Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Millenium czy Nordea

sylwia1891

Recommended Posts

Nordea - oddział Kielce, pełny profesional :).

Prawie cały kredyt załatwiłem prze telefon. Dojazd na umówioną godzinę i godzina załatwienia formalności. Wybrałem już cały kredyt, czyli dobierałem 2 transze. Sprawy załatwiałem w ciągu tygodnia. Kilka zdjęć wykonawczych, minimum papierków.

POLECAM.

Nordea - oddział Kielce, pełny profesional :).

Prawie cały kredyt załatwiłem prze telefon. Dojazd na umówioną godzinę i godzina załatwienia formalności. Wybrałem już cały kredyt, czyli dobierałem 2 transze. Sprawy załatwiałem w ciągu tygodnia. Kilka zdjęć wykonawczych, minimum papierków.

POLECAM.

Potwierdzam, Nordea jest spoko jeśli o to chodzi.

• 4 weeks później...

U mnie zdecydowanie wygrało Millenium, mimo, że kredyt na mieszkanie i działke miałem w Nordei. Musiałem przenieść ze względu na gorsze warunki i brak zainteresowania klientem. Obsługiwał mnie oddział na Jana Pawła.

Jeśli chodzi o Millenium, to wszystko załatwiałem przez Open Finance u szefowj oddziału na Fieldorfa i wszystko było w miarę szybko i profesjonalnie.

Kluczem według mnie jest jednak trafienie na osobe, która będzie zaangażowana i od tego głównie zależy jakość obsługi...

dziękuję , my jednak zdecydowaliśmy się na Millenium głównie dlatego , że nie trzeba brać dodatkowych produktów takich jak karty kredytowe debetowe itp. teraz mogę powiedzieć, że chyba dobrze zrobiliśmy wczoraj byłam w banku i już jest decyzja po dwóch tygodniach tak jak nam pani z banku mówiła, że potrwa to 2,3 tyg, powiedziała, że pod koniec tego albo już na początku następnego tyg będziemy mogli podpisać umowę, muszę przyznać, że gładko nam to poszło

pozdr.

• 2 weeks później...
Jeśli myślicie, że ktoś wyciągnie z tych postów jakieś jasne wnioski to się chyba grubo mylicie. Też przechodziliśmy burzę mózgów wybierając bank na kredyt. Setki opinii, miliony porad... I co? I nic! Wszędzie są haki, wszędzie trzeba spłacić, wszystko zależy od indywidualnego przypadku. Nasłuchałem się super reklam, naczytałem folderów, stron internetowych naliczyłem się w kalkulatorach kredytowych i d...a. I tak na końcu wylądowałem w PKOBP, tam mam konto i tylko tam dali mi nadzieje, że z moim dochodem dostanę kredyt. Wprawdzie na początek wzięliśmy na działkę, ale za dwa miesiące będziemy mieli inną sytuację finansową i wystąpimy o konsolidację z powiększeniem o 200.000tys. I w złotówkach oczywiście. Od tych wszystkich opinii aż głowa boli...