anetka9469 24.02.2008 01:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Witam , Pozdrawiam wszystkich budujacych i nie budujacych. Bedzie mi bardzo milo odpowiadac na jakiekolwiek pytania czy uwagi . Talentem nie jestem ,ale postaram sie wyraznie pisac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 12.04.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Witam:) dobrze że wyburzyliście ten stary dom , nowy to nowy a w starym wiecznie trzeba cos naprawiać . Jesteśmy na podobnym etapie, także będe waszym wiernym czytelnikiem , gdzie dokładnie lezą Samborowice:)? pozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetka9469 14.04.2008 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Witam,Samborowice leza blisko granicy czeskiej,(jakies 4 km) i 7 km od raciborza, na slasku. Pozdrawiam , Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jadwiga_w 22.04.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Lubię takie symetryczne domki My też mamy wąską działkę, symetryczny domek - z garażem, z którego także zrezygnowaliśmy na rzecz dwustanowiskowego, wolnostojącego Więc będę podglądać postepy prac. Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetka9469 22.04.2008 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 jadwiga_w Witam,dzieki za trzymanie kciukow,przydadza sie. Zerknelam na twoj projekt i widze ze tez macie wykusz,tylko ze nad nim jest balkon,ja wlasnie wczoraj sie zastanawialam czy przypadkiem nie bedzie ladniej i taniej zrobic balkonik zamiast daszku?Tylko ze to bylby juz drugi balkon. musze pomyslec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakolekraci 30.04.2008 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Witam serdecznie jestem nowicjuszką na forum i bardzo się ucieszyłam kiedy znalazłam kogoś z okolic Raciborza ja też do niedawana byłam Raciborzanką a obecnie mieszkam w Rogowie. Zamierzamy niebawem rozpocząć budowę w Bełsznicy i chętnie skorzystam z doświadczeń kogoś z naszego terenu (Racibórz za taki uważam). Zazdroszczę Wam takiego etapu budowy, bo my jeszcze czekamy na pozwolenie, ale podobno już lada moment. Pozdrawiam i życzę dobrych decyzji budowlanych, a domek macie śliczny. Mam nadzieję, że będziemy w kontakcie.Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 21.07.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Witam. Nie wiem czemu, ale mam wrażenie że stało się coś bardzo poważnego ze straciłaś budowlany zapęd i niekoniecznie stało się to przez ekipy budowlane. Obym się myliła a Tobie życzę wszystkiego dobrego i jak najszybszego i spokojnego wybudowania.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetka9469 21.07.2008 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Witam ,niestety, ale nie mylisz sie . Mam zamiar zbudować ten dom choćby nie wiem co, żadna ekipa budowlana mnie nie zniechęci. Jestem twarda ,uparta baba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 21.07.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 I tak trzymaj Co nas nie zabije to nas wzmocni!!! Trzymaj się, a ja trzymam kciuki za Twoje budowanie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts