na po świętach prąd i wodę bez problemu możemy od niego podciągnąć, więc całkiem nieźle się zapowiada... konstruktorów mam dwóch do wyboru jedna Pani prywatnie, że tak powiem, a drugie to firma no i się zastanawiam... gościu z firmy jakoś taki jest bardziej pozbierany i słowny na razie przed świętami i tak już nic nie zrobimy, jakieś papierki się będą załatwiać a po świętach musimy odkopać fundamenty i wtedy właśnie z konstruktorem zaczniemy współpracę no i tyle na razie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts