Gagata 26.03.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Ha! To mój kierunek Na tym ogólnopolskim a wręcz ogólnoeuropejskim, co ja mówię - śwatowym! forum sympatycznie spotkać prawie Sąsiadkę pewnie nieraz przejeżdżamy gdzies koło Was jeżdżąc do Wrocka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 26.03.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 olgagit - jeszcze jedno, gdzies natknęłam się na Twoje problemy z bankami - już je rozwiązałaś? Ja dostałam kredyt na remont jednego domu w moim gospodarstwie pod zastaw drugiego (juz wykończonego) i jako wartość nieruchości bank, w swej łaskawości , wziął docelową wartość gospodarstwa (po zakończeniu remontu). Oczywiście są to mocno zaniżone wartości, jak to zwykle w takich sytuacjach, ale mnie to całkiem urządziło. A wpis na mapie mam chyba taki sam dokładnie ja Ty. No i jestem rolnik Chyba weź Ty faktycznie zmień bank. Jesli nadal masz ten problem napiszę Ci na priv gdzie ja załatwiałam mój kredyt. Pozdrawiam Krajankę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.03.2008 06:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Dzień dobry! A co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.03.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Dzień dobry! A co! A nic!!! Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 27.03.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Witam witam ) noo pogoda się poprawia, to może w końcu zacznie się coś dziać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.03.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Musi się zacząć, innej opcji nie przyjmuję do wiadomości. Bardzo ciekawa jestem efektów końcowych tych Twoich działań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 27.03.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 noo ja też pocieszam się, że jakiekolwiek efekty końcowe nie będą, to będą moje i tyle to takie asekuranctwo na wypadek tfu tfu wpadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.03.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Możesz się asekurować do woli, mi tam Twoje asekuranctwo nie przeszkadza!!! A wpadki będą - nie ma to tamto - ale oby jak najmniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.03.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Dzień dobry! A co! A nic!!! Dzień dobry ja tylko z pielgrzymką przyszedłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 27.03.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 hiehie... witam serdecznie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.03.2008 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Aż mi się oczka zaświeciły ... tutaj jestem przed Depeesią Dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 28.03.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 gratulacje ) ja dopiero dotarłam przed chwilą do pracy ) więc Dzieńdoberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.03.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Nooo, jest czego gratulować, bo ja dzisiaj znowu za Nią jak za Wodzem Miłej pracki!!!! A czy u Ciebie też takie piekne, słoneczne widoki za oknem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 28.03.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 przepięknie jest tylko szkoda że kurdele bele na jutro zapowiadają deszcz... i tak wtedy kiedy w pracy siedzę mam super pogodę, jak jadę do ruinki to paskudna pogoda... mógłby sie ten marzec już zdecydować na coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.03.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 W mojej Perle Bałtyku jest tak, że jeśli zapowiadają dla rejonu deszcz, to u nas zazwyczaj jest słońce Odwrotnie niestety też Lecę z psicą pospacerować, trzeba korzystać Papatki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.03.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Aż mi się oczka zaświeciły ... tutaj jestem przed Depeesią Dzień doberek ja też, tuż za Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 28.03.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 witam witam w moich skromnych progach... i też zmykam do pracy trzeba na realizację marzeń zarobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.03.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 A z tymi marzeniami tak bez zarabiania to się nie da ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 28.03.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 noo.. można też mieć szczęście... jakieś totolotki i inne... albo grać na giełdzie, ale ponieważ ja swój limit szczęścia na całe życie wyczerpałam gwałtownie w tamtym roku to zarabiać teraz muszę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.03.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Aż mi się oczka zaświeciły ... tutaj jestem przed Depeesią Dzień doberek ja też, tuż za Tobą Jamlesik, a gdzie się podział Twój "kobziarz" z awatarka??? Od pewnego czasu nie widzę chłopaka Ja tam szczęścia do gier to chiba w ogóle nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts