natali56 26.02.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 W 7 miesiącu ciąży miałam 7,8 hemoglobiny. Funkcjonowałam normalnie. Ale położyli mnie do szpitala i chcieli przetaczać krew. Mój lekarz był w szoku, bo miesiąc wcześniej miałam 10,4. W końcu wystarczyły zastrzyki. Tyłek mam do tej pory brązowy, choć córka ma prawie 4 lata. Myślę, że trzeba iść do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.02.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Z całego serca dziękuję wszystkim za rady! pozd. ana Poza tym powtorz badanie, moze byc bledne. Kazdy lekarz jak widzi cos szokujacego kaze Ci to zrobic. Pozdrawiam, M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.02.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Poza tym powtorz badanie, moze byc bledne. . nie ma sensu, żelazo też jest niskie. Badać to trzeba reszte, żeby ustalić dlaczego, co jest pierwotną przyczyną..... przypuszczam, ze własnie dlatego nie masz na to ochoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-k-a 01.03.2008 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Poza tym powtorz badanie, moze byc bledne. . nie ma sensu, żelazo też jest niskie. Badać to trzeba reszte, żeby ustalić dlaczego, co jest pierwotną przyczyną..... przypuszczam, ze własnie dlatego nie masz na to ochoty witam. dokładnie właśnie dlatego... dziś zgłosiłam się do szpitala, ale mnie odesłali i kazano przyjść w ...... poniedziałek. pozdrawiam i życzę wszystkim zdrowia ana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 01.03.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 w sobotę nie ma żadnej diagnostyki, w niedzielę jeszcze gorzejtrzymaj się i oezwij jak wrócisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.03.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Mam nadzieję, że usłyszysz, iż czeka Cię leczenie, a potem napiszesz do nas, że jesteś już po leczeniu i że wszystko jest w porządku. Zdrowia życzę z całego serca, Aniu!!! Jak wrócisz po diagnostyce, odezwij się, żebyśmy się tutaj nie martwili o Ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 01.03.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Ja przy takim poziomie hemoglobiny po operacji dostalam krew!!! Nie moglam funkcjonowac, serce walilo jak oszalale! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 02.03.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 czesc nie zadziwia was to ze polak odrazu wie co podac komus z tak niska hemoglobina ?pytam dlatego ze przebywam wlasnie w angli i oni co 6miesiecy laza do lekaza zeby porobic winiki i potem zra wszystko co im przepisze a zeby cos samemu to tylko zaplacic rachunek na bolace gradlo dali mi sami dropsy poprawiajace oddychanie a ja glupi myslalem ze to lekarstwo pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.03.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 czesc nie zadziwia was to ze polak odrazu wie co podac komus z tak niska hemoglobina ? Bo Polak musi sie leczyc sam, inaczej by umarl po prostu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.03.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 czesc nie zadziwia was to ze polak odrazu wie co podac komus z tak niska hemoglobina ? Bo Polak musi sie leczyc sam, inaczej by umarl po prostu... Umrzeć to dopiero można u angoli Tam cię nie zaczną leczyć jak nie będziesz w ciężkim stanie. Wcześniej - leczenie objawowe. Tylko, że oni są do tego przyzwyczajeni a my nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-k-a 05.03.2008 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Witam. Właśnie wróciłam ze szpitala. badania trochę wykańczają... nie jest źle (narazie) ! mam brać ascofer i folik i powinno być za 2 tygodnie dobrze. w miedzy czasie przyjdzie wynik szpiku. życzę wszystkim z całego serca zdrowia! oczywiście czuję się dobrze! pozd. ana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gluś 05.03.2008 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Trzymaj się i zdrowiej szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.03.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 znaczy nic nie wiadomo. Pisz, jak będą wyniki, pomogę przetłumaczyć z polskiego na nasze... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.03.2008 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Aniu, pozdrawiam, trzymam kciuki za wyniki, odzywaj się gdy będą jakieś wieści! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-k-a 17.04.2008 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Witajcie hemoglobina 12 ! Pozdrawiam szczerze uradowana - ana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.04.2008 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Dratuluję i cieszę się razem z Tobą. Super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 18.04.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Polecam wątróbkę. Aby nie była zbyt mdła,żona smaży z mandarynkami. Jest tak trochę na słodko-kwaśno,mniaaammmm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hellamella 18.03.2015 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 (edytowane) Tak pisząc na przyszłość to hmm... hemoglobina jest powiązana z anemią, więc jeżeli odczuwacie objawy związane z anemią, możecie mieć też problem z hemoglobiną, więc to jakaś poszlaka, a znalazłam to info tutaj: http://www.ukladu-krazenia.choroby.biz/Niedob%C3%B3r+hemoglobiny więc warto mieć takowe skojarzenia i najlepiej robić regularnie raz do roku, czy nawet 2x w roku badnia morfologii krwi to dobre zabezpieczenie Edytowane 18 Marca 2015 przez hellamella Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts