edy05 23.02.2008 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Czy ktos moze ma lozko od tego producenta?? http://www.beds.plBaaardzo mi sie podobaja ze dwa modele, ale na zywo nie widzialam i nie slyszalam zadnych opinii.No i jest problem z doborem komod. I tak sie zastanawiam czy kupic to lozko i miec jakies inne komody nie od kompletu, czy isc na latwizne i kupic cala sypialnie MALM z IKEA, a do tego tania i w sumie ladna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 24.02.2008 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 też chętnie się dowiem Edy05 dziękuję za linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 25.02.2008 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Ja jednak po bliższym przyjrzeniu stwierdziłam, że IKEA to straszne badziewie. W tej cenie zdecydowanie lepsze sypialnie ma VOX (linie modern oraz romeo i julia, bo inne są drożśze - właśnie w cenie beds), a nawet BRW.Beds ma jednak dość drogie łóżka, w tej cenie można już wybierać spośród wielu firm i kompletów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert Kielce 26.02.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 wykonane jest z drewna kleionego poprzecznie co troche przypomina masówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 26.02.2008 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 masówka, w dodatku z tendencją do rozsychania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert Kielce 28.02.2008 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 poza tym te łozka są bardzo niskie co jedynie ładnie wyglada ale co do funkcjonalnosci mam pewne obiekcjie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 28.02.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 opcja szukaj http://forum.muratordom.pl/lozko-z-beds-pl,t106497.htm?highlight=beds%20łóżko, tylko tyle - ale ja swoje zdanie podtrzymuję nadal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert Kielce 28.02.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 jako że jestem z tej branży oceniam realną wartość takiego łożka z takim stelażem , myslę że ok 800zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzx 05.07.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 podbijam - czy ktoś użytkuje może łóżko VENTO z beds.pl ?http://www.beds.pl/go/_info/?id=278 chciałem takie ale w kolorze wenge, tylko że te poprzeczne klejenia w takim kolorze to tak średnio wyglądają, widać to na przykładzie innego łózka:http://www.beds.pl/go/_info/?id=282 szukam fajnego ciemnego łóżka i szukam i znaleźć nie mogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.07.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 jako że jestem z tej branży oceniam realną wartość takiego łożka z takim stelażem , myslę że ok 800zł realną? znaczy że za tą cenę mogę kupić takie od innego producenta? bo jakoś w tej branży dziwnym trafem ciężko trafić na coś mało tandetnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa7506 06.07.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 To mnie pocieszyliście Zakupiłam takie oto łóżko http://www.beds.pl/go/_info/?id=307 czeka na złożenie i teraz zaczynam się zastanawiać czy go nie zwrócić- tanie wcale nie jest- w kolorze venge ponad 2200zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzx 06.07.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 znalazłem taką firemkę, robią podobne do beds.pl a tańsze o około 40-50% http://www.arbora.com.pl/ ktoś może ma to coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilemo 06.07.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 łóżka bardzo fajne, ale szafki nocne niestety slabe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilemo 06.07.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 jako że jestem z tej branży oceniam realną wartość takiego łożka z takim stelażem , myslę że ok 800zł realną? znaczy że za tą cenę mogę kupić takie od innego producenta? bo jakoś w tej branży dziwnym trafem ciężko trafić na coś mało tandetnego ok, ale łozko to nie mleko czy kawa ktorych sprzedaja sie ogromne ilosci, wiec normalne ze marza jest b. duza. no i tez pomysl kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzx 06.07.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 łóżka bardzo fajne, ale szafki nocne niestety slabe to było a propos beds.pl czy arbora.com.pl ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilemo 06.07.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 łóżka bardzo fajne, ale szafki nocne niestety slabe to było a propos beds.pl czy arbora.com.pl ? a propos arbora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzx 06.07.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 łóżka bardzo fajne, ale szafki nocne niestety slabe to było a propos beds.pl czy arbora.com.pl ? a propos arbora no fakt, szału nie ma z tymi szafkami... ale cena jest atrakcyjna - wg mnie beds.pl są bardzo podobne jakościowo a o wiele droższe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.07.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 wolę beds - mają zaokrąglone kanty. a ja jakoś nie przepadam za siniakami na piszczelach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa7506 07.07.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 A ja chyba wolę Vox- niby z płyty ale jak jedno i drugie śreniej jakości to przynajmniej te są tańsze.Czy ja dobrze widzę, że łużka z Abory nie są sklejane z małych deseczek jak Bedsy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzx 07.07.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 A ja chyba wolę Vox- niby z płyty ale jak jedno i drugie śreniej jakości to przynajmniej te są tańsze. Czy ja dobrze widzę, że łużka z Abory nie są sklejane z małych deseczek jak Bedsy? sklejane sklejane, coprawda to co widac u nich na stronie to rendery (wizualizacje zrobione na komputerze) ale widac wyraznie ze to tez klejonka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts