Gość Henku_wawa 09.09.2008 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 dokładnie tak, jak wypunktował Wojtek ze stronki producenta:[...] Nie będę polecać ani odradzać (po prostu nie znam w praktyce właściwości inoxa), ale może przekaż jeszcze telefon do działu marketingu producenta, a wtedy na pewno porada będzie kompletna i w pełni wiarygodna. Myślę, że doradzając powinniśmy mieć trochę praktyki i doświadczenia w danej kwestii. Rozumiem, że masz w domu taki blat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 09.09.2008 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 dokładnie tak, jak wypunktował Wojtek ze stronki producenta:[...] Myślę, że doradzając powinniśmy mieć trochę praktyki i doświadczenia w danej kwestii. Rozumiem, że masz w domu taki blat? Ufff! Tym razem mi się udało z tym blatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Henku_wawa 09.09.2008 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 dokładnie tak, jak wypunktował Wojtek ze stronki producenta:[...] Myślę, że doradzając powinniśmy mieć trochę praktyki i doświadczenia w danej kwestii. Rozumiem, że masz w domu taki blat? Ufff! Tym razem mi się udało z tym blatem. przecież napisałeś krótko i rzeczowo i na temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 09.09.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 cóż, mi się podoba taki blat. Boje sie tych rys i tych paluchów, ale poza tym- surowo, oszczędnie-super. Miałam taki pomysł żeby zrobic taki blat częściowo, nie na całości, na fragmencie i połaczyć z drewnem.A jak nie tam to gdzieś wsadze tę blachę- choćby zamiast wszędzie królujących płytek .W każdym razie są też tacy co lubią takie klimaty, ha!Pozdrawiam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts