DPS 16.03.2008 05:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Cześć! No to będzie fajne przyjęcie komunijne, oby tylko pogoda Wam dopisała. Dobrze, że sąsiada macie dobrego, to wazna bardzo rzecz jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.03.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Dobry sąsiad to połowa zwycięstwa!!!! A skoro Wasz jest dobry, to go hołubcie i przytulajcie, żeby się nie przeziębił Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 16.03.2008 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 olgagit - witamy kolejną fankę ruinek Kciuki trzymam za Wasze plany... A z której strony Wrocka Wasze gospodarstwo?? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.03.2008 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Gagatko, czy Ty aby na pewno kliknęłaś właściwy dziennik? Ale i w tym fanki ruinek są, a jakże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 16.03.2008 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 No dobry dobry Pierwsza główwna - Anoleiz a teraz Olgagit sie pojawiła i to moja krajanka ...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 16.03.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 właśnie właśnie... następna fanka ruinek to i przywitać trza )) wszystkie ruinki nasze som i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.03.2008 05:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Oby zdrówko dopisałoBy jajeczko smakowałoBy babeczka nie tuczyłaAtmosfera była miłaBy zajączek uśmiechniętyPrzyniósł radość w ten dzień święty http://www.twojezyczenia.pl/kartki_zyczenia/wielkanoc_kompozycja.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.03.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Ze świątecznego korzystam zwyczaju,By przesłać życzeń tyle, ile kwiecia w majuI życzyć Wam naprawdę z całą serdecznościąBy święta napełniły Wam duszę radością http://kartki.net.pl/kartki/3/102.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 21.03.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego Alleluja! http://img152.imageshack.us/img152/8632/wielkanocnejajkave2.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 21.03.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 WitamDzienniczek zapowiada się ciekawie.Wesołych Świąt i powodzenia w remonciku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.03.2008 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 http://images31.fotosik.pl/187/8c351ea7c8918238med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.03.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Z Okazji Świąt Wielkiej Nocy życzę Ci: uśmiechów bez liku przy wielkanocnym stoliku.. Przyjaciół wielu, dużo w portfelu, Dyngusa mokrego i czasu radosnego A przede wszystkim prawdziwych i uczciwych przyjaciół, szczęścia w miłości i spełnienia marzeń! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.03.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Dzwon wesoło się rozlega,Pieśń potężna świat obiega.Oby serce też zostałonapełnione dzisiaj chwałąI tętniącym życiem wiosnyw Zmartwychwstania dzień radosny. http://images20.fotosik.pl/204/b9abe6467de40422.jpeg WESOŁEGO ALLELUJA! życzy Sonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.03.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 http://kartki.onet.pl/_i/d/zloty_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KSERO 25.03.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 święta święta i już po. Ślicznie się u Ciebie zapowiada, aż chcę się zaprosić na "spanie na sianie". Wracając do konstruktora proponuję, żebyś zapytała, które roboty budowlane obecnie można wykonywać na zgłoszenie i zanim otrzymasz te pozwolenia na rozbudowę możesz po prostu zgłosić wcześniej remont tego, co nie wymaga pozwolenia. U mnie było to m in. wymiana stolarki okiennej i drzwiowej w istniejących wymiarach, docieplenie poddasza, naprawa tynków wewnętrznych i podłóg (jak dokładnie brzmiało nie pamiętam) i parę innych podpowiedzianych przez Rzyczliwego. Zgłaszasz, czekasz 30 dni i jeśli brak sprzeciwu działasz i nikt Ci na głowę nie wejdzie , a prace prą do przodu Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.03.2008 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Eeee!!! Jest tu kto????? Dzień dobry!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 26.03.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 jest jest... bywa się tu i tam ale pogoda jaka jest każdy widzi... normalnie raczej nas nie rozpieszcza... to i nic na działce robić nie można za bardzo (( trzeba chyba jakieś uroki zacząć odczyniać i dzieńdoberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.03.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 No to hejeczka !!!!! Zimę mam za oknem, taką prawdziwą, ze śniegiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 26.03.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Anoleiz, tak oglądam te Wasze fotki z działeczki i nie mogę się napatrzeć - pięknie, pięknie, pięknie Tak naprawdę cały urok działki będzie widoczny w pełni wiosny i lata - sama już się nie mogę u mnie doczekać aż będzie ciepło i będzie można zacząć kopać, ryć, grabić, sadzić. U Ciebie też jest co obsadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgagit 26.03.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 we wrocławiu pełno białego leży, aż mi się sen zimowy zamarzył. ale zamiast spać, jak potępieniec wracam co dzień na forum i zaczytuję się w dziennikach (zwłaszcza tych remontowych), bo swojego ciągle założyć nie mogę. i ciągle widzę coś nowego - na przykład te piwniczki to coś niesamowitego i podoba mi się bardzo, że stodoła ma część murowaną - u "nas" same dechy i tylko podmurówka. no nic, trzymam kciuki za pogodę bardziej umożliwiającą działania okołodomowe. a odpowiadając na pytanie Gagaty - mój cel (i obsesja) jadąc na północ wrocławia jest nawet po drodze do milicza - no, stawów jeszcze nie widać, ale o lasy złotowskie i trochę wzgórz trzebnickich zahaczamy. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts