Gość 15.03.2002 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2002 Co to za forum gdzie moderator wywala część postówwg własnego widzimisia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monias 15.03.2002 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2002 A co to są "posty"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.03.2002 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2002 Tak chyba mówią na to co przed chwilą napisałaś/eś.A'propos usuwania zaglądam tu od niedawna, widziałem fajnągrupę ludzi, którzy trochę na wesoło, ale jednak wymieniali doświadczenia związane z budową ogólnie.A nawet trochę więcej. Jednak Muratorowi chodzi o to, by forum kręciło się jak najbliżej Muratora właśnie (marketing).Wg mnie jeśli wypowiedzi są zgodne z regulaminem to ich nie ruszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.03.2002 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2002 Masz rację, a jaki temat Ci się zgubił?. Może został przeniesiony do innego działu. Spróbuj znaleźć przez funkcję "szukaj" w prawym górnym rogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 18.03.2002 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2002 Pewnie chodzi Ci o wątek "nieprzyjemny zapach" - został on przeniesiony do klubu budujących ponieważ stał się towarzyskim wątkiem a nie budowlanym. Nie widziałam jeszcze żeby redakcja kasowała watki - przenosi je tylkopozdrowieniaAgnicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 18.03.2002 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2002 Ja również nie zauwarzyłem kasowania wątków. Kiedyś coś mi zginęło i po czasie kapnąłem sie, iż jest w innym dziale. Tak na marginesie to są wątki które mogłyby byc kasowane - nie chodzi mi tu o cenzurę, ale o porzadek na forum. Na temat tego wątku szerzej pisałem w temacie technicznego działania forum - coś w tym rodzaju. Anonimowy - zauważyłem, że przyjąłeś negatywna politykę w stosunku do forum. Najpierw kwestia anonimowych, teraz wycinanie wątków. Po co te nerwy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.03.2002 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2002 I znów mamy Forum uporządkowane,konkretne fachowe.Chce się w nim uczestniczyć.Wprawdzie blondynka swoje spostrzeżenia objawia zbyt spontanicznie,ale pięknej kobiecie można to wybaczyć.Oby było tak zawsze.Życzmy sobie tego.Ana marginesie.Co może zrobić człowiek zbuntowany i zdesperowany?Tak się chyba tworzą rewolucje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 25.03.2002 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2002 Dobre słowo Kołnierzyka 44 to dla nas prawdziwa nagroda. Dziękujemy. ATP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 26.03.2002 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2002 Szkoda tylko, że nie ma tak szybkiej wypowiedzi przy niektórych zarzutach (chodzi mi konkretnie o pewne mankamenty techniczne, które zgłaszaliśmy), ale potwierdzam, że generalnie Forum było i jest suuuuperaste. [ Ta Wiadomość była edytowana przez: Frankai dnia 2002-03-26 10:44 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.03.2002 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2002 No właśnie tylko może lepiej nie chwalić bo się zepsuje. Niech chwal dnia przed zachodem słńca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nieznany 28.03.2002 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2002 Redakcjo! Do Ogrodu wszedl kret i ryje. Chyba zaklada alarm albo kupil sobie telewizor i ciongnie sobie antene. Wejdz tam i obejrzyj sobie jego kopczyki. A moze by go tak pogonic nowym srodkiem na krety? Srodek ten nazywa sie "Regulamin 3" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 10.04.2002 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2002 A ja uważam, że w dysputy dotyczące ważnych zagadnień technicznych powinien co jakiś czas wkraczać fachowiec z redakcji. Jeżeli forum ma nam wszystkim pomóc w poprawnym budowaniu to redakcja powinna się w nie aktywnie włączać i reagować na wypowiedzi, które stoją w jawnej sprzeczności ze sztuką budowlaną. Czasami też, wydaje mi się, potrzebny jest arbiter-fachowiec, który rozstrzygnie prowadzone spory. W wielu postach z "Wymiany doświadczeń" ścierają się sprzeczne poglądy na dany temat i czytający je laik, który chce się czegoś dowiedzieć, dostaje tylko zamętu w głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 20.05.2002 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2002 A mnie się wydaje, że redakcja nie byłaby redakcją, a forum - nie forum, gdyby interweniowali. Na temat fachowych sposobów budowania możesz sobie przeczytać w "Muratorze". Każdy buduje tak jak chce, pod warunkiem, żeby było w miarę zgodnie z projektem. Zawsze znajdziesz fachowca, który zrobi tak jak będziesz chciał. Dla jednego poprawne budowanie to lepianka z trzciny, dla innego pałac z kamienia o powierzchni X0000 m2. Każdy pisze to co chce, najwyżej go wyrzucą, za to, że niezgodnie z regulaminem. Jak chcesz poczytać fachowców, to kup "M". Oni też chcą zarobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 20.05.2002 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2002 Przypominam sobie pytanie forumowicza który pytał czy może zastosować jakieś "rewolucyjne" rozwiązanie konstrukcji nośnej ścian - pomysł ten zaproponował mu murarz. Ktoś z redakcji odpisał cytuję - "stanowczo odradzamy". Na tym dyskusja się zakończyła. Sądzę, że takie interwencje redakcji w sprawach mogących sprowadzić zagrożenie budowlane jest jak najbardziej oczywiste i przez nas oczekiwane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 21.05.2002 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2002 On 2002-05-20 14:25, helism wrote: Każdy buduje tak jak chce, pod warunkiem, żeby było w miarę zgodnie z projektem. Zawsze znajdziesz fachowca, który zrobi tak jak będziesz chciał. Z takim podejściem do sprawy każdy dom będzie dla wroga, nie tylko ten pierwszy. Wowka, no właśnie. Chodziło mi o reakcję "...na wypowiedzi, które stoją w jawnej sprzeczności ze sztuką budowlaną..." [ Ta Wiadomość była edytowana przez: ryniu dnia 2002-05-21 07:47 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanRopuch 28.06.2002 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2002 Mowcie co chcecie, ale to jest bardzo dobre forum. Co wiecej - ma "ducha", jest juz wcale nie tak male grono osob latwo rozpoznawalnych. Szkoda tylko, ze "Budowlaniec" zamilkl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 09.10.2002 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2002 Ja jestem pod wielkim wrażeniem, naprawdę. Tak wiele informacji, tak wiele uroczych ludzików tu stukających aż żal odchodzić.............spać Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts