Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

sypialnia z [url]www.beds.pl[/url]

edy05

Recommended Posts

sklejane sklejane, coprawda to co widac u nich na stronie to rendery (wizualizacje zrobione na komputerze) ale widac wyraznie ze to tez klejonka.

Wytłumaczcie mi co w tym złego, że jest sklejane? Przecież drewno często jest klejone, żeby go nie kręciło... a przynajmniej tak mi się wydawało. No i jeżeli to jest faktycznie buk to jest to całkiem porządny materiał.

sklejane sklejane, coprawda to co widac u nich na stronie to rendery (wizualizacje zrobione na komputerze) ale widac wyraznie ze to tez klejonka.

Wytłumaczcie mi co w tym złego, że jest sklejane? Przecież drewno często jest klejone, żeby go nie kręciło... a przynajmniej tak mi się wydawało. No i jeżeli to jest faktycznie buk to jest to całkiem porządny materiał.

chodzi tylko i wyłącznie o wygląd - a akurat przy buku to dobrze że klejone bo ponoć lubi się kręcić strasznie..

te łózka w kolorach jasnych wyglądają fajnie, ale juz w ciemnych to tak nie do końca.. a ja właśnie szukam ciemnego.

• 1 year później...

:)Nie wiem dlaczego ktoś tak atakuje łóżka beds.

Przecież są one wielokrotnie nagradzane za solidność i wygodę - nagrody meblarskie itp.

Łóżka oferowane przez firmę beds są naprawdę solidnie wykonane i pachną drzewem, w dotyku idealnie gładkie. Dla mnie bomba. Najważniejsze że jest to solidne drzewo a nie jakaś sklejka z Ikea - więc bez porównania. Wszystkie meble są wykonane bardzo nowocześnie i funkcjonalnie. Szafki przy łóżku otwiera się delikatnym ruchem dłoni, nawet dziecko by dało radę. Ja mam od roku łóżko Seti niskie i jestem w 100% zadowolona, w tym roku dokupuje komodę seti 800 wysoką na 6 szuflad. Polecam tą firmę, ponieważ naprawdę solidnie wykonują meble. Wybrałam kolor „nature” i kurzu w ogóle nie widać, polecam ten kolor wszystkim. Moja sypialnie pięknie wygląda... aż dech zapiera.

Nie wydaje mi się żeby takie łóżko jak napisał ktoś powyżej kosztowało 800 zł, ponieważ wiem ze w firmie BRW czy innych podobnych firmach łóżko wykonane w 100% ze sklejki kosztuje właśnie koło 900-1300zł . A przecież beds produkuje łóżka w 100% z litego drzewa. Solidny materiał musi kosztować

Również nie zgadzam się z osobą która napisała o złym stelażu. Przecież stelaż dokupuje się oddzielnie ceny od 90zł w górę, tak więc jeśli ktoś zakupi stelaż najtańszy za 90 zł to nie może się dziwić że nie wytrzymał długo

Szczerze polecam, pierwszy raz kupowałam tak drogi produkt przez Internet i naprawdę było warto. A i jeszcze dodam że przecież łóżka są dostępne w dwóch wersjach Seti niskie i Seti wysokie. Osobą po 50 roku życia polecam łóżko Seti wysokie, niskie jest idealne dla młodszych

Ja zanlazłam swój Ideał:) od roku sie zachwycam:)

Nie wydaje mi się żeby takie łóżko jak napisał ktoś powyżej kosztowało 800 zł, ponieważ wiem ze w firmie BRW czy innych podobnych firmach łóżko wykonane w 100% ze sklejki kosztuje właśnie koło 900-1300zł

A zauważyłaś, że to post sprzed 2 lat??? I skąd odkopałaś ten wątek na swój debiutancki post?

• 2 weeks później...