Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

sypialnia z [url]www.beds.pl[/url]

edy05

Recommended Posts

Czy ktos moze ma lozko od tego producenta?? http://www.beds.pl

Baaardzo mi sie podobaja ze dwa modele, ale na zywo nie widzialam i nie slyszalam zadnych opinii.

No i jest problem z doborem komod.

I tak sie zastanawiam czy kupic to lozko i miec jakies inne komody nie od kompletu, czy isc na latwizne i kupic cala sypialnie MALM z IKEA, a do tego tania i w sumie ladna.

Ja jednak po bliższym przyjrzeniu stwierdziłam, że IKEA to straszne badziewie. W tej cenie zdecydowanie lepsze sypialnie ma VOX (linie modern oraz romeo i julia, bo inne są drożśze - właśnie w cenie beds), a nawet BRW.

Beds ma jednak dość drogie łóżka, w tej cenie można już wybierać spośród wielu firm i kompletów.

• 4 months później...

podbijam - czy ktoś użytkuje może łóżko VENTO z beds.pl ?

http://www.beds.pl/go/_info/?id=278

chciałem takie ale w kolorze wenge, tylko że te poprzeczne klejenia w takim kolorze to tak średnio wyglądają, widać to na przykładzie innego łózka:

http://www.beds.pl/go/_info/?id=282

szukam fajnego ciemnego łóżka i szukam i znaleźć nie mogę...

jako że jestem z tej branży oceniam realną wartość takiego łożka z takim stelażem , myslę że ok 800zł

realną? znaczy że za tą cenę mogę kupić takie od innego producenta? bo jakoś w tej branży dziwnym trafem ciężko trafić na coś mało tandetnego :roll:

jako że jestem z tej branży oceniam realną wartość takiego łożka z takim stelażem , myslę że ok 800zł

realną? znaczy że za tą cenę mogę kupić takie od innego producenta? bo jakoś w tej branży dziwnym trafem ciężko trafić na coś mało tandetnego :roll:

ok, ale łozko to nie mleko czy kawa ktorych sprzedaja sie ogromne ilosci, wiec normalne ze marza jest b. duza. no i tez pomysl kosztuje :wink:

A ja chyba wolę Vox- niby z płyty ale jak jedno i drugie śreniej jakości to przynajmniej te są tańsze.

Czy ja dobrze widzę, że łużka z Abory nie są sklejane z małych deseczek jak Bedsy?

sklejane sklejane, coprawda to co widac u nich na stronie to rendery (wizualizacje zrobione na komputerze) ale widac wyraznie ze to tez klejonka.