iwcia74 23.02.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Witajcie czytam Was od prawie dwóch lat i jak w końcu dojrzałam potrzebę zapytania o coś, ze zgrozą zauważyłam żem gość otóż nie pytajcie dlaczego mam schody bukowe zabejcowane nieszczęśliwie zresztą białą bejcą i polakierowane półmatowym (czy satynowym) lakierem, do tego podłoga - panele witexa sosna szara domyślacie się że nijak to do siebie nie pasuje, jedno wpada w róż, drugie w szarą żółć a mnie żółć zalewa pytanie brzmi co z tym mogę zrobić - najbardziej podobałyby mi się schody maźnięte "betonem" stąd - http://www.fox-dekorator.pl ale póki co nie mają oferty na inne powierzchnie niż ściana najbardziej ostateczna wersja jest taka ze zabejcuję je na wenge, bo muszę nadmienić, że całe mieszkanie będzie w chłodnych jasnych kolorach (szarości, popiele, kuchnia biały lakier), jedyne ciemne akcenty to sofa i stół w jadalni (wenge), a całość dołu ma kształt litery L i nie jest podzielona żadną ścianą. czy jest coś na rynku co można położyć na drewno po którym się chodzi, co zrobi mi ze schodów drewnianych schody betonowe? jakie inne pomysły mogłyby wchodzić tu w grę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwcia74 24.02.2008 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 bardzo proszę, może ktoś ma jakiś pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwcia74 28.02.2008 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 i jeszcze jedno pytanie: co polecilibyście ako środek chemicznie ściągający lakier poliuretanowy (ponoś opalarka sie nie nadaje, a papierem sciernym zajmie mi to miesiąc ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts