zielony_listek 23.02.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Ktos może wie, gdzie w Warszawie lub okolicach dostane mięso gołębie (najchętniej sprawione tuszki)?Potrzebuje do diety dla chorej osoby, to dla mnie bardzo ważne.Może ktoś gdzieś spotkał w sklepie albo zna jakiegoś hodowce, który by sprzedał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.02.2008 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 znalazlam cos takiego, moze napisac na podany tam mailhttp://66.102.9.104/search?q=cache:xtE1Hznpv38J:pychotka.pl/c/option,com_joomlaboard/Itemid,156/func,view/catid,7/id,6017/+mieso+golebie&hl=pl&ct=clnk&cd=2&gl=pl&lr=lang_hr|lang_pl|lang_sr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 25.02.2008 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 znalazlam cos takiego, moze napisac na podany tam mail http://66.102.9.104/search?q=cache:xtE1Hznpv38J:pychotka.pl/c/option,com_joomlaboard/Itemid,156/func,view/catid,7/id,6017/+mieso+golebie&hl=pl&ct=clnk&cd=2&gl=pl&lr=lang_hr|lang_pl|lang_sr Zelijka też to znalazłam, ogłoszenie jest sprzed półtora roku. Napisałam mejla na podany adres. Na razie udało mi się załatwić na dzis 2 sztuki od pobliskiego gołębiarza (bardzo miły pan, zgodził sie wyjątkowo ze względu na sytuację - dieta dla chorego), ale ja potrzebuję co tydzien 2-3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.02.2008 01:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 ... udało mi się załatwić na dzis 2 sztuki od pobliskiego gołębiarza ... weterynarz badał te gołębie na ptasią grype ? zeby chora osoba nie stała sie jeszcze chorsza ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 26.02.2008 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 ... udało mi się załatwić na dzis 2 sztuki od pobliskiego gołębiarza ... weterynarz badał te gołębie na ptasią grype ? zeby chora osoba nie stała sie jeszcze chorsza ... Małe prawdopodobieństwo że maja ptasią grypę. Gołębie maja różne choroby, dlatego nie szukam na bazarach, ale z miejsc, które wzbudzają w jakis sposób moje zaufanie. Pełnej gwarancji nie mam, ale cóż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 27.02.2008 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 znalazlam cos takiego, moze napisac na podany tam mail http://66.102.9.104/search?q=cache:xtE1Hznpv38J:pychotka.pl/c/option,com_joomlaboard/Itemid,156/func,view/catid,7/id,6017/+mieso+golebie&hl=pl&ct=clnk&cd=2&gl=pl&lr=lang_hr|lang_pl|lang_sr Zelijka też to znalazłam, ogłoszenie jest sprzed półtora roku. Napisałam mejla na podany adres. Na razie nie mam odpowiedzi (i pewnie juz nie bedzie), ale na najbliższe 2 tygodnie mam załatwione ptaki. Jakby ktos miał jakies sprawdzone źródło to oczywiście byłabym wdzięczna za informacje, ale juz nie jest to takie pilne, obecne źródło mam nadzieje wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 27.02.2008 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 znalazlam cos takiego, moze napisac na podany tam mail http://66.102.9.104/search?q=cache:xtE1Hznpv38J:pychotka.pl/c/option,com_joomlaboard/Itemid,156/func,view/catid,7/id,6017/+mieso+golebie&hl=pl&ct=clnk&cd=2&gl=pl&lr=lang_hr|lang_pl|lang_sr Zelijka też to znalazłam, ogłoszenie jest sprzed półtora roku. Napisałam mejla na podany adres. Nie mam odpowiedzi, ale na razie mam załatwione na najbliższe dwa tygodnie. Mam nadzieje, że to źródło da sie wykorzystać na dłużej. Jesli ktos miałby jakies pewne źródło, to oczywiscie byłabym wdzięczna za info, ale to juz nie jest takie pilne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MamtęMoc 25.04.2016 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 W tym sklepie online mają rożne mięsa, może gołębinę też Ci dostarczą, musisz zapytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts