Karol79 24.02.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 W 2005 roku wynajalem dom prywatny lokatorom na okres 5 lat.Umowe spisalismy tylko miedzy soba na kartce papieru,w ktorej pisze ze maja sie opiekowac domem,oplacac wszystko tj.gaz,woda,prad itd,ale mieszkaja za darmo poniewaz w umowie nie pisze nic o czynszu.Ja natomiast przebywam na stale za granica i w kraju jestem tylko raz w roku.Po ostatniej wizycie w Polsce stwierdzilem ze nie dbaja o ten dom,czy moge wystapic o czynsz?,aktualnie mam z nimi sprawe o eksmisje ale juz sie to ciagnie 2 lata ,a wyprowadzic sie nie chca.Nie sa tez w tym domu zameldowani bo ja sie na to nie zgadzam.Wszystkie moje meble ,dywany wynioslem na strych tak aby oni ich nie uzywali,lecz po roku poznosili wszystko spowrotem i uzywaja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jorg 24.02.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Weź barczystych kolegów, 2 godziny roboty i koniec kłopotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts