sylwia1891 23.02.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 proszę podzielcie się informacjami na temat tych banków zwłaszcza osoby, które już mają w nich kredyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redwald 24.02.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Nordea - oddział Kielce, pełny profesional . Prawie cały kredyt załatwiłem prze telefon. Dojazd na umówioną godzinę i godzina załatwienia formalności. Wybrałem już cały kredyt, czyli dobierałem 2 transze. Sprawy załatwiałem w ciągu tygodnia. Kilka zdjęć wykonawczych, minimum papierków. POLECAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam2007 24.02.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Nordea - oddział Kielce, pełny profesional . Prawie cały kredyt załatwiłem prze telefon. Dojazd na umówioną godzinę i godzina załatwienia formalności. Wybrałem już cały kredyt, czyli dobierałem 2 transze. Sprawy załatwiałem w ciągu tygodnia. Kilka zdjęć wykonawczych, minimum papierków. POLECAM. Potwierdzam, Nordea jest spoko jeśli o to chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 29.02.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Potwierdzam Nordea jest OK.Oddział Katowiceaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qbek4 25.03.2008 03:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Potwierdzam Nordea jest OK. Oddział Katowice aka służę kontaktem do super kobitki w Nordei w Warszawie - oddział na Jana Pawła. Naprawdę profesjonal. A z Milenium będę się sądził o karne odsetki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwotny 25.03.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 U mnie zdecydowanie wygrało Millenium, mimo, że kredyt na mieszkanie i działke miałem w Nordei. Musiałem przenieść ze względu na gorsze warunki i brak zainteresowania klientem. Obsługiwał mnie oddział na Jana Pawła.Jeśli chodzi o Millenium, to wszystko załatwiałem przez Open Finance u szefowj oddziału na Fieldorfa i wszystko było w miarę szybko i profesjonalnie. Kluczem według mnie jest jednak trafienie na osobe, która będzie zaangażowana i od tego głównie zależy jakość obsługi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arktyk 26.03.2008 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Raczej Millenniumm. Kredytowaliśmy u nich mieszkanie i było w porządku. Konkurencyjna oferta, niezbyt uciążliwe formalności, elastyczna obsługa, reagująca i pomagająca rozwiązywać wszystkie mogące powstawać problemy.Oferty Nordei nie znam. Pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia1891 26.03.2008 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 dziękuję , my jednak zdecydowaliśmy się na Millenium głównie dlatego , że nie trzeba brać dodatkowych produktów takich jak karty kredytowe debetowe itp. teraz mogę powiedzieć, że chyba dobrze zrobiliśmy wczoraj byłam w banku i już jest decyzja po dwóch tygodniach tak jak nam pani z banku mówiła, że potrwa to 2,3 tyg, powiedziała, że pod koniec tego albo już na początku następnego tyg będziemy mogli podpisać umowę, muszę przyznać, że gładko nam to poszłopozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inches 03.04.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Nordea obecnie ma najniższy spreed walutowy ok. 3,88%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia1891 04.04.2008 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 już klamka zapadła podpisaliśmy umowę, Nordea odpadła jak dla nas bo miała za dużo kart , których my nie chcemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ola i grzegorz 05.04.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Jeśli myślicie, że ktoś wyciągnie z tych postów jakieś jasne wnioski to się chyba grubo mylicie. Też przechodziliśmy burzę mózgów wybierając bank na kredyt. Setki opinii, miliony porad... I co? I nic! Wszędzie są haki, wszędzie trzeba spłacić, wszystko zależy od indywidualnego przypadku. Nasłuchałem się super reklam, naczytałem folderów, stron internetowych naliczyłem się w kalkulatorach kredytowych i d...a. I tak na końcu wylądowałem w PKOBP, tam mam konto i tylko tam dali mi nadzieje, że z moim dochodem dostanę kredyt. Wprawdzie na początek wzięliśmy na działkę, ale za dwa miesiące będziemy mieli inną sytuację finansową i wystąpimy o konsolidację z powiększeniem o 200.000tys. I w złotówkach oczywiście. Od tych wszystkich opinii aż głowa boli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam2007 05.04.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 już klamka zapadła podpisaliśmy umowę, Nordea odpadła jak dla nas bo miała za dużo kart , których my nie chcemy Ja z nich nie korzystam po prostu. Leżą sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts